Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια γνωριζει κανεις στην Ελλαδα ειναι δυνατον αντικατασταση  lga η αν καποιος αναλαμβανει επιδιορθωσεις πλακετας ??

εβαλα κατα λαθος επεξεργαστη 1155 στο 1150 και μου χαλασε καμια δεκαρια πινακια 

Το κακο με την περιπτωση ειναι οτι ηταν του κουτιου και δεν θελω να την πεταξω πριν εξαντλησω ολες τις πιθανοτητες επισκευης

Ευχαριστω και αναμενω απαντησεις αν υπαρχουν

Δημοσ.
11 ώρες πριν, mikehatzis είπε

παιδια γνωριζει κανεις στην Ελλαδα ειναι δυνατον αντικατασταση  lga η αν καποιος αναλαμβανει επιδιορθωσεις πλακετας ??

εβαλα κατα λαθος επεξεργαστη 1155 στο 1150 και μου χαλασε καμια δεκαρια πινακια 

Το κακο με την περιπτωση ειναι οτι ηταν του κουτιου και δεν θελω να την πεταξω πριν εξαντλησω ολες τις πιθανοτητες επισκευης

Ευχαριστω και αναμενω απαντησεις αν υπαρχουν

Από όσους Έλληνες έχω δει να κάνουν επισκευές στο youtube μόνο αυτός μου έρχεται στο μυαλό https://www.youtube.com/@TechGuruGR/videos

https://techguru.gr/

Δημοσ.

Όταν λες χάλασαν τα πινάκια, στραβώσανε, η πηγες να επαναφερεις τα στραβωμένα και τα έσπασες. Ανέβασε καμια φωτό αν γίνεται, ισως καποιος συμφορουμίτης ασχολείτε με τέτοιες επισκευές.

Λογικά το μομπο ειναι "high end" και ψάχνεσαι για επισκευή, γιατι ενα απλο Η81 το παίρνεις με 35 ευρω απο aliexpress, η καμια αγγελία εδώ για μτχ.

Δημοσ.
Στις 31/1/2025 στις 12:30 ΜΜ, Apaleytos80 είπε

Όταν λες χάλασαν τα πινάκια, στραβώσανε, η πηγες να επαναφερεις τα στραβωμένα και τα έσπασες. Ανέβασε καμια φωτό αν γίνεται, ισως καποιος συμφορουμίτης ασχολείτε με τέτοιες επισκευές.

Λογικά το μομπο ειναι "high end" και ψάχνεσαι για επισκευή, γιατι ενα απλο Η81 το παίρνεις με 35 ευρω απο aliexpress, η καμια αγγελία εδώ για μτχ.

ειναι μια κινεζια η97 το πηρα στην τιμη των 70 ευρω απο aliexpress Οχι στραβωσαν οπως ανεφερα  και ζητησα τη γνωμη σας αν υπαρχει κανεις να μπορει να την επαναφερει.Η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να την πεταξω μιας και δεν χρησιμοποιηθηκε καν Αλλα  αν δεν υπαρχει τοτε δεν εχω αλλη λυση.

Ευχαρισστω πολυ για την αμμεση απαντηση και ελπιζω να μου προταθει καποια λυση

Ευχαριστω και παλι !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...