poulinos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 4 minutes ago, Karanikolis said: πάνε αυτά....last year που λένε!! πλέον δεν σου κόβουν ευρώ, άντε αν πέσεις σε κανέναν καλό και σου περάσει καμιά έκπτωση... πάνω κάτω όλοι το ίδιο προσφέρουν και δεν τους νοιάζει καν αν φύγεις... αυτο που λες δεν έχει καμία σχέση... το τμήμα που σε παίρνει τηλ να σου κάνει προσφορές και να σε δεσμεύσει άλλους 24 μήνες ή να πετύχουν μια μεγαλύτερη πώληση, μπορει να μην ξέρει καν οτι εσύ δεν πληρώνεις στην ώρα σου.... μην τα μπερδεύεις τα πράγματα και νομίζεις οτι σε έχουν ανάγκη... ετσι και αλλιως 3 παροχοι εμειναν.τους μικρους τους βγαζω εκτος.οκ τωρα μπαινει και η δεη και ισως υπαρξει και καλα ανταγωνισμος.
Karanikolis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 19 ώρες πριν, spinemm είπε Αληθεια τωρα τα πιστευεις αυτα που γραφεις?? Εαν ειναι να αρχισουμε ολοι να βαραμε κανονι μπας και δουμε τιποτα εκπτωσεις ή/και τρελλα πακετα συνδεσης (συμφωνα με τα λεγομενα σου...) ρε τι διαβαζω!!!!!!! Ζούμε σε ένα συννεφάκι, τι όμορφα που είναι εδώ 1 1
spinemm Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 22 hours ago, Karanikolis said: πάνε αυτά....last year που λένε!! πλέον δεν σου κόβουν ευρώ, άντε αν πέσεις σε κανέναν καλό και σου περάσει καμιά έκπτωση... πάνω κάτω όλοι το ίδιο προσφέρουν και δεν τους νοιάζει καν αν φύγεις... αυτο που λες δεν έχει καμία σχέση... το τμήμα που σε παίρνει τηλ να σου κάνει προσφορές και να σε δεσμεύσει άλλους 24 μήνες ή να πετύχουν μια μεγαλύτερη πώληση, μπορει να μην ξέρει καν οτι εσύ δεν πληρώνεις στην ώρα σου.... μην τα μπερδεύεις τα πράγματα και νομίζεις οτι σε έχουν ανάγκη... 22 hours ago, Karanikolis said: Ζούμε σε ένα συννεφάκι, τι όμορφα που είναι εδώ Μαλλον δεν καταλαβες τι γραφω...γιατι και εγω την ιδια αποψη με εσενα εχω....αυτα που γραφω τα γραφω σαν απαντηση στον @stefa_1... On 31/01/2025 at 17:45, stefa_1 said: ............. Στην τελικη αυτοι θα βγουν χαμενοι, γιατι δεν εχουν μονοπωλιο, ξερουν οτι θα παω σε αλλον ανταγωνιστη τους. ... Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου από spinemm
Karanikolis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, spinemm είπε Μαλλον δεν καταλαβες τι γραφω...γιατι και εγω την ιδια αποψη με εσενα εχω....αυτα που γραφω τα γραφω σαν απαντηση στον @stefa_1... ... το καταλαβα δεν πηγαινε για σενα το συννεφακι 1
spinemm Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) ΟΚ ... Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου από spinemm
poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου On 17/02/2025 at 14:00, Karanikolis said: Ζούμε σε ένα συννεφάκι, τι όμορφα που είναι εδώ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα