geomalliv Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Καλησπέρα σε όλους παιδιά, Θέλω να κάνω μια αγορά με δόσεις online και όπως είναι λογικό ζητούνται στοιχεία εισοδήματος... Το πρόβλημα είναι ότι πέρυσι το 2023 δεν εργαζομουν οπότε και το εισόδημα μου ήταν αστείο φάση 1000€ ετήσιο. Εργάζομαι από το Μάιο του 2024 και λογικά αυτό θα φανεί κανονικά στη φορολογική από το Μάρτιο Ερώτηση: υπάρχει έστω και ένας μεγάλος retailer - τράπεζα όπου να μπορώ να πάρω δόσεις, πριν την υποβολή φορολογικών του 2024? Κάποιος που να δέχεται πχ να προσκομίσω αποδείξεις μισθοδοσίας ή κινήσεις τραπεζικού λογαριασμού του 2024 όπου φαίνεται να μισθοδοτουμαι? Θα μου πεις κάτσε περίμενε ρε σπορε 2 μήνες έμειναν για τις φορολογικές. Το οποίο είναι επιλογή αλλά ήθελα να δω αν υπάρχει εναλλακτική, αν έχει αγοράσει κάποιος με αυτό τον τρόπο σε φυσικό κατάστημα ή ονλαιν. Το προϊόν κοστίζει γύρω στα 1500€ αυτό είναι και το ποσό που θέλω σε δόσεις δλδ. Ευχαριστώ πολύ 1
sleepychris Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 1 minute ago, geomalliv said: κάτσε περίμενε ρε σπορε 2 μήνες έμειναν για τις φορολογικές. 3
geomalliv Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Σόφη η απάντηση, ο σκοπός βέβαια αυτού του thread δεν είναι μόνο για την περίπτωσή μου αλλά και για περαιτέρω πληροφορία αν είναι κάτι τέτοιο εφικτό για κάποιον που τον ενδιαφέρει
sdikr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Έτσι όπως είναι τα πράγματα δύσκολα θα βρεις τράπεζα να σου δώσει όριο 1500 ευρώ, κάνα 300αρι ίσως αν λαμβάνεις μισθοδοσία σε τράπεζα και δεν είχες παλιότερα κάποιο θέμα
Raylan Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, geomalliv είπε Καλησπέρα σε όλους παιδιά, Θέλω να κάνω μια αγορά με δόσεις online και όπως είναι λογικό ζητούνται στοιχεία εισοδήματος... Το πρόβλημα είναι ότι πέρυσι το 2023 δεν εργαζομουν οπότε και το εισόδημα μου ήταν αστείο φάση 1000€ ετήσιο. Εργάζομαι από το Μάιο του 2024 και λογικά αυτό θα φανεί κανονικά στη φορολογική από το Μάρτιο Ερώτηση: υπάρχει έστω και ένας μεγάλος retailer - τράπεζα όπου να μπορώ να πάρω δόσεις, πριν την υποβολή φορολογικών του 2024? Κάποιος που να δέχεται πχ να προσκομίσω αποδείξεις μισθοδοσίας ή κινήσεις τραπεζικού λογαριασμού του 2024 όπου φαίνεται να μισθοδοτουμαι? Θα μου πεις κάτσε περίμενε ρε σπορε 2 μήνες έμειναν για τις φορολογικές. Το οποίο είναι επιλογή αλλά ήθελα να δω αν υπάρχει εναλλακτική, αν έχει αγοράσει κάποιος με αυτό τον τρόπο σε φυσικό κατάστημα ή ονλαιν. Το προϊόν κοστίζει γύρω στα 1500€ αυτό είναι και το ποσό που θέλω σε δόσεις δλδ. Ευχαριστώ πολύ Για να πάρεις πίστωση πρέπει να βγάλεις πιστωτική, για να σου βγάλει πιστωτική η τράπεζα πρέπει να έχεις εισοδήματα τουλάχιστον περίπου 10.000€ κάθε χρόνο για τα δυο τελευταία χρόνια ή να διορίστηκες στο δημόσιο και άνοιξες λογαριασμό μισθοδοσίας. Εναλλακτικά η klarna υπάρχει αλλά είναι μέχρι 3 άτοκες δόσεις.
geomalliv Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Ευχαριστω για τις απαντησεις. Μιλησα στο τσατ με την TBI και με ενημερωσαν οτι μπορω προσκομιζοντας αποδειξεις μισθοδοσιας να αντικαταστησω τη φορολογικη του 2023 που παιρνουν by default μεσω gov για την αξιολογηση. Καλο σκ σε ολους
geomrk Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 17 ώρες πριν, Raylan είπε για να σου βγάλει πιστωτική η τράπεζα πρέπει να έχεις εισοδήματα τουλάχιστον περίπου 10.000€ κάθε χρόνο για τα δυο τελευταία χρόνια ή να διορίστηκες στο δημόσιο και άνοιξες λογαριασμό μισθοδοσίας. Δεν ισχυει καθολικά. Εγω οταν προσληφθηκα σε καλη εταιρεια και γνωστη, με φορολογικη προηγουμενου ετους με βασικο μισθο, πηρα πιστωτικη με 1500 μετα απο 2 μηνες απο οταν προσληφθηκα. Απλα εξεταζουν κατα περιπτωση θεωρω, βλεπουν τι μισθο παιρνεις τωρα,σε τι εταιρεια εισαι κτλπ 1
Neptu Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 19 ώρες πριν, geomalliv είπε Ευχαριστω για τις απαντησεις. Μιλησα στο τσατ με την TBI και με ενημερωσαν οτι μπορω προσκομιζοντας αποδειξεις μισθοδοσιας να αντικαταστησω τη φορολογικη του 2023 που παιρνουν by default μεσω gov για την αξιολογηση. Καλο σκ σε ολους απλά πρόσεξε λίγο τα επιτόκια της. πρέπει να έχει κάπως τσιμπημένα
SabotazNic Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Στην eurobank, με 1 μηνα μισθοδοσια μονο, μου εβγαλαν πιστωτικη με 2000 οριο. Οποτε δεν βλεπω λογο να μπλεξεις με τα δανεια τα δικα τους.
geomalliv Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, Neptu είπε απλά πρόσεξε λίγο τα επιτόκια της. πρέπει να έχει κάπως τσιμπημένα 19% σταθερό. Κάτσε να εγκριθεί και θα δω και τη σύμβαση. Αν πάλι δεν εγκριθεί τότε αναγκαστικά θα πάω από Μάρτιο με εκκαθαριστικό του 2024. Guys από την εμπειρία σας με 800€ καθαρά τα εγκρίνουν τα 1600€? Δεν είναι άμεσο καταναλωτικό, είναι αίτηση αγοράς από εμπορο κλπ 3 ώρες πριν, SabotazNic είπε Στην eurobank, με 1 μηνα μισθοδοσια μονο, μου εβγαλαν πιστωτικη με 2000 οριο. Οποτε δεν βλεπω λογο να μπλεξεις με τα δανεια τα δικα τους. Διότι γενικά δε κάνω αγορές με δόσεις πέραν της κλαρνα που είναι άτοκες, οπότε αυτή τη στιγμή δε μου χρειάζεται μια πιστωτική με συνδρομή. Επίσης 18,20% μου λέει και 19% έχει η tbi οπότε μια η άλλη για το one time 😊 Σε ευχαριστώ παρόλα αυτά για την εναλλακτική
SabotazNic Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 22 λεπτά πριν, geomalliv είπε Διότι γενικά δε κάνω αγορές με δόσεις πέραν της κλαρνα που είναι άτοκες, οπότε αυτή τη στιγμή δε μου χρειάζεται μια πιστωτική με συνδρομή. Επίσης 18,20% μου λέει και 19% έχει η tbi οπότε μια η άλλη για το one time 😊 Καταλαβαινεις βεβαια οτι απο την μια εχεις δανειο, απο την αλλη αν τηρεις τις ατοκες δοσεις, το επιτοκιο δεν παιζει κανενα ρολο, σωστα? Επισης, πολυ καλυτερο προγραμμα επιβραβευσης (ειτε αυτο ειναι επιστροφη, ειτε alpha bonus, yellows, go4more), και επιπλεον δυνατοτητες (πχ ενοικιαση ιχ στο εξωτερικο). Επιπλεον, μια καποια ασφαλεια σε μια στιγμη που χρειαστεις κατι αμεσα (συσκευη πχ) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα