gampos Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου (επεξεργασμένο) εγώ έχω κανα δύο χρόνια λογαριασμό με αυτόν τον τρόπο. αλλά φέτος όταν πήγα να αναεώσω έβαλα κανονικά την δωροκάρτα και έκανα ατομικό ινδικό λογαριασμό αλλά όταν προσπαθώ να βάλω χώρα Ελλάδα και να κάνω οικογενειακό μπετώνει και μου βγάζει το μήνυμα για ότι πακέτο και να διαλέξω Φαίνεται ότι αυτό το πρόγραμμα δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα σου. Διάλεξε ένα άλλο πρόγραμμα που είναι διαθέσιμο για να αποκτήσεις το Premium Μήπως χρειάζεται να περιμένεις μια μέρα για να το γυρίσεις σε Ελλάδα; Επεξ/σία 9 Μαϊου από gampos
teohokage Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου Στις 9/5/2025 στις 1:00 ΜΜ, gampos είπε εγώ έχω κανα δύο χρόνια λογαριασμό με αυτόν τον τρόπο. αλλά φέτος όταν πήγα να αναεώσω έβαλα κανονικά την δωροκάρτα και έκανα ατομικό ινδικό λογαριασμό αλλά όταν προσπαθώ να βάλω χώρα Ελλάδα και να κάνω οικογενειακό μπετώνει και μου βγάζει το μήνυμα για ότι πακέτο και να διαλέξω Φαίνεται ότι αυτό το πρόγραμμα δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα σου. Διάλεξε ένα άλλο πρόγραμμα που είναι διαθέσιμο για να αποκτήσεις το Premium Μήπως χρειάζεται να περιμένεις μια μέρα για να το γυρίσεις σε Ελλάδα; τα ίδια και σε εμένα, βρήκες κάποια λύση?
Sherlock_7 Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου Καλησπέρα. Ψάχνω αιγυπτιακές δωροκάρτες για να ανανεώσω τη συνδρομή μου, αλλά δεν βρίσκω στο eneba. Μήπως γνωρίζετε κάποιο άλλο σάιτ που μπορώ να βρω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα