Προς το περιεχόμενο

Να γυρισω απο συμβολαιο σε καρτα? Γνωμες?

as223

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Well απο τοτε που απεκτησα κινητο (πριν 5 χρονια) ειχα σταθερα συμβολαιο Cosmote... Καποια στιγμη μπηκα στο Cosmote 30, και μετα το εκανα Cosmote 60

Τωρα τελευταια ομως το κινητο το χρησιμοποιω ελαχιστα και με πολλη φειδω. Αυτο οφειλεται κυριως στην ανησυχια μου για τις βλαβες που προκαλει στην υγεια (νωρις το θυμηθηκα!!!)

Επειδη λοιπον τα 60 λεπτα χρονου ομιλιας μού ειναι αχρηστα και τα πληρωνω τζαμπα (δινω περιπου 40 ευρω πανω-κατω το μηνα) σκεφτομαι να κανω μια αλλαγη... Εχω υποψιν μου 2 εναλλακτικες:

1) Διατηρηση συμβολαιου και μεταβαση σε ΒΑΣΙΚΟ 1

2) Μεταβαση σε καρτα

Η διατηρηση του συμβολαιου σε αλλο προγραμμα ειναι η πιο ευκολη λυση... Σχετικα με την μεταβαση σε καρτα, τωρα, υπαρχει περιπτωση να διατηρησω το ιδιο νουμερο? Και αν οχι, τοτε ποια λυση καρτοκινητης να επιλεξω? Q, what's up, CU, alacarte, cosmokarta?

Σημειωση: ΤΙΜ αποκλειεται a priori

Δημοσ.

Επειδη λοιπον τα 60 λεπτα χρονου ομιλιας μού ειναι αχρηστα και τα πληρωνω τζαμπα (δινω περιπου 40 ευρω πανω-κατω το μηνα) σκεφτομαι να κανω μια αλλαγη...

Σταθη 40 ευρω για 60 λεπτα ??? Εγω γιατι δινω 25 ευρω (ολα μαζι με ΦΠΑ κλπ) για 130 λεπτα με ΤΙΜ και η γυναικα μου τα ιδια για 120 λεπτα με Voda και δωρεαν συνδεση pstn για internet (ασχετα αν δεν την χρησιμοποιω...) :?: :?: :?:

Εκτος και στελνεις παρα πολλα sms οποτε η λυση μαλλον ειναι η Q . :oops: :oops: :oops:

Δημοσ.

Λαθος: 30 Ευρω ηθελα να γραψω!

Το παγιο για τα 60 λεπτα ειναι 20 Ευρω μαζι με το ΦΠΑ...

3 sms τη μερα = 90 το μηνα = 7,5 Ευρω

Χονδρικα μαζι με κανενα MMS ή καμια συνδεση WAP για οτιδηποτε μου βγαινει 30-35 Ευρω το μηνα...

Το καλο με την καρτα ειναι πως και μονο που εχεις στο μυαλο σου οτι εισαι με καρτα μαζευεσαι καπως...

Σχετικα με τα δικτυα τωρα, οι γονεις και οι θειοι μου εχουν ΤΙΜ (κατι εταιρικα γιατι ενας θειος ειναι ταριφας) και οσες φορες τηλεφωνησα δεν εμεινα ευχαριστημενος απο το δικτυο... Κεντρο Θεσσαλονικης σε ανοιχτο χωρο και κανει διακοπες!!!!!!!

Cosmote εξ ιδιας πειρας μπορω να πω πως ειναι πολυ καλο δικτυο, το ιδιο και Vodafone απο οσο ακουω... Η Q αληθεια πώς παει απο ποιοτητα σηματος? Κανενας φιλος μου δεν εχει Q...

Δημοσ.

H Q xrisimopoiei tin ypodomi tis Vodafone!

H metatropi ginetai diatirwntas to idio noumero!Afou kaneis aitisi gia diakopi,se 2 ebdomades tha diakopei h syndesi kai se 2-3 meres tha metatrapei aytomata se cosmokarta me 3 eurw xromo omilias!An thes na to kaneis what's up meta tin metatropi tha dwseis 7 eurw(pou stin ousua einai 4 giati sou dinei hdh 3 eurw) mesw tou menou tis Cosmote kai h allagi tha ginei aytomata ekeini tin stigmi xwris na mplekeis me alla tilefwna kai aitiseis!Ola ayta se Cosmote.

Oson afora gia to ti na dialekseis,syndesi h' karta..........an stelneis polla perissotera mhnymata tote pare what's up,an milas sto tilefwno arketa pare syndeis kai an eisai kapou stin mesi pare cosmokarta!Ola ayta bebaia an thes na diatiriseis to idio noumero panta!

Δημοσ.

Να σου πως τωρα που το ξανασκεφτομαι, δεν καιγομαι κιολας για να κρατησω το ιδιο νουμερο... Ισα ισα μαλλον το εχουν παρει πολλοι ανεπιθυμητοι :P

Καλη μαγκια θα ηταν να παρω νουμερακι Q ιδιο με την Cosmote, αλλα το 7 να γινει 9!!!!! Μονο που η Q Card (που ειναι του αμεσου ενδιαφεροντος μου λογω πολυ φθηνου sms) δεν υποστηριζει επιλογη αριθμου... Τουλαχιστον ετσι διαβασα στο site τους... Δεν ξερω και αν γινεται και με τον κλασσικο π**στικο Ελληνικο τροπο: Συμβολαιο Q με τον επιθυμητο αριθμο και μετατροπη σε Q Card...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...