Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα γνωρίζει κανείς τι γίνεται με διάφορες αγγελίες στο fb από τρίτες εταιρίες διαφήμισης του f2g που υπόσχονται με ανανέωση 15 ευρώ απεριόριστα data https://techmaniacs.gr/nova-simantiki-proeidopoiisi-gia-oloys-gia-prosfores-aperioriston-data/

Screenshot_20250203_090814_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg

Μίλησα μαζί τους και λένε το πακέτο ισχύει για παντα

Δημοσ.

Σε αυτή τη διαφήμιση, παίρνεις τηλέφωνο και σου στέλνουν κενή κάρτα sim, είτε για φορητότητα, είτε για νέο αριθμό. Λένε πως είναι για πάντα. Επίσης με 13€ σου δίνει 1000 λεπτά και όχι απεριόριστα.

Screenshot_20250128_061833_com_viber_voip_MediaDetailsActivity.jpg.51f7c609d64b3e73243a36cc4057a929.jpg

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Άλλοι λένε ότι τους γράφει για 12 μήνες άλλοι για πάντα και άλλοι για 12 μήνες με πιθανότητα επέκτασης... Από παλαιότεροι εμπειρία μου στο F2G τέτοιου είδους προσφορές που θέλουν ψάξιμο,ισχύουν "για πάντα" απλά κάποια στιγμή με αυξήσεις κλπ γίνονται ασυμφορα κατά κάποιο τροπο..Έχει βγάλει κανείς άκρη;Επειδή έχω ήδη μπει στο τελευταίο έτος του unlimited με τη Vodafone και με τις αυξήσεις κλπ έχω φτάσει να πληρώνω 22€(μην τρελαθούμε,κάποτε ούτε για αστείο δεν υπήρχαν τέτοιες τιμές) και επειδή δεν θα με πείραζε καθόλου να δίνω 13€ για 1000λεπτα και απεριόριστο ίντερνετ (η έστω 15€ για λεπτά και ίντερνετ απεριόριστα) θα ήταν πολύ καλό ειδικά αν κρατούσε παραπάνω.Οσον αφορά στα 300GB που βάζουν κόφτη,εγώ πέρυσι το καλοκαίρι με πολύ προσπάθεια και επειδή δεν είχα ρουτερ κατάφερα να φτάσω μέχρι 150GB οπότε δύσκολο να τα φτάσω (που και εκεί θα υπάρχει ταχύτητα 8mbps μέχρι να ξαναμπούν για τον άλλο μήνα) ψάχνω να βρω τι ισχύει.Πηρα αντίστοιχη προσφορά από το συγκεκριμένο τηλέφωνο με νέο αριθμό Q για να το κουμπώσω σε ένα ρουτερακι και λέει για 12 μήνες αλλά έγιναν όλα όπως μου τα είπαν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...