The_Judas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Τι μάρκες προτείνετε για ups για server; Προφανώς ξέρω την APC ως 1η επιλογή. Η eaton είναι καλή εταιρεία; Κάποιες άλλες προτάσεις;
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου APC οπως ειπες.καλο θα ηταν να βρεις καποια εκδοση που να βγαζει sinewave οπως τα smart της apc αλλα ειναι αρκετα πιο ακριβα.
Petros Electron Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 19 ώρες πριν, The_Judas είπε Τι μάρκες προτείνετε για ups για server; Προφανώς ξέρω την APC ως 1η επιλογή. Η eaton είναι καλή εταιρεία; Κάποιες άλλες προτάσεις; Καλήμερα, APC -> EATON -> Cyberpower. Κατα την γνώμη μου και οι 3 ειναι καλές εταιρίες για οικιακά UPS.
manolis940 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Αν δεν σε νοιάζει ο θόρυβος μπορείς να δεις και τα online της Tescom.
The_Judas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Είναι σε πολύ καλή τιμή τα tescom για online αλλά φοβάμαι μόνο το θέμα της αξιοπιστίας. Ο θόρυβος δεν με ενοχλεί είναι σε δωμάτιο με 1 server. Σε apc-eaton κοιτάω σε line interactive.
manolis940 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 12 λεπτά πριν, The_Judas είπε Είναι σε πολύ καλή τιμή τα tescom για online αλλά φοβάμαι μόνο το θέμα της αξιοπιστίας. Ο θόρυβος δεν με ενοχλεί είναι σε δωμάτιο με 1 server. Σε apc-eaton κοιτάω σε line interactive. Εγώ τα τελευταία χρόνια τα δουλεύω χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα. Δεν θεωρώ ότι είναι φθηνοκατασκευή μέσα και σκέψου ότι έρχονται με csb μπαταρίες που είναι απ' τις πιο ακριβές στην αγορά. Γενικότερα βέβαια τα online δεν μπορούν να είναι φθηνοκατασκευή διότι δουλεύουν 24/7 σε σχέση με ένα line interactive που θα δουλέψει μία στο τόσο που θα κοπεί το ρεύμα.
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 15 minutes ago, The_Judas said: Είναι σε πολύ καλή τιμή τα tescom για online αλλά φοβάμαι μόνο το θέμα της αξιοπιστίας. Ο θόρυβος δεν με ενοχλεί είναι σε δωμάτιο με 1 server. Σε apc-eaton κοιτάω σε line interactive. απλα και Live interactive να ειναι προτεινεται να βγαλει sinewave και οχι approximately/near sinewave ή οπως το αναφερει η καθε εταιρεια.θες καθαρο ημιτονο δηλαδη. δεν ειναι οτι δεν θα παιξει αν δεν ειναι sinewave αλλα αν ειναι να προστατευσεις καποιο καλο εξοπλισμο αξιζει να πας σε Sinewave. ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ βεβαια ασχετα με το πρακτικο ολα τα active pfc τροφοδοτικα (που πλεον οσο ξερω ειναι ολα) θελουν sinewave. 2 minutes ago, manolis940 said: Εγώ τα τελευταία χρόνια τα δουλεύω χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα. Δεν θεωρώ ότι είναι φθηνοκατασκευή μέσα και σκέψου ότι έρχονται με csb μπαταρίες που είναι απ' τις πιο ακριβές στην αγορά. Γενικότερα βέβαια τα online δεν μπορούν να είναι φθηνοκατασκευή διότι δουλεύουν 24/7 σε σχέση με ένα line interactive που θα δουλέψει μία στο τόσο που θα κοπεί το ρεύμα. csb φοραγαν πιο παλια και τα apc.αν εβγαζες τα αυτοκολλητα ηταν Csb.και τις φερνει ο δησιος ακομα.
The_Judas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου λογικά η apc pro έκδοση είναι Pure sinewave.
manolis940 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 10 λεπτά πριν, poulinos είπε csb φοραγαν πιο παλια και τα apc.αν εβγαζες τα αυτοκολλητα ηταν Csb.και τις φερνει ο δησιος ακομα. Τα Tescom δεν έχουν τέτοια κόμπλεξ με τα αυτοκολητάκια. Το αναφέρω πάντως ότι είναι μία καλή ένδειξη για την ποιότητα του ups.
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, manolis940 said: Τα Tescom δεν έχουν τέτοια κόμπλεξ με τα αυτοκολητάκια. Το αναφέρω πάντως ότι είναι μία καλή ένδειξη για την ποιότητα του ups. σιγα μην αφηνε η apc να φαινεται csb.τοσα λεφτα πληρωνεις θα σου βαλουν το αυτοκολλητο.αν και σε καποια πιο καινουρια δεν ειχα δει csb αλλα μια αλλη μαρκα (δεν θυμαμαι περα οτι ηταν δυο λεξεις) 8 minutes ago, The_Judas said: λογικά η apc pro έκδοση είναι Pure sinewave. το γραφει και στο site της apc. τα smart ειναι sinewave αλλα και εκει δεν ειναι ολα.υπαρχουν και καποια πχ -c που δεν ηταν sinewave.αλλα εχει ωραιο site οποτε μπορεις να δεις ολα τα χαρακτηριστικα.πιο πολυ για να μην εχει γινει κανα λαθος στο skroutz ή στο site του καθε καταστηματος. 1
atheatos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Εγώ κατέληξα στο θέμα ups και όχι μόνο , εδώ : https://www.fsp-group.com/en/product/UPS.html
THICC Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 1. APC Smart-UPS SMC1000C 2. CyberPower PR1000LCD 3. Eaton 5P 1500VA 4. Vertiv Liebert PSA5 1500VA 5. APC Back-UPS Pro BR1500G 6. Tripp Lite SMART1500LCDT
poulinos Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου On 10/05/2025 at 07:33, THICC said: 1. APC Smart-UPS SMC1000C 2. CyberPower PR1000LCD 3. Eaton 5P 1500VA 4. Vertiv Liebert PSA5 1500VA 5. APC Back-UPS Pro BR1500G 6. Tripp Lite SMART1500LCDT ta apc smart πολυ ωραια (περασαν αρκετα απο τα χερια μου) αλλα και ακριβα.ειδικα αυτα που βγαζουν sinewave γιατι ειχαν και καποια μοντελα που νομιζω ξεκιναγαν με το γραμμα C που δεν ηταν sinewave (παροτι ηταν apc smart). αλλιως ναι μετα υπαρχουν και τα apc back ups pro.βεβαια σε αλλη εταιρεια παιζει με τα λεφτα αυτα να βρεις και online ακομα.αλλα η apc καλως ή κακως ειναι κορυφη
THICC Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου ετσι ειναι οπως και να το κανουμε , αλλα οι τιμες ειναι στον θεο.
manolis940 Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 4 λεπτά πριν, THICC είπε ετσι ειναι οπως και να το κανουμε , αλλα οι τιμες ειναι στον θεο. Γενικά τα καλά UPS κοστίζουν και εδώ στις περισσότερες περιπτώσεις ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα