Dantε Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου https://www.skroutz.gr/s/29691334/Powerwalker-VI-1500-GXB-UPS-Line-Interactive-1500VA-900W-me-4-Schuko-Prizes.html#reviews Υπάρχουν καλύτερα; Προφανως. Αξίζουν τα τόσα παραπάνω λεφτά; Μπα. 1
manolis940 Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 1 ώρα πριν, Dantε είπε https://www.skroutz.gr/s/29691334/Powerwalker-VI-1500-GXB-UPS-Line-Interactive-1500VA-900W-me-4-Schuko-Prizes.html#reviews Υπάρχουν καλύτερα; Προφανως. Αξίζουν τα τόσα παραπάνω λεφτά; Μπα. Ξεκάθαρα. Είναι βρίσκεις online με λιγότερα: https://www.skroutz.gr/s/7962671/Tescom-NeoLine-Plus-1101-ST-UPS-On-Line-1000VA-900W-me-3-Schuko-Prizes.html Δεν σ' αρέσει το tescom πας στο cyberpower: https://www.skroutz.gr/s/2822427/CyberPower-OLS1000EA-DE-UPS-On-Line-1000VA-900W-me-4-IEC-Prizes.html#reviews
Dantε Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 1 ώρα πριν, manolis940 είπε Ξεκάθαρα. Είναι βρίσκεις online με λιγότερα: https://www.skroutz.gr/s/7962671/Tescom-NeoLine-Plus-1101-ST-UPS-On-Line-1000VA-900W-me-3-Schuko-Prizes.html Δεν σ' αρέσει το tescom πας στο cyberpower: https://www.skroutz.gr/s/2822427/CyberPower-OLS1000EA-DE-UPS-On-Line-1000VA-900W-me-4-IEC-Prizes.html#reviews Ενημερωσε τον ομως οτι εχουν και τα δυο ανεμιστηρα που λειτουργει συνεχεια και κανει σα τουρμπινα. Ειχα το Cyberpower και ξερω. Βεβαια αναφερει οτι θα το εχει σε σερβερ ροομ οποτε υποθετω δε τον ενδιαφερει. Επισης να προσθεσω πως επειδη ειναι online ,τις μπαταριες τις σκιζουν στα 2 χρονια. Οποτε θελουν και πιο συχνες αλλαγες. Κατ εμε για οικιακη χρηση τα online ειναι υπερβολη.
manolis940 Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου 3 ώρες πριν, Dantε είπε Ενημερωσε τον ομως οτι εχουν και τα δυο ανεμιστηρα που λειτουργει συνεχεια και κανει σα τουρμπινα. Ειχα το Cyberpower και ξερω. Βεβαια αναφερει οτι θα το εχει σε σερβερ ροομ οποτε υποθετω δε τον ενδιαφερει. Επισης να προσθεσω πως επειδη ειναι online ,τις μπαταριες τις σκιζουν στα 2 χρονια. Οποτε θελουν και πιο συχνες αλλαγες. Κατ εμε για οικιακη χρηση τα online ειναι υπερβολη. Εγώ έχω το cyberpower και δεν ακούγεται ποτέ ο ανεμιστήρας του. Με ένα PC βέβαια πάνω. Το Tescom απ' την άλλη δίνει πίεση δίχως να υπάρχει αύριο. Πρέπει να μπουν λίγο μακρυά, ιδανικά σε διπλανό δωμάτιο.
Dantε Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου 9 ώρες πριν, manolis940 είπε Εγώ έχω το cyberpower και δεν ακούγεται ποτέ ο ανεμιστήρας του. Με ένα PC βέβαια πάνω. Το Tescom απ' την άλλη δίνει πίεση δίχως να υπάρχει αύριο. Πρέπει να μπουν λίγο μακρυά, ιδανικά σε διπλανό δωμάτιο. Ισως σε μεταγενεστερο revision να βαλανε να δουλευει ο ανεμιστηρας απο μια θερμοκρασια και ανω. Σε μενα δουλευε μονιμα και το ειχα βαλει στο παταρι. Και παλι ειχα κανει ενεργειες για να μην ακουγεται στο υπολοιπο σπιτι. 1
poulinos Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου On 14/05/2025 at 18:00, THICC said: ετσι ειναι οπως και να το κανουμε , αλλα οι τιμες ειναι στον θεο. ισχυει.ειδικα η apc On 14/05/2025 at 18:05, manolis940 said: Γενικά τα καλά UPS κοστίζουν και εδώ στις περισσότερες περιπτώσεις ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις. καλα ναι οταν ακουω για Ups κατω απο 100 ευρω γελαω On 14/05/2025 at 19:03, Dantε said: https://www.skroutz.gr/s/29691334/Powerwalker-VI-1500-GXB-UPS-Line-Interactive-1500VA-900W-me-4-Schuko-Prizes.html#reviews Υπάρχουν καλύτερα; Προφανως. Αξίζουν τα τόσα παραπάνω λεφτά; Μπα. προσοχη παντα σε φανακια ειδικα στα Online. γιατι αν κανει θορυβο.... On 14/05/2025 at 20:16, manolis940 said: Ξεκάθαρα. Είναι βρίσκεις online με λιγότερα: https://www.skroutz.gr/s/7962671/Tescom-NeoLine-Plus-1101-ST-UPS-On-Line-1000VA-900W-me-3-Schuko-Prizes.html Δεν σ' αρέσει το tescom πας στο cyberpower: https://www.skroutz.gr/s/2822427/CyberPower-OLS1000EA-DE-UPS-On-Line-1000VA-900W-me-4-IEC-Prizes.html#reviews απλα τα online ειναι υπερβολη για home use. On 14/05/2025 at 22:01, Dantε said: Ενημερωσε τον ομως οτι εχουν και τα δυο ανεμιστηρα που λειτουργει συνεχεια και κανει σα τουρμπινα. Ειχα το Cyberpower και ξερω. Βεβαια αναφερει οτι θα το εχει σε σερβερ ροομ οποτε υποθετω δε τον ενδιαφερει. Επισης να προσθεσω πως επειδη ειναι online ,τις μπαταριες τις σκιζουν στα 2 χρονια. Οποτε θελουν και πιο συχνες αλλαγες. Κατ εμε για οικιακη χρηση τα online ειναι υπερβολη. τα περισσοτερα online εχουν fans. σιγουρα ενα Line interactive με sinewave ειναι μια χαρα για home use 23 hours ago, manolis940 said: Εγώ έχω το cyberpower και δεν ακούγεται ποτέ ο ανεμιστήρας του. Με ένα PC βέβαια πάνω. Το Tescom απ' την άλλη δίνει πίεση δίχως να υπάρχει αύριο. Πρέπει να μπουν λίγο μακρυά, ιδανικά σε διπλανό δωμάτιο. σεκαποια Line interactive πχ apc το φαν δουλευει μονο οταν παει On battery 13 hours ago, Dantε said: Ισως σε μεταγενεστερο revision να βαλανε να δουλευει ο ανεμιστηρας απο μια θερμοκρασια και ανω. Σε μενα δουλευε μονιμα και το ειχα βαλει στο παταρι. Και παλι ειχα κανει ενεργειες για να μην ακουγεται στο υπολοιπο σπιτι. γενικα θελει προσοχη με τα fans αν ειναι σε υπνοδωματιο.και πολλες φορες φορανε και μικρα φανακια που ακουγονται
manolis940 Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου 9 ώρες πριν, poulinos είπε απλα τα online ειναι υπερβολη για home use. Στις τιμές που παίζουν εγώ δεν βρίσκω λόγο να μην βάλεις ένα καλό online και να δίνεις ρεύμα σε όλες τις ευαίσθητες συσκευές του σπιτιού. Αν βάλω στο αποθηκάκι που έχω καταγραφικό, συναγερμό , το κέντρο του δυκτίου κτλ μερικά ακόμη καλώδια έτσι ώστε να μπορώ να δώσω ρεύμα στα PC, στις τηλεωράσεις και ότι άλλο έχω ευαίσθητο στο σπίτι μου γιατί να μην το κάνω; Προφανώς η συντήρηση είναι πιο ακριβή γιατί θα αλλάξεις 6 μπαταρίες ταυτόχρονα στην τετραετία με πενταετία και αν βάλεις CBS θα πληρώσεις κάτι κάτω από 200€ αλλά τουλάχιστον η τηλεώραση σου που μπορεί να κάνει 1000€ το PC σου και η οθόνη του που μπορεί να κάνουν 2000€+ θα έχουν συνέχεια σωστό ρεύμα και δεν θα κινδυνεύουν από διακοπές ή κεραυνούς. 9 ώρες πριν, poulinos είπε σεκαποια Line interactive πχ apc το φαν δουλευει μονο οταν παει On battery Εννοείς On line; Γιατί αυτό που αναφέρω είναι online και δεν δουλεύει το fan του.
Dantε Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου 1 ώρα πριν, manolis940 είπε Στις τιμές που παίζουν εγώ δεν βρίσκω λόγο να μην βάλεις ένα καλό online και να δίνεις ρεύμα σε όλες τις ευαίσθητες συσκευές του σπιτιού. Αν βάλω στο αποθηκάκι που έχω καταγραφικό, συναγερμό , το κέντρο του δυκτίου κτλ μερικά ακόμη καλώδια έτσι ώστε να μπορώ να δώσω ρεύμα στα PC, στις τηλεωράσεις και ότι άλλο έχω ευαίσθητο στο σπίτι μου γιατί να μην το κάνω; Προφανώς η συντήρηση είναι πιο ακριβή γιατί θα αλλάξεις 6 μπαταρίες ταυτόχρονα στην τετραετία με πενταετία και αν βάλεις CBS θα πληρώσεις κάτι κάτω από 200€ αλλά τουλάχιστον η τηλεώραση σου που μπορεί να κάνει 1000€ το PC σου και η οθόνη του που μπορεί να κάνουν 2000€+ θα έχουν συνέχεια σωστό ρεύμα και δεν θα κινδυνεύουν από διακοπές ή κεραυνούς. Εννοείς On line; Γιατί αυτό που αναφέρω είναι online και δεν δουλεύει το fan του. Ειναι ταλαιπωρια να καθεσαι να περνας καλωδια παντου. Και δεν εχουν και ολοι καποιο απομονωμενο χωρο για να το βαλουν. Και ειλικρινα, το πρακτικο οφελος ειναι μικρο. Ρεαλιστικα κανενας ζημια δεν επαθε με line interactive ups που θα τη γλιτωνε με online. Προφανως αν μπορεις να παρεις online,παιρνεις. Αλλα δε χαθηκε και ο κοσμος αν δε το κανεις.
manolis940 Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου 30 λεπτά πριν, Dantε είπε Ειναι ταλαιπωρια να καθεσαι να περνας καλωδια παντου. Και δεν εχουν και ολοι καποιο απομονωμενο χωρο για να το βαλουν. Και ειλικρινα, το πρακτικο οφελος ειναι μικρο. Ρεαλιστικα κανενας ζημια δεν επαθε με line interactive ups που θα τη γλιτωνε με online. Προφανως αν μπορεις να παρεις online,παιρνεις. Αλλα δε χαθηκε και ο κοσμος αν δε το κανεις. Αναφέρομαι σε κάποιο καινούργιο σπίτι. Και σε παλιό όμως αν δεν έχεις στην μέση μέση του σπιτιού τον πίνακα και τον έχεις βάλει πάλι σε κάποιο αποθηκάκι μπορείς εύκολα να μετατρέψεις κάποιες γραμμές σε UPS only. Η αλήθεια είναι πως ένα καλό line interactive θα δουλέψει και θα προστατέψει εγκαίρως αλλά γι αυτή την μικρή πιθανότητα αλλά και το καλύτερη μετατροπή που έχουν τα online με αποτέλεσμα να κρατάει πολύ περισσότερο η μπαταρία τους θεωρώ ότι αξίζει.
poulinos Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου On 16/05/2025 at 10:00, manolis940 said: Στις τιμές που παίζουν εγώ δεν βρίσκω λόγο να μην βάλεις ένα καλό online και να δίνεις ρεύμα σε όλες τις ευαίσθητες συσκευές του σπιτιού. Αν βάλω στο αποθηκάκι που έχω καταγραφικό, συναγερμό , το κέντρο του δυκτίου κτλ μερικά ακόμη καλώδια έτσι ώστε να μπορώ να δώσω ρεύμα στα PC, στις τηλεωράσεις και ότι άλλο έχω ευαίσθητο στο σπίτι μου γιατί να μην το κάνω; Προφανώς η συντήρηση είναι πιο ακριβή γιατί θα αλλάξεις 6 μπαταρίες ταυτόχρονα στην τετραετία με πενταετία και αν βάλεις CBS θα πληρώσεις κάτι κάτω από 200€ αλλά τουλάχιστον η τηλεώραση σου που μπορεί να κάνει 1000€ το PC σου και η οθόνη του που μπορεί να κάνουν 2000€+ θα έχουν συνέχεια σωστό ρεύμα και δεν θα κινδυνεύουν από διακοπές ή κεραυνούς. Εννοείς On line; Γιατί αυτό που αναφέρω είναι online και δεν δουλεύει το fan του. α.στην apc στα line interactive πχ smart δουλευει μονο οταν ειναι on battery. σωστο αυτο που λες αλλα δεν ειναι ευκολο για ολους.για να το βαλεις σε τριτο χωρο το ups πχ αποθηκακι προυποθετει οτι καπου εκει θα ειναι και οι παροχες για αυτα που θες. αν πας βεβαια σε online apc το κοστος ειναι αρκετα μεγαλο. επισης το κακο ειναι οτι στα περισσοτερα σπιτια δεν βλεπεις καν επιτηρητη τασης ουτε αντικευρανικο. αλλο τοσο να ασχοληθει καποιος να βαλει online ups. εδω αγοραζουν ups των 30-40 ευρω On 16/05/2025 at 11:48, manolis940 said: Αναφέρομαι σε κάποιο καινούργιο σπίτι. Και σε παλιό όμως αν δεν έχεις στην μέση μέση του σπιτιού τον πίνακα και τον έχεις βάλει πάλι σε κάποιο αποθηκάκι μπορείς εύκολα να μετατρέψεις κάποιες γραμμές σε UPS only. Η αλήθεια είναι πως ένα καλό line interactive θα δουλέψει και θα προστατέψει εγκαίρως αλλά γι αυτή την μικρή πιθανότητα αλλά και το καλύτερη μετατροπή που έχουν τα online με αποτέλεσμα να κρατάει πολύ περισσότερο η μπαταρία τους θεωρώ ότι αξίζει. επισης ειναι σπανιο σε σπιτι εκτος αν το εχεις φτιαξει εσυ οπως θες το να ειναι ο πινακας μεσα σε αποθηκακι. πχ σε νεο σπιτι με το καλο που θα παω ο ηλεκτρολογικος πινανας ειναι στο διαδρομο και τα utp κτλ βγαινουν καπου ψηλα σε ενα μικρο χωρο. για αυτο και ζητησα αντικεραυνικο και επιτηρητη σαν πρωτη προστασια.σαν δευτερη θα βαλω τα αναλογα ups κτλ εκει που πρεπει. 1
manolis940 Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 15 ώρες πριν, poulinos είπε α.στην apc στα line interactive πχ smart δουλευει μονο οταν ειναι on battery. σωστο αυτο που λες αλλα δεν ειναι ευκολο για ολους.για να το βαλεις σε τριτο χωρο το ups πχ αποθηκακι προυποθετει οτι καπου εκει θα ειναι και οι παροχες για αυτα που θες. αν πας βεβαια σε online apc το κοστος ειναι αρκετα μεγαλο. επισης το κακο ειναι οτι στα περισσοτερα σπιτια δεν βλεπεις καν επιτηρητη τασης ουτε αντικευρανικο. αλλο τοσο να ασχοληθει καποιος να βαλει online ups. εδω αγοραζουν ups των 30-40 ευρω επισης ειναι σπανιο σε σπιτι εκτος αν το εχεις φτιαξει εσυ οπως θες το να ειναι ο πινακας μεσα σε αποθηκακι. πχ σε νεο σπιτι με το καλο που θα παω ο ηλεκτρολογικος πινανας ειναι στο διαδρομο και τα utp κτλ βγαινουν καπου ψηλα σε ενα μικρο χωρο. για αυτο και ζητησα αντικεραυνικο και επιτηρητη σαν πρωτη προστασια.σαν δευτερη θα βαλω τα αναλογα ups κτλ εκει που πρεπει. Αν έχει αποθήκη το σπίτι είναι ανεπίτρεπτο αυτό. Βέβαια σου εύχομαι να είναι η μοναδική κακοτεχνία που θα δεις. Με το καλό.
poulinos Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 1 hour ago, manolis940 said: Αν έχει αποθήκη το σπίτι είναι ανεπίτρεπτο αυτό. Βέβαια σου εύχομαι να είναι η μοναδική κακοτεχνία που θα δεις. Με το καλό. αποθηκη σε πολυκατοικιες θα δεις στο υπογειο.στο σπιτι πανω δυσκολα θα δεις αλλο τοσο σε μικρα διαμερισματα. 2
Free_xariz Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Καλησπέρα σας, μήπως θα μπορούσατε να μου προτείνετε ups για το μόντεμ; (Υπάρχει κάτι τέτοιο;) Γίνεται με το ups, να έχω ίντερνετ και σταθερό τηλέφωνο, παρά την διακοπή ρεύματος; Ευχαριστώ
manolis940 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 8 ώρες πριν, Free_xariz είπε Καλησπέρα σας, μήπως θα μπορούσατε να μου προτείνετε ups για το μόντεμ; (Υπάρχει κάτι τέτοιο;) Γίνεται με το ups, να έχω ίντερνετ και σταθερό τηλέφωνο, παρά την διακοπή ρεύματος; Ευχαριστώ Μπορείς να βάλεις ένα κανονικό ups μόνο γι αυτό ή να πάρεις ένα mini ups σαν αυτό εδώ : https://etd.gr/shop/tescom-line-interactive-dc-ups-18w-with-usb-port/ 1
poulinos Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου On 04/06/2025 at 21:14, Free_xariz said: Καλησπέρα σας, μήπως θα μπορούσατε να μου προτείνετε ups για το μόντεμ; (Υπάρχει κάτι τέτοιο;) Γίνεται με το ups, να έχω ίντερνετ και σταθερό τηλέφωνο, παρά την διακοπή ρεύματος; Ευχαριστώ ναι θα εχεις. τα υπολοιπα πατακατω On 05/06/2025 at 06:15, manolis940 said: Μπορείς να βάλεις ένα κανονικό ups μόνο γι αυτό ή να πάρεις ένα mini ups σαν αυτό εδώ : https://etd.gr/shop/tescom-line-interactive-dc-ups-18w-with-usb-port/ προτεινεται mini ups παρα κανονικο ups για θεματα τιμης αλλα και αυτονομιας.απλα προσοχη τα ampere που θα ειναι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα