Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλήμερα!

Έχω αυτο εδω το ΤV Box και μου χαλασε το καλώδιο τροφοδοσίας.
Μπορείτε να μου πειτε τι καλώδιο ειναι αυτο γιατί δεν ξέρω πως να το ψάξω?
Κουτσά στραβα βρήκα κατι παρόμοια σε κατι περίεργα site αλλα δεν ειμαι και πολυ σίγουρος και δεν μπορώ να το βρω στο Skroutz πχ που ψωνίζω.

Ευχαριστώ...

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Επεξ/σία από tg29
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 ώρες πριν, tg29 είπε

Παιδιά καλήμερα!

Κουτσά στραβα βρήκα κατι παρόμοια σε κατι περίεργα site αλλα δεν ειμαι και πολυ σίγουρος και δεν μπορώ να το βρω στο Skroutz πχ που ψωνίζω.

Ευχαριστώ...

Αν βλεπω καλα ειναι DC jack (male/αρσενικο) connector. Δεν ειναι κατι το δυσκολο να το βρεις.

Επισης βγαίνει και με κλεμα, προσοχη θελει μονο στην πολικότητα + και -.

Αν θες βαλε και μια φωτο απο την αλλη πλευρά του θηλυκού (εκει στο box) για να σου πω σίγουρα οτι κάνουν αυτα που σου έγραψα.

Edit: Επειδη λες καλωδιο, μηπω εννοεις οτι χαλασε το τροφοδοτικό?. Αν ναι δες εδω και παρε ενα απο αυτα
Απο 2A και πανω ειναι ok.

https://www.skroutz.gr/c/4673/universal-trofodotiko/f/1376520/5V.html

https://www.skroutz.gr/s/37233053/Andowl-Q-DC303-Universal-Trofodotiko-5V-2A.html

Screenshot from 2025-02-05 13-40-28.png

Screenshot from 2025-02-05 13-42-32.png

Επεξ/σία από Petros Electron
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, tg29 είπε

Παιδιά καλήμερα!

Ευχαριστώ...

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Εγώ πήρα αυτό και παίζει..

https://www.e-shop.gr/energenie-eg-mc-009-universal-ac-dc-adapter-24w-p-PER.585908

Επεξ/σία από chsam
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, chsam είπε

Εγω παλι ειμαι αρνητικός σε αυτα τα τροφοδοτικά πολλαπλών (εξόδων) τάσεων.. Ο λόγος είναι για τον διακοπτη-επιλογεα οτι με τον καιρο μπορεί να κανει διακοπές απο σκόνη κλπ, η ακομα και με μια μετακίνηση απο λαθος μπορεί να αλλάξει την ταση εξόδου και να μας κάψει το μηχάνημα μας.. Δεν θα επεκταθώ αλλο τεχνικά γιατι δεν εχει νοημα, δεν θα καταλάβετε άλλωστε..
Κάλο ειναι (εφοσον ξέρουμε την ταση που θέλουμε) να πάρουμε ενα τροφοδοτικό με fixed τάση εξόδου, και στα amber που χρειάζεται η συσκευή μας, ας ειναι και μεγαλύτερο (στο ρευμα, οχι στην ταση), μικρότερο να μην ειναι.
Επίσης κοιτάμε να εχει και πιστοποιήσεις.. Ενα CE δεν ειναι αρκετό. Το να κάψουμε το μηχάνημα μας ειναι το λιγότερο..
Το να καει το σπιτι μας ομως η κάποια απώλεια ζωης ειναι σημαντικό.. Οποτε το νου σας..
Title reads "Power Supply Certifications". Picture shows several safety markings in three rows.

Πηγή

Φιλικά,

Πετρος 
(Ηλεκτρονικός)

Επεξ/σία από Petros Electron
  • Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!!

2 ώρες πριν, Petros Electron είπε

Αν θες βαλε και μια φωτο απο την αλλη πλευρά του θηλυκού (εκει στο box) για να σου πω σίγουρα οτι κάνουν αυτα που σου έγραψα.

13.jpg.2f265f202f8bf8c4de11681f4ae51346.jpg

Αναφορά σε κείμενο

Edit: Επειδη λες καλωδιο, μηπω εννοεις οτι χαλασε το τροφοδοτικό?. Αν ναι δες εδω και παρε ενα απο αυτα
Απο 2A και πανω ειναι ok.

Ναι λογικα το τροφοδοτικο εχει χαλασει. Το λινκ που μοτ εστειλες με βοηθεια παρα πολυ!
Σε ευχαριστω!!

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα!
Χρειαζομαι και αλλη βοηθεια!
Αγορασα τον φορτιστη αλλα το βυσμα ειναι πιο χοντρο. 😔

thumbnail_IMG_4464.jpg.e27dcdc7b4750983813a8efe3125e274.jpg

thumbnail_IMG_4465.jpg.7efec9cbd89d86a3d3dcbb693ef71126.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...