Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.
Επειδή ο γιος μου αποφάσισε να "παίξει ξύλο" με την τηλεόραση του σαλονιού (μαντεψτε ποιος κέρδισε 🤬), με αποτέλεσμα σπασμένο πάνελ, το οποίο έχει αρχίσει και απλώνει, βρίσκομαι σε αναζήτηση φθηνής, αλλά τιμίας και vfm τηλεόρασης. Για αυτό λοιπόν θέλω τα φώτα σας, σύμφωνα με τα παρακάτω δεδομένα:

Διαθέσιμο budget:
Γύρω στα 400€ (για να μην κλαίμε πολλά λεφτά, αν αποφασίσει να "παίξει ξύλο" ξανά το καμάρι μου 😂 ). Μπορώ αν χρειαστεί να ανέβω maximum κατά 50€.

Απόσταση και γωνία θέασης:
Από 2,20m μέχρι 3,50m περίπου σε ευθεία κυρίως, θέαση.

Χρήση:
Tαινίες - σειρές Netflix
Περιστασιακό gaming (xbox one s)
Cosmote tv (κλασσικά κανάλια και αθλητικά)

Προτίμηση σε μέγεθος:
50"-55"

Περιορισμοί:
Περιορισμός λόγω χώρου-διάταξης. Μας παίρνει και για 65" στον χώρο, αλλά όχι στο budget.

Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ):
Smart (οπωσδήποτε). Καλή ευκρίνεια και κίνηση εικόνας. Λογισμικό χωρίς κολλήματα.

Μοντέλα ήδη στα υπόψιν :

TCL 55c655

LG 55UR781C0LK

Hisense 55E7NQ

Hisense 55E7KQ

Toshiba 55UA2363DG

Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά):
Οποιοδήποτε κατάστημα κάνει άτοκες με πιστωτική εθνικής.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια σας!!!! 😎

Επεξ/σία από ChristosEco
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικώς αγόρασα την πρώτη. 100% vfm. Πραγματικά πολύ καλή τηλεόραση για τα λεφτά της. Μένει να δείξει πόσο θα αντέξει.

Επεξ/σία από ChristosEco
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 13/2/2025 στις 8:10 ΜΜ, ChristosEco είπε

Τελικώς αγόρασα την πρώτη. 100% vfm. Πραγματικά πολύ καλή τηλεόραση για τα λεφτά της. Μένει να δείξει πόσο θα αντέξει.

Αν ο γιος ειναι τοσο επιφοβος, πουλανε "τζαμια προστασιας" για να σωσεις την τηλεοραση.  Mε μια αναζητηση με τους ορους "τζαμι προστασιας τηλεορασης" βρισκεις μπολικα κ απο ελλαδα. φθηνη λυση δεν την λες, αλλα ειναι πολλακις πιο φθηνο απο το να αγοραζεις νεα τηλεοραση.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, kallair είπε

Αν ο γιος ειναι τοσο επιφοβος, πουλανε "τζαμια προστασιας" για να σωσεις την τηλεοραση.  Mε μια αναζητηση με τους ορους "τζαμι προστασιας τηλεορασης" βρισκεις μπολικα κ απο ελλαδα. φθηνη λυση δεν την λες, αλλα ειναι πολλακις πιο φθηνο απο το να αγοραζεις νεα τηλεοραση.

Εντάξει, πόσο θα αντέξει εννοώ σε βάθος χρόνου ως προς την ποιότητα κατασκευής. Όχι από τον γιο μου. Είπαμε δεν έχω και τον Γιαγκούλα σπίτι 😂 Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση. Θα το έχω υπόψη μου. Απ'όσο είδα είναι λίγο τσιμπημένα. Παίζουν κανά 100αρικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...