skoulas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Πριν 2 χρόνια με ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟΥ από Vodafone σε Cosmote μου έδωσαν: ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ -VDSL 50Mbps + Απεριόριστα σταθερά και 8:30 ώρες σε κινητά ΓΙΑ 2 ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΑ 1000λεπτά + 10euro κάρτα στο καθένα ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΑ 27.90euro για 2 χρόνια Πλησιάζει η ώρα για την ανανέωση και ήθελα να ρωτήσω αν έχει ανανεώσει κάποιος το αντίστοιχο πρόγραμμα για να δω αν συνεχίζουν να μπαίνουν 10euro κάθε μήνα.
alexander098 Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Αν και έχω πολύ χρόνο (Ιούλιο λήγει το συμβόλαιο) ψάχνω για προσφορές. Αυτό της cosmote φαίνεται καλό και έχω δει ότι αυτό που υπόσχονται ότι η σιμ δεν χρειάζεται ανανέωση είναι αληθές και δεν είναι εμπορικό τρικ. Έχει κανείς κάποια άλλη προσφορά;
skoulas Δημοσ. 13 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 13 Μαϊου Επανέρχομαι για την εξέλιξη... Με "απλή ανανέωση συμβολαίου (π.χ από την εφαρμογή) οι παροχές προς τα καρτοκινητά ΔΕΝ συνεχίζονται. Οπότε έπρεπε να μου κάνουν προσφορά. Πήγα αμέσως στη λύση του "θα με χάσετε από πελάτη" -έκανα αίτημα ΔΙΑΚΟΠΗΣ, όχι φορητότητας- και την επόμενη ημέρα με κάλεσαν από το 13888. Μου ξεκαθάρισαν ότι δεν δίνονται παροχές χωρίς να βάζω κάρτα κάθε 2 μήνες στα καρτοκινητά και θα έπρεπε να πάω σε "αναβάθμιση" του σταθερού από τα 24,90 στα 29,90. Αφού λοιπόν δε γλυτώνω τις ανανεώσεις στα κινητά, θα κάνω φορητότητα σε vodafone με 21euro και αν στην αντιπροσφορά μου δώσουν τις παροχές στα κινητά θα το σκεφτώ αν αξίζει να πληρώσω τη ρήτρα αποχώρησης. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώσω ξανά για την εξέλιξη.
skoulas Δημοσ. 29 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 29 Μαϊου Επανέρχομαι με νεότερα... Έγινε αίτημα φορητότητας από Cosmote σε Vodafone και όπως ήταν φυσικό με κάλεσαν από την Cosmote. Σταθερό 50Mbps απεριόριστα σταθερά/κινητά + παροχές (1000λεπτά + 10euro κάθε μήνα) σε 2 καρτοκινητά + 2πάγια δώρο 26,90euro τελική τιμή για 2 χρόνια. Επειδή η φορητότητα δεν έχει ολοκληρωθεί δεν θα υπάρξει penalty -μου είπαν-... αλλά και να υπάρξει, με τα 2 πάγια και τις παροχές, πάλι βγαίνω κερδισμένος.... Θα συνεχίσω την ενημέρωση με τις εξελίξεις... 3
skoulas Δημοσ. 6 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου Τελική εξέλιξη... Έγινε ακύρωση στη Vodafone (ΧΩΡΙΣ penalty) και νέο συμβόλαιο στην Cosmote για το σταθερό + τις παροχές στα 2 καρτοκινητά (ενεργοποιήθηκαν κανονικά). Άρα τελικά υπάρχει "παραθυράκι" ώστε να πάρεις την αντιπρόταση χωρίς penalty.... 3
vaggospro Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου On 06/06/2025 at 15:34, skoulas said: Τελική εξέλιξη... Έγινε ακύρωση στη Vodafone (ΧΩΡΙΣ penalty) και νέο συμβόλαιο στην Cosmote για το σταθερό + τις παροχές στα 2 καρτοκινητά (ενεργοποιήθηκαν κανονικά). Άρα τελικά υπάρχει "παραθυράκι" ώστε να πάρεις την αντιπρόταση χωρίς penalty.... Πόσες μέρες έκαναν να σε πάρουν για αντιπροσφορα;
skoulas Δημοσ. 12 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 14 ώρες πριν, vaggospro είπε Πόσες μέρες έκαναν να σε πάρουν για αντιπροσφορα; Έστειλα, με email, υπογεγραμμένο το συμβόλαιο στη Vodafone και την επόμενη ημέρα με κάλεσαν για αντιιπροσφορά από την Cosmote. Η ακύρωση της Vodafone έπρεπε να γίνει καλώντας στο 13894 από το σταθερό τηλέφωνο που αφορούσε το συμβόλαιο και ήταν αυτοματοποιημένο μήνυμα όπου πατούσες επιλογή για ακύρωση. Μετά την ακύρωση με κάλεσαν από την Vodafone για να με ρωτήσουν τον λόγο που προχώρησα σε ακύρωση και δεν μου είπαν τίποτα για penalty αποχώρησης. 1
vaggospro Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 41 minutes ago, skoulas said: Έστειλα, με email, υπογεγραμμένο το συμβόλαιο στη Vodafone και την επόμενη ημέρα με κάλεσαν για αντιιπροσφορά από την Cosmote. Η ακύρωση της Vodafone έπρεπε να γίνει καλώντας στο 13894 από το σταθερό τηλέφωνο που αφορούσε το συμβόλαιο και ήταν αυτοματοποιημένο μήνυμα όπου πατούσες επιλογή για ακύρωση. Μετά την ακύρωση με κάλεσαν από την Vodafone για να με ρωτήσουν τον λόγο που προχώρησα σε ακύρωση και δεν μου είπαν τίποτα για penalty αποχώρησης. Ευχαριστώ! Χθες έκανα κ εγώ αίτηση φορητότητας στην Vodafone. Να δουμε αν φανώ τυχερός σαν και εσένα.
George6633 Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 22 ώρες πριν, vaggospro είπε Ευχαριστώ! Χθες έκανα κ εγώ αίτηση φορητότητας στην Vodafone. Να δουμε αν φανώ τυχερός σαν και εσένα. Μακάρι να πετύχεις αυτό που θες...Αν θες πες μας τι έγινε όταν έρθει η ώρα!
vaggospro Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 31 minutes ago, George6633 said: Μακάρι να πετύχεις αυτό που θες...Αν θες πες μας τι έγινε όταν έρθει η ώρα! Μπα δεν... Με πήραν απο Cosmote αλλά η προσφορά ήταν 200 λεπτά προς όλους σε 2 καρτοκινητά για 1 χρόνο. Οσο και αν προσπάθησα δεν μου έκανε κάτι καλύτερο. Τωρα αν με ξαναπάρουν δεν ξέρω.
George6633 Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 57 λεπτά πριν, vaggospro είπε Μπα δεν... Με πήραν απο Cosmote αλλά η προσφορά ήταν 200 λεπτά προς όλους σε 2 καρτοκινητά για 1 χρόνο. Οσο και αν προσπάθησα δεν μου έκανε κάτι καλύτερο. Τωρα αν με ξαναπάρουν δεν ξέρω. Καταξοδευτηκαν... Ξέρω περιπτώσεις που δώσανε 10€ το μήνα για ένα χρόνο και 1000 λεπτά και ίσως και 3GB...Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο πόσο καιρό ήταν οι αριθμοί στην Κοσμοτε ή τι χρήση γίνεται μέσα στο μήνα.
vaggospro Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 1 hour ago, George6633 said: Καταξοδευτηκαν... Ξέρω περιπτώσεις που δώσανε 10€ το μήνα για ένα χρόνο και 1000 λεπτά και ίσως και 3GB...Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο πόσο καιρό ήταν οι αριθμοί στην Κοσμοτε ή τι χρήση γίνεται μέσα στο μήνα. 25 Χρόνια cosmote είμαι, δεν τους ενδιαφέρει τιποτα. 1
George6633 Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 8 ώρες πριν, vaggospro είπε 25 Χρόνια cosmote είμαι, δεν τους ενδιαφέρει τιποτα. Και δεν ντράπηκαν να πάρουν να δώσουν τέτοια προσφορά... Μην ασχολείσαι μαζί τους,αρκεί να πιάνεις σήμα σε άλλη εταιρία εκεί που κινείσαι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα