XarisArgy Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Εχω χασει την μια απο τις 4 για το τζαμι του PC και ψαχνω για καινουρια, αλλα μονο aliexpress και ebay βρισκω.
Kthulhou Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) καλησπέρα αν η διάμετρος του σπειρώματος είναι 2 χιλιοστά, πες να σου στείλω μεσω ΒΟΧ, τζάμπα φυσικά, μόνο το ΒΟΧ θα στείλεις κωδικό κ που να στα στείλω. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου από Kthulhou 2
TopCLR Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Πολύ πιθανό να ταιριάζουν στο σπείρωμα και χειρόβιδες για πλαϊνό κουτιού. (δοκίμασε αν η βίδα του τζαμιού βιδώνει σε θέση βίδας για το πλαϊνό καπάκι). Αυτές παράδειγμα. 1
XarisArgy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Στις 6/2/2025 στις 7:16 ΜΜ, Kthulhou είπε καλησπέρα αν η διάμετρος του σπειρώματος είναι 2 χιλιοστά, πες να σου στείλω μεσω ΒΟΧ, τζάμπα φυσικά, μόνο το ΒΟΧ θα στείλεις κωδικό κ που να στα στείλω. Καλησπερα, για καποιο λογο δεν μου εβγαλε ποτε ειδοποιησεις οτι καποιος ποσταρε εδω, θα το τσεκαρω αυριο και θα σου πω αν εχεις ακομα 1
XarisArgy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, Kthulhou είπε Καλημέρα, φυσικά υπάρχουν 2-3 χιλιοστα διαμετρο εχουν και 5 μηκος
Kthulhou Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου στειλε μου σε πμ κωδικο ΒΟΧ. να εχεις επιλεξει το κουτι που θες να παραλάβεις φυσικά.
benign Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) On 06/02/2025 at 16:12, XarisArgy said: Εχω χασει την μια απο τις 4 για το τζαμι του PC και ψαχνω για καινουρια, αλλα μονο aliexpress και ebay βρισκω. Σε ενα καλο γυαλοπωλειο βρισκεις παντως.Στην περιοχη μου εχει ενα πολυ καλο. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου από benign
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα