Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε προσφορά μέχρι 09/02 στο shoop.de το NordVPN με cashback 100%. Ισχύει μόνο για νέους πελάτες: https://www.shoop.de/cashback/nordvpn

Η διαδικασία:

1. Καθαρίζουμε cookies ή χρησιμοποιούμε κάποιον καθαρό browser

2. Δημιουργούμε λογαριασμό στο shoop.de. Αν ξέρουμε κάποιον που έχει ήδη λογαριασμό στο shoop, μπορούμε να ζητήσουμε referral link ώστε να πάρουμε και οι δύο €10 bonus όταν έρθει το cashback.

3. Κάνουμε την αγορά μέσω του λινκ που υπάρχει στο shoop. Η χώρα αγοράς επηρεάζει το αν θα χρεωθεί ή όχι ο ΦΠΑ.

4. Η αγορά πρέπει να εμφανιστεί εντός 72 ωρών στο λογαριασμό στο shoop

5. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται περίπου στους 3 μήνες από την ημερομηνία αγοράς στον λογαριασμό στο shoop

Δημοσ.

Προσοχή, το cashback αφορά μόνο το Base πακέτο, χωρίς το δώρο επέκτασης.

image.png.28280126ad5b59822d5f08ce7c83d843.png

Cashback is only available on the base package. The Services "Incogni" and "Diceized IP" are not reimbursed with Cashback.

Όποιος θέλει ρεφ ας μου στείλει πμ

Δημοσ.

Πήρα την επόμενη έκδοση με τους 6 μήνες δώρο και μου ήρθε το cashback κανονικά. 

Βέβαια 90€ αντί για 105€ που πλήρωσα.

IMG_0057.jpeg

• Thanks 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μου έχει σπάσει τα νεύρα το Shoop εδώ και πολύ καιρό! Εμφανίστηκε το cashback για payout αλλά όλο error μου βγάζει στα user settings!!

Τα έχω συμπληρώσει κανονικά, στο τηλέφωνο δε με αφήνει να βάλω το δικό μου (παίρνω error ότι χρησιμοποιείται ήδη...από ποιον χρησιμοποιείται αφού μόνο εγώ το έχω...) και όλες οι επιλογές για πληρωμή είναι greyed out!!

Tα στοιχεία του ΙΒΑΝ της Revolut τα έχω βάλει κανονικά, αλλά το PayPal δε μου το ενεργοποιεί για κανένα λόγο...

Καμία ιδέα;

Screenshot 2025-05-12 at 12.23.04.png

Screenshot 2025-05-12 at 12.23.38.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

image.png.6c5b4b5767694dc6d87ed455d47aafb3.png

Εγώ είχα μπει με VPN Αλβανία, γιατί δε με άφηνε να αλλάξω την Ελλάδα μέσα από το link του Shoop. Πλήρωσα σε δολάρια με revolut (72,89 ευρώ), κάτι λέει κ για 5 ευρώ, τα οποία όμως είναι voucher, αλλά παρ όλα αυτά φαίνεται στο περίπου να συνυπολογίζονται!! Μακάρι να πάνε όλα καλά.

Για τον φίλο παραπάνω που έχει το πρόβλημα, γιατί απλά δεν βάζεις κάποιο άλλο κινητό για να μπορέσεις να ενεργοποιήσεις το 2 factor authentication κ κόλλησες που δε δέχεται το δικό σου; Επίσης εγώ έβαλα στοιχεία από κάτω από Revolut (δεν ξέρω αν δέχεται κ ελληνική τράπεζα, αλλά δε νομίζω να μη το κάνει) και τα δέχτηκε κανονικά για τη μελλοντική μου ανάληψη αν πάνε όλα καλά!!

PS: Paypal και cryptos τα έχει γκριζαρισμένα κ σε εμένα.

Επίσης ενώ λες ότι έχεις βάλει revolut account γιατί δε τα τραβάς έτσι κ θέλεις με PayPal;

Επεξ/σία από leonidas_
Δημοσ.
Στις 17/5/2025 στις 3:16 ΜΜ, leonidas_ είπε

image.png.6c5b4b5767694dc6d87ed455d47aafb3.png

Εγώ είχα μπει με VPN Αλβανία, γιατί δε με άφηνε να αλλάξω την Ελλάδα μέσα από το link του Shoop. Πλήρωσα σε δολάρια με revolut (72,89 ευρώ), κάτι λέει κ για 5 ευρώ, τα οποία όμως είναι voucher, αλλά παρ όλα αυτά φαίνεται στο περίπου να συνυπολογίζονται!! Μακάρι να πάνε όλα καλά.

Για τον φίλο παραπάνω που έχει το πρόβλημα, γιατί απλά δεν βάζεις κάποιο άλλο κινητό για να μπορέσεις να ενεργοποιήσεις το 2 factor authentication κ κόλλησες που δε δέχεται το δικό σου; Επίσης εγώ έβαλα στοιχεία από κάτω από Revolut (δεν ξέρω αν δέχεται κ ελληνική τράπεζα, αλλά δε νομίζω να μη το κάνει) και τα δέχτηκε κανονικά για τη μελλοντική μου ανάληψη αν πάνε όλα καλά!!

PS: Paypal και cryptos τα έχει γκριζαρισμένα κ σε εμένα.

Επίσης ενώ λες ότι έχεις βάλει revolut account γιατί δε τα τραβάς έτσι κ θέλεις με PayPal;

Αυτό έκανα τελικά, έβαλα άλλο κινητό και όλα προχώρησαν κανονικά. Ήρθε κανονικά και η πληρωμή στη Revolut (μετά από 2-3 εργάσιμες).

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 ώρες πριν, bill_viper είπε

Αυτό έκανα τελικά, έβαλα άλλο κινητό και όλα προχώρησαν κανονικά. Ήρθε κανονικά και η πληρωμή στη Revolut (μετά από 2-3 εργάσιμες).

Μετά την αγορά σε πόσες μέρες σου ήρθε;

Επεξ/σία από nasosto
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/2/2025 στις 2:44 ΜΜ, bill_viper είπε

Επεξ/σία από leonidas_
Λάθος εκ παραδρομής. Παρακαλώ να διαγραφεί η απάντηση μου
Δημοσ.
Στις 23/5/2025 στις 1:45 ΜΜ, nasosto είπε

Μετά την αγορά σε πόσες μέρες σου ήρθε;

Καλημέρα, σε 3 μήνες.

Screenshot 2025-05-26 at 08.22.48.png

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ενώ ήρθε η επιστροφή, δεν είναι πουθενά διαθέσιμη γράφει. Ούτε SEPA, ούτε PayPal.

Περιμένω ή τους στέλνω μήνυμα;

Δημοσ.

φιλος αγορασε το νορντ απο shoop. του εγινε cashable αλλα του λεει πως για να τα στειλει σε πειπαλ πρεπει να κανει withdraw τουλαχιστον 1 ευρω στο sepa account toy.ειχε βαλει το σεπα στα στοιχεια του απο καποια τραπεζα φανταζομαι. αμα σηκωσει 1 ευρω θα χρεωθει με εμβασμα? τι βλακεια ειναι αυτη ρε παιδια? οταν ειχα ουλεψει εγω με το shoop δεν ειχα θεμα.
καμια ιδεα? καμια βοηθεια? ευχαριστω

viber_image_2025-06-22_13-24-07-476.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, burnin είπε

φιλος αγορασε το νορντ απο shoop. του εγινε cashable αλλα του λεει πως για να τα στειλει σε πειπαλ πρεπει να κανει withdraw τουλαχιστον 1 ευρω στο sepa account toy.ειχε βαλει το σεπα στα στοιχεια του απο καποια τραπεζα φανταζομαι. αμα σηκωσει 1 ευρω θα χρεωθει με εμβασμα? τι βλακεια ειναι αυτη ρε παιδια? οταν ειχα ουλεψει εγω με το shoop δεν ειχα θεμα.
καμια ιδεα? καμια βοηθεια? ευχαριστω

viber_image_2025-06-22_13-24-07-476.png

Υποθέτω το κάνει για λόγους ασφαλείας. Το έκανα κι εγώ σε revolut και δεν μου κράτησε κάτι. Μετά, όταν έγιναν διαθέσιμα τα χρήματα, έκανα αλλαγή από Revolut  σε Πειραιώς και για λόγους ασφαλείας κλείδωσε ο λογαριασμός για 3-4 μέρες (επειδή μεσολαβούσε και Σ/Κ). Μόλις ξεκλείδωσε, έκανα τη μεταφορά και τώρα περιμένω να φανούν τα χρήματα στην τράπεζα (σήμερα λέει ότι θα φανούν).

Επεξ/σία από Johndos
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
14 ώρες πριν, burnin είπε

φιλος αγορασε το νορντ απο shoop. 

....

3 ώρες πριν, Johndos είπε

Παρακαλω να ποσταρετε σε σχετικο θεμα και οχι οπου να''ναι. Τα μετεφερα στο σωστο τοπικ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να συμπληρώσω ότι μπήκαν τα χρήματα (91,5 ευρώ) στην Τράπεζα (Πειραιώς) αλλά μου κράτησε 0,5 ευρώ σαν προμήθεια εμβάσματος. Δεν είχε συμβεί το ίδιο όταν είχε μπει το 1 ευρώ στην Revolut. Να πω επίσης ότι κατά την παραγγελία του Nord, είχα βάλει χώρα Αλβανία (χωρίς ΦΠΑ)

Επεξ/σία από Johndos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...