johnyb98 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Θέλω να δηλώσω σε τράπεζα ηλεκτρονικά (μεταξύ άλλων) δύο έγγραφα του συνταξιούχου πατέρα μου. Α. ενημέρωση επαγγέλματος (ο πατέρας μου είναι συνταξιούχος, και δεν ξέρω που θα μπορούσα online να βρω το απαραίτητο έγγραφο - εάν μπορεί ηλεκτρονικά να βρεθεί ενημέρωση επαγγέλματος για συνταξιούχο). Οι επιλογές τής τράπεζας για να ανεβάσεις τέτοιο έντυπο είναι: -Έντυπο Ε3 -Αντίγραφο μισθοδοσίας -Επαγγελματική ταυτότητα -Βεβαίωση εργοδότη -Βεβαίωση προξενείου/πρεσβείας -Επιστολή/swift τράπεζας εξωτερικού Β. Τηλέφωνο επικοινωνίας Οι επιλογές τής τράπεζας για να ανεβάσεις τέτοιο έντυπο είναι: -Λογαριασμός σταθερής τηλεφωνίας -Βεβαίωση εργοδότη -Βεβαίωση προξενείου/πρεσβείας -Επιστολή/swift τράπεζας εξωτερικού Στη μεν Α. περίπτωση δεν μπορώ να βρω το έντυπο, λόγω ο πατέρας μου είναι συταξιούχος, στη Β. δεν έχω λογαριασμός σταθερής, διότι ο λογαριασμό σταθερής είναι στο όνομα της μητέρας μου. Μπορώ να βρω το έντυπο για συνταξιούχο για την περίπτωση Α. και για τη Β. να κάνω κάτι εναλλακτικό; Ευχαριστώ! Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου από johnyb98
panagiotis54 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου α) https://www.efka.gov.gr/el/syntaxioychoi/pleromes/ektypose-meniaioy-enemerotikoy-semeiomatos-kyrias-syntaxes βγαλε του γεναρη το ενημερωτικο για το β πας σε καταστημα γερμανο/κινητη του πατερα σου και ζητας χαρτι για τραπεζα ξερουν αυτοι. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Για ποια τράπεζα μιλάς; Γίνεται αυτόματα η επικαιροποίηση πλέον, μέσω eGov-KYC, δεν χρειάζεται να προσκομίσεις έγγραφα.
johnyb98 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Είναι για την ALPHA. Και γω κάτι τέτοιο είχα σκεφτεί να κάνω. Το πήγα το πρωί μέσω eGov-KYC, αλλά μέσω eGov-KYC κάνουν επικαιροποίηση όσοι έχουν eBanking. Ο πατέρας μου δεν έχει eBanking. Ίσως επικαιροποίηση-ανανέωση στοιχείων γίνεται μόνο σε όσους έχουν eBanking. Εκτός και εάν κάνω κάτι εγώ λάθος, και πράγματι μπορεί να γίνει από eGov-KYC, αλλά πάω σε λάθος σημείο. Στο eGov-KYC, έχω πλήρως ενημερωμένο τον πατέρα μου, με σταθερό καί κινητό. Είναι στο eGov-KYC πλήρης η καρτέλα του. Κάποιο link που να είναι αυτό που θα δουλέψει για την ALPHA για όσους είναι εκτός eBanking; 17 minutes ago, panagiotis54 said: για το β πας σε καταστημα γερμανο/κινητη του πατερα σου και ζητας χαρτι για τραπεζα ξερουν αυτοι. Σωστός. Απλά έλεγα μήπως γλίτωνα τη βόλτα, και έβρισκα κάτι εναλλακτικό online, που βιάζομαι και λίγο να το κάνω ΣΒΚ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα