Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα πώς μπορώ να αποφύγω την πληρωμή με iris payments... αποφάσισα μετά από όσα είδα ότι δεν έχω εμπιστοσύνη στον συγκεκριμένο κατάστημα και άνθρωπο που συμφωνήσαμε να του τα στείλω σε αυτόν συγκεκριμένα...

• Haha 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Brashida είπε

Καλησπέρα πώς μπορώ να αποφύγω την πληρωμή με iris payments... αποφάσισα μετά από όσα είδα ότι δεν έχω εμπιστοσύνη στον συγκεκριμένο κατάστημα και άνθρωπο που συμφωνήσαμε να του τα στείλω σε αυτόν συγκεκριμένα...

Mην τα στειλεις.Απλό ειναι.

Δημοσ.
4 minutes ago, Ukforthemoment said:

Mην τα στειλεις.Απλό ειναι.

Είναι λίγο περίπλοκη η κατάσταση γιατί είναι και λίγο γνωστός... θέλω απλά να βρω κάτι να το αποφύγω αλλά νόμιμα (αν δεν γίνεται καθόλου έστω για λίγο καιρό) ? Γίνεται αυτό?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Brashida είπε

Είναι λίγο περίπλοκη η κατάσταση γιατί είναι και λίγο γνωστός... θέλω απλά να βρω κάτι να το αποφύγω αλλά νόμιμα (αν δεν γίνεται καθόλου έστω για λίγο καιρό) ? Γίνεται αυτό?

Ναι γίνεται.Πες του ότι δεν τα στέλνεις.Ή μην σηκώνεις τηλέφωνο.

Εχουμε ξεφύγει λίγο;

• Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
7 minutes ago, Ukforthemoment said:

Ναι γίνεται.Πες του ότι δεν τα στέλνεις.Ή μην σηκώνεις τηλέφωνο.

Εχουμε ξεφύγει λίγο;

Μπορείς να μου πεις αν υπάρχει κάποιος τρόπος να το αποφύγω με κάποια δικαιολογία εκτός απο το να του πω ότι δεν θέλω...?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Brashida είπε

Μπορείς να μου πεις αν υπάρχει κάποιος τρόπος να το αποφύγω με κάποια δικαιολογία εκτός απο το να του πω ότι δεν θέλω...?

Πες ότι σε πήραν φαντάρο,σε κλείνουν φυλακή,θα κάνεις εγχείρηση αλλαγής φύλου,χρωστάς της Μιχαλούς και σου μπλόκαραν τον λογαριασμό.

Ενα απο αυτά ή και όλα μαζί.

• Haha 8
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Brashida είπε

Υπάρχει ένας τρόπος, αλλά μην το διαδώσεις και το μάθουν πολύ, λέγεται πληρώνω με την παραλαβή. Ας μείνει μεταξύ μας όμως εντάξει; 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
37 minutes ago, Ukforthemoment said:

Πες ότι σε πήραν φαντάρο,σε κλείνουν φυλακή,θα κάνεις εγχείρηση αλλαγής φύλου,χρωστάς της Μιχαλούς και σου μπλόκαραν τον λογαριασμό.

Ενα απο αυτά ή και όλα μαζί.

Αλλά κατά αλλά ολα καλά ρε ναι ο ουρανός είναι μπλέ και  η θάλασσα γαλάζια 🤣

Δημοσ.

Αν έγραφες ακριβώς τι θέλεις θα έπαιρνες και σοβαρές απαντήσεις. Δεν έχει καταλάβει κανείς τι θέλεις να πετύχεις. Να πληρώσεις με άλλον τρόπο;

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Brashida είπε

Σου δέσμευσε τον λογαριασμό η εφορία για κάποιο λάθος που έγινε με το αφμ και θα χρειαστεί από βδομάδα να πας κάποια δικαιολογητικά για να τα αποδεσμεύσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...