xristossl2000 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Παιδιά καλησπέρα Μετά από ψάξιμο αποφάσισα να προχωρήσω στην αγορά του redmi note 13 pro 5g . Την φθηνότερη τιμή την βρήκα μέσω bestprice από το κατάστημα hashtagtrade. Στα χαρακτηριστικά του κινητού αναφέρει EU και ότι διαθέτει nfc κάτι που τα υπόλοιπα καταστήματα δεν αναφέρουν. Απ΄ότι έχω καταλάβει δεν διαθέτουν όλες οι εκδόσεις nfc έτσι; Μετά από επικοινωνία μαζί τους, η πωλήτρια μου ανέφερε ότι πλέον όλες οι εκδόσεις διαθέτουν nfc και επίσης ότι η εγγύηση είναι 1 μόνο χρόνο. Η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα. Τι λέτε προχωράω στην αγορά, και αν ναι, να πληρώσω με αντικαταβολή ή με κάρτα για να είμαι περισσότερο καλυμμένος; Ευχαριστώ
Vault13 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Ρωτησε τους με μαιλ, να απαντήσουν ετσι. Να εχεις ενα γραπτο Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου από Vault13
arel Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου Το (Xiaomi Redmi Note 13 Pro) θα αναβαθμιστεί σε ανώτερα από το Android 13 ;
chios Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου 41 λεπτά πριν, arel είπε Το (Xiaomi Redmi Note 13 Pro) θα αναβαθμιστεί σε ανώτερα από το Android 13 ; Το συγκεκριμένο τηλέφωνο αν δεν κάνω λάθος έχει πάρει android 15 εσύ στο 13 είσαι ακόμα;
GATE123 Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 9/2/2025 στις 5:20 ΜΜ, xristossl2000 είπε Παιδιά καλησπέρα Μετά από ψάξιμο αποφάσισα να προχωρήσω στην αγορά του redmi note 13 pro 5g . Την φθηνότερη τιμή την βρήκα μέσω bestprice από το κατάστημα hashtagtrade. Στα χαρακτηριστικά του κινητού αναφέρει EU και ότι διαθέτει nfc κάτι που τα υπόλοιπα καταστήματα δεν αναφέρουν. Απ΄ότι έχω καταλάβει δεν διαθέτουν όλες οι εκδόσεις nfc έτσι; Μετά από επικοινωνία μαζί τους, η πωλήτρια μου ανέφερε ότι πλέον όλες οι εκδόσεις διαθέτουν nfc και επίσης ότι η εγγύηση είναι 1 μόνο χρόνο. Η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα. Τι λέτε προχωράω στην αγορά, και αν ναι, να πληρώσω με αντικαταβολή ή με κάρτα για να είμαι περισσότερο καλυμμένος; Ευχαριστώ Εγώ δεν θα πήγαινα σε τέτοια αγορά. Είναι του 2023. Έρχεται με Android 13 και έχει πάρει την 15. Άντε δηλαδή να πάρει άλλη μία. Μήπως να δεις κάτι πιο νέο? Η εγγύηση των Xiaomi σε Σκρουτζαδικο ισχύει μόνο 1 χρόνο καταστήματος και όχι επίσημης αντιπροσωπείας. Δηλαδή εάν πάθει κάτι δεν μπορείς να το πας στο επίσημο service παρά μόνο στο κατάστημα από όπου το αγόρασες. Δες αυτά εδώ https://www.bestprice.gr/item/2160025848/motorola-moto-edge-50-fusion-12gb-256gb.html https://www.bestprice.gr/item/2160011374/motorola-moto-g85-12gb-256gb.html Επεξ/σία 22 Απριλίου από GATE123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα