trelaras22 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Εχω ένα iphone 16 με τζαμάκι και φόβο μεγάλο μη και το σπάσω. Βλέπω εδώ η spigen έχει ultra hybrid, Liquid Crystal, Tough Armor, rugged armor κλπ κλπ. Για καθημερινή χρήση σε νορμάλ συνθήκες, δε δουλεύω σε οικοδομή ξέρω γω, αλαλ θα τις φάει τις πτώσεις του, τί επιλέγουμε, τί έχετε δοκιμάσει, Δώστε καμιά ιδέα; Η spigen παραμένει κορυφαία vfm, ή έχει αλλάξει το έργο κι υπάρχουν ξεκάθαρα καλύτερες επιλογές κι αλλού; Ευχαριστώ πολύ.
tsimisdel Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Πήγαινε Spigen για σιγουριά, ότι θήκη έχω πάρει σε προϊόν Apple, έχει βγει γκαραντι, μη το σκέφτεσαι καθόλου, στη θέση σου θα πήγαινα εκεί και χωρίς πολλή σκέψη....
giorgosaero Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Τσάκαρε και τις UAG αν δεν σε προβληματίζει το υψηλό κόστος και ο μεγάλος όγκος των θηκών της. Στις συζύγου το 13pro έχει την monarch και εδώ και 3 χρόνια είναι άθικτη. Στο δικό μου 15προ αλλά και s24u μια από τα ίδια. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου από giorgosaero
aces Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 13 ώρες πριν, trelaras22 είπε Εχω ένα iphone 16 με τζαμάκι και φόβο μεγάλο μη και το σπάσω. Βλέπω εδώ η spigen έχει ultra hybrid, Liquid Crystal, Tough Armor, rugged armor κλπ κλπ. Για καθημερινή χρήση σε νορμάλ συνθήκες, δε δουλεύω σε οικοδομή ξέρω γω, αλαλ θα τις φάει τις πτώσεις του, τί επιλέγουμε, τί έχετε δοκιμάσει, Δώστε καμιά ιδέα; Η spigen παραμένει κορυφαία vfm, ή έχει αλλάξει το έργο κι υπάρχουν ξεκάθαρα καλύτερες επιλογές κι αλλού; Ευχαριστώ πολύ. Οτι σε βολευε για καθημερινη χρηση. Γενικα οι Spigen ειναι vfm με πολλες πωλησεις α) Ultra Hybrid & β) Liquid Crystal αυτες με τις περισσοτερες πωλησεις. Απο προστασια βεβαια ειναι οριακα. Δεν ειναι ογκωδες. Μετα παιζουν σε θηκες ESR, Torras & Flolab απο εξωτερικο οπως και οι πολυ καλες Nomad απο θηκες για iPhone.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα