Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου Το demo τρέχει εξαιρετικά, σαν παιχνίδι δεν με τρέλανε αν και δεν έχεις τίποτα από abilities. Νομίζω ότι δεν είναι για πάνω από 40 ευρώ.
nikos5800 Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου (επεξεργασμένο) Το δοκίμασα,καλό παιχνιδάκι με φοβερό dualsense support!! Επεξ/σία 31 Μαϊου από nikos5800
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου Ωραίο το demo, η μουσική του με χαλάει άπειρα πολύ, μα άπειρα πολύ. Κατά τα άλλα, nier vibes παντού! 1
Despotas Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Και εμένα μου άρεσε το demo. Το σημειώνω για μελλοντικά γιατί 70€ με τίποτα. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου Τάπα πάει! 96% overwhelming positive, σε 2000 κριτικές! 1
7nisiotis Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου ΝΤΑΞΕΙ. Το έκανε το θαύμα του ο κορίτσαρος. Το μεγαλύτερο άνοιγμα στο steam για Sony/Playstation (timed) exclusive τίτλο. 1 2
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε ΝΤΑΞΕΙ. Το έκανε το θαύμα του ο κορίτσαρος. Το μεγαλύτερο άνοιγμα στο steam για Sony/Playstation (timed) exclusive τίτλο. Τι κάνεις εκεί; Εκεί τί κάνεις; Spoiler την παίζεις βρωμόπαππου; ΒΡΩΜΟΠΑΠΠΟΥ! Επεξ/σία 12 Ιουνίου από xtrmsnpr 7
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Βγήκαν ήδη nude mods, κατάλαβα..Την έκαναν λάστιχο Εγώ θα περιμένω να πέσει η τιμή του. 2
Alex21121988 Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου On 13/06/2025 at 01:36, Psycho_Warhead said: Βγήκαν ήδη nude mods, κατάλαβα..Την έκαναν λάστιχο Εγώ θα περιμένω να πέσει η τιμή του. Δεν θα πέσει τίποτα. Ούτε η τιμή 😛 2
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου Stellar Blade Rockets To A Million PC Sales In Three Days Τάπα πήγε! Και από πωλήσεις και από σκορ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα