Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση ξέρει κάποιος??

μπορώ να σπάσω το συμβόλαιο σπιτιού επειδή αγόρασα δικό μου σπίτι??

Δημοσ.

Κανονικά όχι, δεν μπορείς. Θα πρέπει να καταβάλεις όλα τα μίσθια που υπολείπονται. Βέβαια αυτό γίνεται από τον ιδιοκτήτη μέσω δικαστικής οδού, που θα πρέπει να αποδείξει οτι το οίκημα δεν μπορούσε να ενοικιαστεί κτλ κτλ και έχασε χρήματα κτλ.

Στην πράξη, η συνεννόηση είναι ο καλύτερος σου φίλος. Στην εποχή μας, που τα σπίτια νοικιάζονται άμεσα, δεν νομίζω να αποτελέσει πρόβλημα για τον ιδιοκτήτη, αρκεί να είσαι ξεκάθαρος με εκείνον. Επίσης, να του δώσεις και ένα εύλογο χρονικό διάστημα ώστε να νοικιάσει εκ νέου το σπίτι.

Μίλησε μαζί του,  ενημέρωσε τον για την κατάσταση, "κάνε πίσω" όπου χρειάζεται και δεν θα ζημιωθείς. Μπορείς να του προτείνεις να τον βοηθήσεις να βρει ενοικιαστή μέχρι να φύγεις.

• Like 7
Δημοσ.

Μπορεις αλλα νομίζω θα χασεις την εγγύηση. Κάποιος λογιστής θα ξερει να σου πει σίγουρα.. Καλορίζικο το νεο σου σπιτι! 

Δημοσ.

Τυπικά αν θέλει σε "κυνηγάει" αλλά σπάνια συμβαίνει αφού στις περισσότερες περιπτώσεις βρίσκουν άμεσα τον επομενο. Πολλές φορές εξαρτάται από το πόσο καιρό είσαι στο σπίτι. Διαφορετικά να θες να σπάσεις ενώ σου μένει ένα 6μηνο διαφορετικά να είσαι μόνο 4 μήνες μέσα και να θυμηθείς ότι ήρθε η ώρα να αγοράσεις το δικό σου. Όπως και να χει ενημέρωσε τον όσο νωρίτερα γίνεται και ίσως χάσεις την εγγύηση 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...