manana Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Για το realme note 60 ή το realme note 50 ποιος φορτιστής είναι ιδανικός; Επειδή θα αγοράσω μάλλον ένα από τα δύο για την μητέρα μου και δυστυχώς πλέον όλα είναι χωρίς φορτιστή! Νομίζω καλώδιο έχει η συσκευασία!
manana Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ! Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Μπορεί να είναι και χαζομάρα απλώς δεν γνωρίζω καθόλου! Μου λέει ας πούμε στο κινητό για ισχύ φόρτισης 10 watt .Αν ο φορτιστής είναι πχ 100 w .(Έχω ένα της realme για γρήγορη φόρτιση supervooc μπορεί να κάψει το κινητό ή πρέπει και ο φορτιστής να είναι στα 10w; Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου από manana
tsimisdel Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 13 ώρες πριν, manana είπε Ευχαριστώ πολύ! Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Μπορεί να είναι και χαζομάρα απλώς δεν γνωρίζω καθόλου! Μου λέει ας πούμε στο κινητό για ισχύ φόρτισης 10 watt .Αν ο φορτιστής είναι πχ 100 w .(Έχω ένα της realme για γρήγορη φόρτιση supervooc μπορεί να κάψει το κινητό ή πρέπει και ο φορτιστής να είναι στα 10w; Όσα watt και να είναι ο φορτιστής, το κινητό θα πάρει όσα είναι να πάρει, θεωρητικά δεν είναι επικίνδυνο να συμβεί κάτι.... 1 1
manana Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Ευχαριστώ πολύ! 8 ώρες πριν, tsimisdel είπε Όσα watt και να είναι ο φορτιστής, το κινητό θα πάρει όσα είναι να πάρει, θεωρητικά δεν είναι επικίνδυνο να συμβεί κάτι.... 1
TechnoState Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Πάρε κάτι επώνυμο (και ασφαλές). Πχ φορτιστή (ή/και καλώδιο type-c) απο τα jumbo ή απο το temu δεν θα έπαιρνα ποτέ για να φορτίζω το smartphone μου.... 1 1
manana Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, TechnoState είπε Πάρε κάτι επώνυμο (και ασφαλές). Πχ φορτιστή (ή/και καλώδιο type-c) απο τα jumbo ή απο το temu δεν θα έπαιρνα ποτέ για να φορτίζω το smartphone μου.... Σωστή παρατήρηση είχα πάρει 3 καλώδια από shein! Τα δύο μου βγήκαν καλά το ένα όχι! Όμως ναι θα προτιμήσω κάτι εντός Ελλάδας για ασφάλεια!
tsimisdel Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Θα συμφωνήσω με τον φίλο παραπάνω, δεν αξίζει για κατά τι φθηνότερο κόστος να θυσιάσεις τη σιγουριά και την ασφάλεια της συσκευής σου, χίλιες φορές να αγοράσεις κάτι επώνυμο και να πληρώσεις το κάτι παραπάνω, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.... 1
manana Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Ναι παιδιά έχετε δίκιο για το φορτιστή! Ευχαριστώ πολύ! 3 ώρες πριν, tsimisdel είπε Θα συμφωνήσω με τον φίλο παραπάνω, δεν αξίζει για κατά τι φθηνότερο κόστος να θυσιάσεις τη σιγουριά και την ασφάλεια της συσκευής σου, χίλιες φορές να αγοράσεις κάτι επώνυμο και να πληρώσεις το κάτι παραπάνω, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.... Τελικά πήρα το xiaomi poco c75. Δεν ήθελα με τίποτα xiaomi γιατί ακούω τα χειρότερα, όμως είχε καλές κριτικές! Τώρα θα δείξει! Άλλωστε για απλή χρήση δεν νομίζω να δημιουργήσει πρόβλημα! Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου από manana 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα