Προς το περιεχόμενο

ELDEN RING NIGHTREIGN [PC] [30/5/25]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως κατάφερε και έμπλεξε την επαναληψιμότητα του roguelike με τα br, μόνο αυτός ξέρει. Και fifa μπαίνεις ξανά και ξανά. Μήπως είναι ποδοσφαιράκι τελικά;

• Thanks 2
  • Haha 1
  • 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 29/4/2025 στις 10:44 ΜΜ, Mhlogiatros είπε

Αναμεσα σε αυτο και τη κυκλοφορια για Switch 2 πανε και αυτοι βουρ για το το μελι των online "battle royal " ? φακ

Μόνο που δεν είναι καν battle royale το παιχνίδι αυτό εδώ.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όλοι αναφέρουν τα ίδια προβλήματα με την Network test.

Αν το solo είναι έτσι όπως τα λένε (γιατί με pubs ξέρω πως είναι), πρώτη φορά δε θα κάνω preorder σε from soft souls game.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.twitch.tv/limealicious 

Ξεκίνησε τουρνουά με διάφορες τρειάδες στριμερ.

Δεν είχα κάνει refresh να δω την έξτρα απάντηση!

@ilos το παιχνίδι είναι φτιαγμένο για ομαδικό παιχνίδι κυρίως, παρά solo και ας παίζεται και solo.
Ο κόσμος πρέπει να βγάλει από το μυαλό του ότι είναι σα τα άλλα παιχνίδια τους.
Το παιχνίδι θέλει να παιχτεί με γκρουπ.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

@ilos το παιχνίδι είναι φτιαγμένο για ομαδικό παιχνίδι κυρίως, παρά solo και ας παίζεται και solo.

Αν είναι να μη παίζεται solo, ας το γράψουν όμως στο steam page και να μη παραπλανάν κόσμο. Όπως και να έχει μάλλον έφαγαν nerf σε solo τα mobs/bosses για να είναι λιγότερο απάλευτο με το launch patch. Καμία λύση για το scaling σε duos ακόμα ή έστω για το voice/text chat. Crossplay αφού δεν φτιάχτηκε έτσι, δε θα μπει οριστικά..

Τελικά δεν κρατήθηκα και πήρα την deluxe για pc. Αν κανείς σας το αγοράσει τελικά και θέλει coop ας μου στείλει pm εδώ. Θα είναι ολίγον αστείο αν το πάρω μόνο εγώ που το κράζω. 

Χύμα με pubs δε μπαίνω. αρκετά υπέφερα στο network test.🤣 Προτιμώ να φάω τα μούτρα μου solo παρά να κάνω babysitting μέσα στον κύκλο, αν και πλέον δε γίνεται ούτε αυτό γιατί κόβει αβέρτα damage.

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ilos είπε

Αν είναι να μη παίζεται solo, ας το γράψουν όμως στο steam page και να μη παραπλανάν κόσμο. Όπως και να έχει μάλλον έφαγαν nerf σε solo τα mobs/bosses για να είναι λιγότερο απάλευτο με το launch patch. Καμία λύση για το scaling σε duos ακόμα ή έστω για το voice/text chat. Crossplay αφού δεν φτιάχτηκε έτσι, δε θα μπει οριστικά..

Τελικά δεν κρατήθηκα και πήρα την deluxe για pc. Αν κανείς σας το αγοράσει τελικά και θέλει coop ας μου στείλει pm εδώ. Θα είναι ολίγον αστείο αν το πάρω μόνο εγώ που το κράζω. 

Χύμα με pubs δε μπαίνω. αρκετά υπέφερα στο network test.🤣 Προτιμώ να φάω τα μούτρα μου solo παρά να κάνω babysitting μέσα στον κύκλο, αν και πλέον δε γίνεται ούτε αυτό γιατί κόβει αβέρτα damage.

εεεε γράφει μωρέ γκρινιάρη ότι είναι 3p coop, ασχέτως ότι και μόνος παίζεις βέβαια από το λίγο που είδαμε χθες από το τουρνουά, μάλλον παλούκι φάση θα ναι το solo, καραμπαμ κάνει ότι θέλει παρέα.

Εμείς είμαστε 2, ψάχνουμε τρίτο άτομο, αλλά θα περιμένουμε λίγο καιρό μέχρι να το πάρουμε. Κάνε με add, θα σου στείλω όταν το πάρουμε
Λίγο το φοβόμαστε καλοκαιριάτικα και ED, να ανεβάσουμε πίεση και με τη ζέστη να σωριαστούμε πάνω στα γραφεία.
Παίζω και το blair obscur αυτό το διάστημα, οπότε δεν είμαι για πολλά πολλά.

Δώσε μας εντυπώσεις τώρα που άνοιξε!

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Fulgore είπε

image.png.2ad76c4e7cf3621259f6d5b759b738de.png

mixed reviews με το καλημέρα

Το λάτρεψαν!

Τόσο σίγουροι ήταν ότι θα έχουμε τρίτο φίλο να παίξουμε 3αδα που δεν έβαλαν να παίζουν 2άδες 😛 .

Διαβάζω γκρίνια που δεν έχει voip το παιχνίδι, οκ είναι χάλι αυτό, αλλά ποιος χρησιμοποιεί ingame voip για να συνεννοηθεί πραγματικά και όχι το discord ή κάποιο άλλο πρόγραμμα πχια;
To μονο ingame voip που χρησιμοποιώ είναι στο cod για να τρολάρω και να νευριάσω κόσμο :3 .

Δεν έχει ούτε chat να γράψεις.
ίδια μηχανή, ίδιο fps cap στα 60.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Fulgore είπε

image.png.2ad76c4e7cf3621259f6d5b759b738de.png

mixed reviews με το καλημέρα

Λογικό, ειδικά για κάποιον που δεν είχε παίξει την network test ή έστω να είδε κάποιο video για να καταλάβει τι ακριβώς είναι. Δεν έχει καμία σχέση το pacing με ER, με το που ξεκινάει είναι αγώνας δρόμου. Βγάζω τον χάρτη όσο πετάω ακόμα και σταμπάρω camps,churches,temples και το castle και αρχίζω τα markers αφού βγάλουμε το πρώτο camp που σε αφήνει εκεί το πουλί για το πρώτο level up. Τώρα αν η ομάδα σκαμπάζει ίσως έχει αφήσει και αυτή markers πιθανόν και σε άλλο route. Καλό είναι να μη κάνετε split στην αρχή βέβαια. Αν δε σκαμπάζει θα πάει να βρει καρφωτή κανένα death bird καπάκι για να πάνε 1 shot 🤣, Προφανώς εκεί τους παρατάς και συνεχίζεις το farm μήπως τουλάχιστον τους κουβαλήσεις έστω day 1. Με normal ομάδα είσαι συνήθως day 3 12+ level και μάλλον έχεις και κάποιο legendary όπλο αν κάνεις την γούβα ή σου κάτσει από κάποιο boss. Έβγαλα άνετα τον τρικέφαλο πχ με το bastards stars που μου έκατσε από Erdtree Avatar day 2.

Επίσης παίζει πολύ ρόλο το composition (καλό είναι να υπάρχει πάντα ένας ironeye για το magic find και το mark) και να κάνετε planing για το συγκεκριμένο night lord. Πχ ο τρικέφαλος είναι weak σε holy damage. Σαν wylder βρήκα ένα σάπιο/"άχρηστο" bow που όμως είχε affix να κάνει add holy damage, οπότε το κράτησα να το έχω στο offhand μόνο και μόνο για την τελική μάχη. Καλύτερα δηλαδή να κρατήσετε μπλε όπλα με καλύτερα affixes παρά κάποια μωβ που μπορεί να κάνουν περισσότερο damage αλλά έχουν χειρότερα affixes.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...