Προς το περιεχόμενο

ELDEN RING NIGHTREIGN [PC] [30/5/25]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, ilos είπε

Στείλε μου pm για να σε κάνω add στο steam. Τα 4 πρώτα night lords τα έχω σχετικά εύκολα με ironeye με normal pubs/teams. Σταμάτησα να παίζω melee classes και βρήκα την υγειά μου tbh.

Ίδιο username με εδώ, ας με κάνει όποιος θέλει add.

Είπα να παίξω mage, αλλά πως αναπληρώνω mana?

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Ίδιο username με εδώ, ας με κάνει όποιος θέλει add.

Είπα να παίξω mage, αλλά πως αναπληρώνω mana?

Το αντίστοιχο στο ps είναι τρίγωνο + L2. Πήγαινε στο training grounds Και τσέκαρε αριστερά τις οδηγίες. Είναι αυτό που μαζεύει κάτι μπλε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Το αντίστοιχο στο ps είναι τρίγωνο + L2. Πήγαινε στο training grounds Και τσέκαρε αριστερά τις οδηγίες. Είναι αυτό που μαζεύει κάτι μπλε. 

Ωραίος ευχαριστώ, μπήκα τώρα και δοκίμαζα με 3αδα, μάζευε όμως πολύ λίγο fp και κάποιες φορές καθόλου και καταντούσα άχρηστος, ειδικά στο day 1 boss.
Δε πήγα για προπόνηση.

-----------

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο recluse είναι έμπειρη κλάση και χρειάζεται οι άλλοι να μην παίζουν elementals γιατί σου χαλάνε το minmax.🤣

Κατά τα άλλα αν τον αφήσουν ήσυχο είναι χαλαρά το μεγαλύτερο DPS στο game. Βασικά αρχίζω και αναθεωρώ τώρα που σχεδόν τελειώνω όλα τα nightlords,όλο το game ez είναι σχετικά αν η ομάδα σκαμπάζει, έχεις έναν, tanky char να τραβάει το aggro και 2 ranged chars να χώνουν DPS (πχ ironeye, recluse). Ακόμα και level 9 που λέει ο λόγος μπορείς να βγάλεις έτσι τον Gladius τουλάχιστον. Σήμερα πήγα και level 15 πρώτη φορά μαζί με άλλον έναν ironeye και έναν raider λιώσαμε τα πάντα μέχρι και τον κ@ριόλη τον Libra - πιο ζόρικoς από όλους τους άλλους night lords imo.

?imw=5000&imh=5000&ima=fit&impolicy=Lett

Και καπάκι τον Φούλγκορ τον Κένταυρο (όχι αυτόν στο insomnia 🤣) με άλλους 2 pubs για να τσιμπήσω το rermemberance του ironeye.

Το αληθινό boss στο game είναι το matchmaking όταν έχεις rememberance. Μπορεί να περίμενα και 10 λεπτά με τον ironeye. Η revenant ακόμα page 1 journal είναι, δε βρίσκει κόσμο για τρικέφαλο αν είναι δυνατόν.

Γενικά η revenant είναι η noob trap στο game, χωρίς 2 class specific relics είναι σάπια εντελώς εκτός αν το boss είναι weak σε holy και βρεις καλό talisman. Αλλά και με τα συγκεκριμένα relics που παίρνεις μετά υπολείπεται πολύ των άλλων κλάσεων σε damage για τους nightlords και είναι και επίφοβη για 1 shot όπως και η recluse αν δεν έχει farm. Πρέπει οπωσδήποτε να buffάρουν το damage nagation τωμ minions στους night lords, δεν είναι λύση να σπαμάρεις summons ή να τρέχεις από πισω να τα κάνεις heal. Το heal all estus affix τα κάνει και αυτά heal, αλλά αυτό είναι ακόμα χειρότερη λύση.

edit: Βασικά άκυρο τώρα θυμήθηκα το 15ρι μου ήταν με executor μια Adel που φάγαμε (όχι την τραγουδίστρια) και είχα πεθάνει και είχα χάσει και ένα level από ένα αδέσποτο giant pot που κάναμε split push στο κάστρο (hate that guy) κιόλας.🤣

Επεξ/σία από ilos
  • Like 1
Δημοσ.

@ilos @xtrmsnpr φαντάζομαι είστε pc, ε? Εγώ την πάτησα με το ps. Πρέπει να μπω σε κάποιο γκρουπ γτ δεν παλεύεται με random. Παρόλο που παίζω revenant σχεδόν μόνιμα, είμαι αυτός που στο 90% των παιχνιδιών κάνω όλη την δουλειά (heal, revives κτλ). Άσε που κάποιοι φτάνουμε nightlord και δεν έχουν γεμάτο inventory (χθες ένας ειχε μόλις 3 items). 

Υπόψιν στα churches of Merika να χρησιμοποιείτε τα boluses ή πως λέγονται (οι μπαλίτσες για διάφορα resistances, συνήθως εκεί βρίσκω στα crates). Μένουν μόνιμα μέχρι το τέλος του παιχνιδιού τα buffs τους. 

17 ώρες και μόλις 1 φορα τον τρικεφαλο... 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Sarandis είπε

Για δες και εδώ μήπως σε βοηθήσει, εξηγεί κάποια πράγματα.

Ότι το δα! Θενξ!

5 ώρες πριν, ilos είπε

Ο recluse είναι έμπειρη κλάση και χρειάζεται οι άλλοι να μην παίζουν elementals γιατί σου χαλάνε το minmax.🤣

Κατά τα άλλα αν τον αφήσουν ήσυχο είναι χαλαρά το μεγαλύτερο DPS στο game. Βασικά αρχίζω και αναθεωρώ τώρα που σχεδόν τελειώνω όλα τα nightlords,όλο το game ez είναι σχετικά αν η ομάδα σκαμπάζει, έχεις έναν, tanky char να τραβάει το aggro και 2 ranged chars να χώνουν DPS (πχ ironeye, recluse). Ακόμα και level 9 που λέει ο λόγος μπορείς να βγάλεις έτσι τον Gladius τουλάχιστον. Σήμερα πήγα και level 15 πρώτη φορά μαζί με άλλον έναν ironeye και έναν raider λιώσαμε τα πάντα μέχρι και τον κ@ριόλη τον Libra - πιο ζόρικoς από όλους τους άλλους night lords imo.

Και καπάκι τον Φούλγκορ τον Κένταυρο (όχι αυτόν στο insomnia 🤣) με άλλους 2 pubs για να τσιμπήσω το rermemberance του ironeye.

Το αληθινό boss στο game είναι το matchmaking όταν έχεις rememberance. Μπορεί να περίμενα και 10 λεπτά με τον ironeye. Η revenant ακόμα page 1 journal είναι, δε βρίσκει κόσμο για τρικέφαλο αν είναι δυνατόν.

Γενικά η revenant είναι η noob trap στο game, χωρίς 2 class specific relics είναι σάπια εντελώς εκτός αν το boss είναι weak σε holy και βρεις καλό talisman. Αλλά και με τα συγκεκριμένα relics που παίρνεις μετά υπολείπεται πολύ των άλλων κλάσεων σε damage για τους nightlords και είναι και επίφοβη για 1 shot όπως και η recluse αν δεν έχει farm. Πρέπει οπωσδήποτε να buffάρουν το damage nagation τωμ minions στους night lords, δεν είναι λύση να σπαμάρεις summons ή να τρέχεις από πισω να τα κάνεις heal. Το heal all estus affix τα κάνει και αυτά heal, αλλά αυτό είναι ακόμα χειρότερη λύση.

Ωραίος!

Έχει μελέτη η βλακεία! Και δεν είμαι τώρα διαθετημένος να διαβάζω και γι'αυτό και για το Blair obscur. Μόλις το τελειώσω, θα εμβαθύνω πιο πολύ στο ER:N.

3 ώρες πριν, SabotazNic είπε

@ilos @xtrmsnpr φαντάζομαι είστε pc, ε? Εγώ την πάτησα με το ps. Πρέπει να μπω σε κάποιο γκρουπ γτ δεν παλεύεται με random. Παρόλο που παίζω revenant σχεδόν μόνιμα, είμαι αυτός που στο 90% των παιχνιδιών κάνω όλη την δουλειά (heal, revives κτλ). Άσε που κάποιοι φτάνουμε nightlord και δεν έχουν γεμάτο inventory (χθες ένας ειχε μόλις 3 items). 

Υπόψιν στα churches of Merika να χρησιμοποιείτε τα boluses ή πως λέγονται (οι μπαλίτσες για διάφορα resistances, συνήθως εκεί βρίσκω στα crates). Μένουν μόνιμα μέχρι το τέλος του παιχνιδιού τα buffs τους. 

PC μόνο ρε αλλόθρησκε, (μόλις χθες έπιασα το dualsense, που αγόρασα, στα χέρια μου). Τί είναι αυτά τα πράματα τώρα, κονσόλες😝! Να ορίσουμε μερικούς κωδικούς για να βρισκόμαστε στο pc πάντως!

---

Πάτε το steam σας Ινδία, το παιχνίδι κοστίζει 25€ μέσα από το steam!

Δημοσ.

Το πρόβλημα ξεκινάει που παίζεις revenant.🤣 Να πω την αλήθεια μόνο για Gladius και ίσως kai τον κένταυρο κάνει. Δε θα τόλμαγα καν Shade παρόλο που είναι weαk σε holy. Και αυτά αν έχεις τα 2 καλά relics (το ένα που ανεβάζει το attack με τα summons και το άλλο με το ghost flame μήπως κάνεις και λίγο damage με την ult). Παραείναι squeeshy. Το ίδιο και η recluse αλλά παίζεις από μακριά και κάνεις άπειρο damage. Duchess και executor και αυτοί είναι μπροστά και δεν είναι πολύ tanky, αλλά τουλάχιστον κάνουν άπειρο damage σε σχέση με revenant.

Αυτό με τα boluses δε το ήξερα κάποιο wierd bug είναι θα διορθωθεί λογικά.

Υπομονή και εγώ άργησα να φάω τον τρικέφαλο με wielder στην αρχή.

Μετά που οι περισσότεροι pubs άρχισαν να νιώθουν και να μη κάνουν μ@λ@κίες και το γύρισα σε ironeye πολλά καπάκια wins.🤣

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, ilos είπε

Το πρόβλημα ξεκινάει που παίζεις revenant.🤣 Να πω την αλήθεια μόνο για Gladius και ίσως kai τον κένταυρο κάνει. Δε θα τόλμαγα καν Shade παρόλο που είναι weαk σε holy. Και αυτά αν έχεις τα 2 καλά relics (το ένα που ανεβάζει το attack με τα summons και το άλλο με το ghost flame μήπως κάνεις και λίγο damage με την ult). Παραείναι squeeshy. Το ίδιο και η recluse αλλά παίζεις από μακριά και κάνεις άπειρο damage. Duchess και executor και αυτοί είναι μπροστά και δεν είναι πολύ tanky, αλλά τουλάχιστον κάνουν άπειρο damage σε σχέση με revenant.

Αυτό με τα boluses δε το ήξερα κάποιο wierd bug είναι θα διορθωθεί λογικά.

Υπομονή και εγώ άργησα να φάω τον τρικέφαλο με wielder στην αρχή.

Μετά που οι περισσότεροι pubs άρχισαν να νιώθουν και να μη κάνουν μ@λ@κίες και το γύρισα σε ironeye πολλά καπάκια wins.🤣

ρε να ρωτήσω κάτι; το pubs είναι οι παμπλικάδες ή κάτι άλλο; απορία το χω :D 

• Haha 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

ρε να ρωτήσω κάτι; το pubs είναι οι παμπλικάδες ή κάτι άλλο; απορία το χω :D 

Πες τους και έτσι.

Σήμερα καλά runs με τον @SabotazNic, αν εξαιρέσουμε ένα Adel που δε μας έκατσε poison camp και churches στον κύκλο και ο executor μας έσυρε στον λάκκο με τα φίδια στο rot forest.🤣 Παρόλα αυτά το παλέψαμε όσο ήταν ανθρωπίνως δυνατόν. Μου έκατσε και αυτό το god tier:

Κανένα παράπονο.🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχεις φτάσει στο τέλος της δεύτερης ημέρας και εμφανίζεται ο κύριος για boss. Κύλησε ένα δάκρυ μόλις τον είδα. Εννοείται ότι μας κομματιασε 

Spoiler

Το build ήταν τραγικό αλλά ήμασταν 2 εξαρχής γιατί ο τρίτος βγήκε με το καλημέρα και ο καθένας έκανε ότι ήθελε 

Επεξ/σία από Owen
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, ilos είπε

Πες τους και έτσι.

Σήμερα καλά runs με τον @SabotazNic, αν εξαιρέσουμε ένα Adel που δε μας έκατσε poison camp και churches στον κύκλο και ο executor μας έσυρε στον λάκκο με τα φίδια στο rot forest.🤣 Παρόλα αυτά το παλέψαμε όσο ήταν ανθρωπίνως δυνατόν. Μου έκατσε και αυτό το god tier:

Κανένα παράπονο.🤣

Λαθος Tag :P

Εγω ειπα να αλλαξω σε ironeye, μπηκα με 2 revenants που δεν ενιωθαν και ξενερωσα και εκλεισα. Ναι οκ, καταλαβαινω τι λετε για το συγκεκριμενο class, αλλα δεν παιζω ετσι. Επισης ironeye νιωθω οτι εκανα αρκετα λιγο dmg, περα απο ulti

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λαθος Tag :P

Εγω ειπα να αλλαξω σε ironeye, μπηκα με 2 revenants που δεν ενιωθαν και ξενερωσα και εκλεισα. Ναι οκ, καταλαβαινω τι λετε για το συγκεκριμενο class, αλλα δεν παιζω ετσι. Επισης ironeye νιωθω οτι εκανα αρκετα λιγο dmg, περα απο ulti

Ω καλά sorry, με τον @Sarandis έπαιζα, πρέπει να κόψω τα τσίπουρα.🤣

Αν θες στείλε μου steam friend code σε pm να σε κάνω add και σένα για τρίτο.

edit- τώρα είδα ότι είσαι σε PS γράψε άκυρο.

Ironeye δε θα κάνει το damage που κάνουν άλλες κλάσεις σαν burst, αλλά είναι consistent και συνεχόμενο και βοηθάει και το passive του για να βρεις καλύτερα αντικείμενα καθώς και το ability του για buff στο damage όλης της ομάδας. Η ulti του αν τη κάνεις lineup μπορεί να σηκώσει 2 και να κάνεις και damage μαζί. Έχεις i-frames όσο το κρατάς πατημένο επίσης.

Προσπαθείς να στακάρεις όλο range damage items (+ αυτό που σε κάνει λιγότερο target) και έχεις purple/legendary bow με το element που είναι weak ο nightlord. Έτσι κάνει καλό damage συνολικά και συνεχόμενα χωρίς να θες heals κλπ. Πιο πολύ κάνω heal για τους άλλους μπροστά παρά για μένα με ironeye τελικά. Αν έχεις και bleed/poison/frost, ανεβάζουν ακόμα παραπάνω και rain of arrows ή pulley crossbow κόβουν και αυτά καλά. Φάρδος που βρίσκει και τα bow talismans θερίζει μετά κανονικά.

Revenant απλά δε παίζεις melee, σηκώνεις όλα τα talisman μέχρι να βρεις ταμάμ incantation, παίρνεις starlight shards, βρίσκεις ένα less likely to be targeted όπλο να το έχεις inventory και μετά πας από πίσω από τους nightlords όσο ασχολουνταί με τους άλλους και τα σκας. Έτσι πήρα το rememberance σήμερα στον Gladius και είχα και holy weapon αλλά ελάχιστα το χρησιμοποίησα.

Επεξ/σία από ilos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...