Προς το περιεχόμενο

ELDEN RING NIGHTREIGN [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειχα μια εξελιξη επιτελους. Με team ironeye (εγω) + revenant + raider πηγαμε στο 3o boss νομιζω (αυτο με την πεταλουδα). Και επειδη πριν εφαγα με αλλο τιμ τον τρικεφαλο, ειχα και το crater world οποτε οδηγησα το team στο magma wyrm και το βγαλαμε, οποτε πηρα και τα σχετικα achievements. Μου επεσαν στο ιδιο run black blade + sword of night and flame :P

• Like 1
Δημοσ.

Κατι πρεπει να γινει με το matchmaking εντος remembrance. Περιμενω ποση ωρα με iron eye για darkdrift. Και γενικα, το ui πασχει πολυ. Λιγο παραπανω εξηγησεις, οπως πχ οτι πρεπει να κανεις progress εντος remembrance. Με την renevant εψαχνα εκτος matchmaking. Οπως επισης και πολυ φτωχο το ui σε items, τι κανουν τα physical attack +3, τα relics λιγο οπως να'ναι (τουλαχιστον να πεφτουν σχετικα με τα classes οταν υπαρχει class specific. Μην βγαζεις bonus για recluse με str +3 και bonus attack με fists 3+) 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Κατι πρεπει να γινει με το matchmaking εντος remembrance. Περιμενω ποση ωρα με iron eye για darkdrift. Και γενικα, το ui πασχει πολυ. Λιγο παραπανω εξηγησεις, οπως πχ οτι πρεπει να κανεις progress εντος remembrance. Με την renevant εψαχνα εκτος matchmaking. Οπως επισης και πολυ φτωχο το ui σε items, τι κανουν τα physical attack +3, τα relics λιγο οπως να'ναι (τουλαχιστον να πεφτουν σχετικα με τα classes οταν υπαρχει class specific. Μην βγαζεις bonus για recluse με str +3 και bonus attack με fists 3+) 

Καλά το matchmaking για rememberances είναι τραγικό ακόμα και με duo. Να πω την αλήθεια εγώ τα έκανα τα περισσότερα ή με 3αδα ή solo run (και δεινοπάθησα σε κάποια γιατί πήγαινα level 1).

Το τι κάνουν τα relics άλλη πληγή. Αν θες να δεις νούμερα πας στο sparring. Αλλά ακόμα και εκεί καμιά φορά σε κάποια δε βλέπεις εύκολα τα effect. Πχ για το estus που κάνει heal τους άλλους πρέπει να παίξεις για να δεις πως δουλεύει και δεν είναι και τόσο great τελικά σε αντίθεση με το άλλο με τα κοινά use items που είναι instant share.

Το αν θα κάτσει κάποιο καλό τελικά, για αυτό παίζεις και για τα skins.🤣

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε ELDEN RING NIGHTREIGN [PC]
Δημοσ.

@xtrmsnpr @ilos όλο μαθαίνω πράγματα... Τα stonesword keys θα τα βρείτε σχεδόν εγγυημένα στους καθεδρικούς (οι σχεδόν διαλυμένες μεγάλες εκκλησίες). Στην holy έκδοση (που έχει εκείνα τα 4 bosses), το chest θα το βρείτε τέρμα πάνω, ενώ στην fire έκδοση με τον fire monk κάτω στην καταπακτη, πρεπει να πάτε να lootαρετε τα corpses που είναι αντίθετα από τον διάδρομο του boss. Δεν θυμάμαι που το βρίσκω στην έκδοση σου Golem.

Χθες σε όλα τα runs έκανα εγγυημένα 4+ gaols, και μιας και έχω relic που αυξάνει dmg από gaols, με συμφέρει να τα κάνω rush. Επίσης, τυχαία έκανα και το oldest gaol χθες και πηρα το σχετικό achievement (είναι αυτό που εμφανίζεται είτε το godskin duo, ancient dragon ή το deathrite bird (ευτυχώς το τελευταίο δεν το βρίσκω συχνά, είναι λίγο χρονοβόρο) 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Sarandis είπε

Tην κότα μου έβγαλε.

Το class είναι ένα πάντως.

IMG_20250605_110128.webp.6c7faf741c530eab76c9bba6d4ab1647.webp

GtAS8_WasAA0rpJ.webp.b5ebd38c1f5ff3d24794ab8c97486aa4.webp

Εμένα raider, αλλά παίζω wylder!

6 ώρες πριν, SabotazNic είπε

@xtrmsnpr @ilos όλο μαθαίνω πράγματα... Τα stonesword keys θα τα βρείτε σχεδόν εγγυημένα στους καθεδρικούς (οι σχεδόν διαλυμένες μεγάλες εκκλησίες). Στην holy έκδοση (που έχει εκείνα τα 4 bosses), το chest θα το βρείτε τέρμα πάνω, ενώ στην fire έκδοση με τον fire monk κάτω στην καταπακτη, πρεπει να πάτε να lootαρετε τα corpses που είναι αντίθετα από τον διάδρομο του boss. Δεν θυμάμαι που το βρίσκω στην έκδοση σου Golem.

Χθες σε όλα τα runs έκανα εγγυημένα 4+ gaols, και μιας και έχω relic που αυξάνει dmg από gaols, με συμφέρει να τα κάνω rush. Επίσης, τυχαία έκανα και το oldest gaol χθες και πηρα το σχετικό achievement (είναι αυτό που εμφανίζεται είτε το godskin duo, ancient dragon ή το deathrite bird (ευτυχώς το τελευταίο δεν το βρίσκω συχνά, είναι λίγο χρονοβόρο) 

Υπάρχει κάποιο mod στο offline, να ανοίγει god mode να μπορώ να περιφέρομαι στον χάρτη για να μάθω τα σημεία;
Μιλάμε σε κάθε run, πρέπει να είμαι τρελά focused και να ακούω τον ilos. Λίγο έχω μάθει τα μέρη, αλλά είναι όσο παίζω κάθε φορά. Είναι λίγος ο χρόνος που υπάρχει για να το μάθω.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Εμένα raider, αλλά παίζω wylder!

Υπάρχει κάποιο mod στο offline, να ανοίγει god mode να μπορώ να περιφέρομαι στον χάρτη για να μάθω τα σημεία;
Μιλάμε σε κάθε run, πρέπει να είμαι τρελά focused και να ακούω τον ilos. Λίγο έχω μάθει τα μέρη, αλλά είναι όσο παίζω κάθε φορά. Είναι λίγος ο χρόνος που υπάρχει για να το μάθω.

Πρόσεχε με τα mods, στο ds3 είχα φάει ban απο τέτοιες δοκιμές. Ήθελα να δω αν με το havel armor με max όλα τα stats μπορώ να κάνω fast roll 😆

image.png.3ccfa4c96991f4fc1072f8866741334e.png

Μου έκαναν τη χάρη και το έβγαλαν αφού δεν είχα κλέψει στο online.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Sarandis είπε

Πρόσεχε με τα mods, στο ds3 είχα φάει ban απο τέτοιες δοκιμές. Ήθελα να δω αν με το havel armor με max όλα τα stats μπορώ να κάνω fast roll 😆

image.png.3ccfa4c96991f4fc1072f8866741334e.png

Μου έκαναν τη χάρη και το έβγαλαν αφού δεν είχα κλέψει στο online.

Σε offline mode, κλείνει το antihack πάντως στο ER.

Δε μπορώ να σας δείξω τι σκληρός καρεόλης είμαι, αλλιώς θα πρέπει να φαω 80 ώρες στο τρέξιμο μέχρι να το μάθω.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.

Εγώ έχω άλλο πρόβλημα. Επειδή δεν έχω παίξει κανένα souls σε coop δε μπορώ να διαχειριστώ οτι αλλάζει το aggro απο τον έναν στον άλλο συνεχώς και τρώω χαζά hits. Έβγαλε dancer που έχω λιώσει πραγματικά και με ξεφτίλισε. Πρέπει να git gud.

Επίσης κατέληξα οτι το top 3 μου σε αυτό το παιχνίδι είναι Night aspect, Equilibrious beast, Fissure in the fog.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...