Προς το περιεχόμενο

ELDEN RING NIGHTREIGN [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κλασική from soft έβγαλε και enhanced gaping jaw χωρίς να το γράφει στα patch notes. Τώρα κάθε πότε θα βγαίνουν, αν θα είναι 1 κάθε φορά, τι θα δίνουν κλπ ουδείς γνωρίζει.

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ilos είπε

Κλασική from soft έβγαλε και enhanced gaping jaw χωρίς να το γράφει στα patch notes. Τώρα κάθε πότε θα βγαίνουν, αν θα είναι 1 κάθε φορά, τι θα δίνουν κλπ ουδείς γνωρίζει.

RDT_20250619_1339133630303817033517216.jpg

Δημοσ.

Είναι όντως αρκετά ζορικος, τον έβγαλα αλλά ήμουν φάρδος γιατί είχα ίσως την πιο cracked team ever από pubs. Τελειώσαμε 15 level και 80k souls περίσευμα με nostellas secret και 3-4 legendaries ο καθένας lmao.

?imw=5000&imh=5000&ima=fit&impolicy=Lett

Για όποιον αναρωτιέται δίνουν ένα νέο currency για έναν νέο vendor στο shore με αρκετά καλούδια.

BTW ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ exclusive skins. Θα είχαμε riot από τα git gud boys.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα που έβαλαν και την επιλογή της shifting earth, νομιζω και ένα rework στα passive/active το θέλει. Βασικά θα ήθελα και στα 4 να έχεις δυνατότητα για legendary weapon + το όποιο passive. Το mountaintop είναι πρακτικά το πιο άχρηστο passive, με πρακτικότητα μόνο στο μοναδικό dragon nightlord 

Βέβαια τώρα με την επιλογή της shifting, έχεις και την επιλογή για να πας στο συγκεκριμένο boss, οπότε τουλάχιστον δεν θα είναι τελείως random (για αυτούς που τα έχουν κάνει τουλάχιστον μια φορά) 

Edit: διαβάζω ότι το passive δουλεύει και στον Adel

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

My letmesoloher story:

Ξεκίνησα με 3 randoms τον extreme Gaping Jaw.
Ο Raider μας πουλησε  και έκανε disconnect στο 3λεπτο και έμεινα εγω (Wylder) και ενας Duchess. Ήθελα να χάσω με το ζόρι να τελειώσει, αλλά λέω ας το αφήσω.
Εν ολίγοις, οι 2 μας φτάσαμε day2 city, και βγάλαμε την Astel με lvl9!. 
Φτάνουμε στον Jaw lvl13 και παίζω χαλια (2η φορα που τον βλέπω) με έκανε 5 φορές grab.
Τον φτάνουμε στα 2/5 και πεθαίνω. Η Dutchess, έβγαλε τον ongbal απο μεσα της και επί 5 λεπτά τον έπαιζε μόνη χωρίς να τρώει hit. Σε κάποια φάση παίθανε και γίναμε και οι 2 rez. Eγώ δεν ειχα wending grace, ας μου το εξηγήσει κάποιος πως έγινε αυτό?
Έφαγα άλλα 2 tactical grabs, και τον βγάλαμε.

TLDR:
Μην παρατάτε τις μάχες, όλο και κάποιος κορεατης με 130 ωρες θα σας κουβαλήσει.

Επεξ/σία από Readiness
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Readiness είπε

Σε κάποια φάση παίθανε και γίναμε και οι 2 rez.

Αφού είχατε το passive της Noklateo, το ποιο σε κάνει rez και έχεις buff για λίγο χρόνο. Νομίζω είναι το πιο worthy passive του game, και μετά βάζω το crater για legendary όπλα και αρκετά bosses που πετάνε πράμα. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/6/2025 στις 12:00 ΠΜ, Readiness είπε

My letmesoloher story:

Ξεκίνησα με 3 randoms τον extreme Gaping Jaw.
Ο Raider μας πουλησε  και έκανε disconnect στο 3λεπτο και έμεινα εγω (Wylder) και ενας Duchess. Ήθελα να χάσω με το ζόρι να τελειώσει, αλλά λέω ας το αφήσω.
Εν ολίγοις, οι 2 μας φτάσαμε day2 city, και βγάλαμε την Astel με lvl9!. 
Φτάνουμε στον Jaw lvl13 και παίζω χαλια (2η φορα που τον βλέπω) με έκανε 5 φορές grab.
Τον φτάνουμε στα 2/5 και πεθαίνω. Η Dutchess, έβγαλε τον ongbal απο μεσα της και επί 5 λεπτά τον έπαιζε μόνη χωρίς να τρώει hit. Σε κάποια φάση παίθανε και γίναμε και οι 2 rez. Eγώ δεν ειχα wending grace, ας μου το εξηγήσει κάποιος πως έγινε αυτό?
Έφαγα άλλα 2 tactical grabs, και τον βγάλαμε.

TLDR:
Μην παρατάτε τις μάχες, όλο και κάποιος κορεατης με 130 ωρες θα σας κουβαλήσει.

Αφού πήρατε το Noklateo's secret μετά τον Astel έχετε team res.

Και χτες εμένα και τον @Sarandis μας clutchαρέ μια Duchess στο τέλος στον Jaw.🤣

Στις 24/6/2025 στις 10:59 ΠΜ, SabotazNic είπε

Αφού είχατε το passive της Noklateo, το ποιο σε κάνει rez και έχεις buff για λίγο χρόνο. Νομίζω είναι το πιο worthy passive του game, και μετά βάζω το crater για legendary όπλα και αρκετά bosses που πετάνε πράμα. 

Εκτός από το secret έχει και το guarantee dupe μετά τον assassin αριστερά στη σαρκοφάγο και γενικά είναι πιο γρήγορη από mountaintop/crater. To mountaintop secret είναι cheat code για τον Caligo, απλά δε κάνει damage μετά. Το crater δεν είναι κακό, αλλά αν δε ξέρετε πως να πάτε fast κάτω και η ομάδα είναι bad κινδυνεύεται να φάτε wipe από τον κύκλο μέσα ή να μη φτάσετε στο wyrm έγκαιρα. Πιστεύω το καλύτερο shifting earth είναι το forest, όχι για το secret αλλά γιατί μαζεύει όλα τα area bosses σε ένα μικρό χώρο οπότε προλαβαίνεις και τα κάνεις άνετα όλα και γίνεσαι τούμπανο.

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.

Ούτε που είδα τι πήρα. Πεταξε το popup για achievement, χάρηκα, αντε λεω παμε να πεθανουμε στο τωρα night boss να τελειώσει το μαρτύριο.
Μόνο το crater secret μου εχει μείνει.

Δημοσ.

Πάντως αν θέλετε να φαρμάρετε sigils ο Everdark Fulghor είναι αρκετά πιο βατός σε σχέση με τον χαοτικό Adel.

Δημοσ.

Μόλις τον άφησα στο 1/5 με μια revenant και ενα guardian και γω ironeye. Το ultimate μου παρόλο που ειχα lighting δεν κανει cancel το rain το combo του.. 

Δημοσ.

Insane run σήμερα, ο Wylder μας έφαγε DC Day 1 στο κάστρο και δε ξαναμπήκε και καταφέραμε με τον executor να βγάλουμε Everdark Fulghor σχετικά εύκολα κιόλας (δεν φάγαμε καν KO).🤣

• Like 1
Δημοσ.

Επιτέλους βάλανε footer πάνω αριστερά να βλέπεις το weapon type. Είχα βαρεθεί να κάνω mix and attack για να δω αν έχω power stance.🤣

Δημοσ.

Όσο πάνε επίσης τα everdark γίνονται όλο και πιο εύκολα.

1st try έπεσε αυτό...

Lagαρέ και το game και έχασα τα μισά items.🤣

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...