Προς το περιεχόμενο

ELDEN RING NIGHTREIGN [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, Sarandis είπε

Ωραίο το σκλι για μένα μαζί με τον Fulghor είναι τα καλύτερα everdark.

Το καλύτερο ήταν ο Libra αλλά για έναν διεστραμμένο μαζοχιστικό λόγο.🤣

Κατά τα άλλα συμφωνώ σκυλί και κένταυρος είναι μέχρι στιγμής τα πιο "δίκαια" και fun.

Δράκος υπερβολικά εύκολος και πάλι αν κάνεις mountaintop ή παίζουν wylders.

Σκορπιός/Πεταλούδα gimmicky και υπερβολικά εύκολο και αυτό με δυνατά fire όπλα/abilities.

Adel εκνευριστικός ειδικά αν σπωνάρει πάνω σου τους ανεμοστρόβιλους.

Augur ποτέ ξανά, ειδικά με randoms που δεν έχουν ιδέα πως δουλεύει το gimmick του storm ruler. Με διαφορά το χειρότερο design από όλα τα everdark.

Βασικά και το σκυλί δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο αν βρει κάποιος op όπλο (sacred relic γκουχ γκουχ). Βγήκε σήμερα που έπαιξα στην 2nd try με randoms.

PS Yeah i know πάλι day 1 b-line Noclateo ftw 🤣

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ilos είπε

Το καλύτερο ήταν ο Libra αλλά για έναν διεστραμμένο μαζοχιστικό λόγο.🤣

Κατά τα άλλα συμφωνώ σκυλί και κένταυρος είναι μέχρι στιγμής τα πιο "δίκαια" και fun.

Δράκος υπερβολικά εύκολος και πάλι αν κάνεις mountaintop ή παίζουν wylders.

Σκορπιός/Πεταλούδα gimmicky και υπερβολικά εύκολο kai ayt;o με δυνατά fire όπλα/abilities.

Adel εκνευριστικός ειδικά αν σπωνάρει πάνω σου τους ανεμοστρόβιλους.

Augur ποτέ ξανά, ειδικά με randoms που δεν έχουν ιδέα πως δουλεύει το gimmick του storm ruler. Με διαφορά το χειρότερο design από όλα τα everdark.

Βασικά και το σκυλί δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο αν βρει κάποιος op όπλο (sacred relic γκουχ γκουχ). Βγήκε σήμερα που έπαιξα στην 2nd try με randoms.

Libra απλός είναι top. Ο everdark δε μου άρεσε, σιχαίνομαι τα npc fights. Τον έβγαλα αγνοώντας τα summons φαντάσου, έτρεχα συνεχώς.

Δύσκολο δεν είναι το σκυλί αλλά είναι διασκεδαστικό. Αναμονή για everdark heolstor, ελπίζω να μην είναι μπούρδα.

• Like 1
Δημοσ.

Το everdark Libra το βρίσκω και γω πιο ενδιαφέρον απο το σκυλί και μπορείς να τον παίξεις με όλους τους χαρακτήρες.

Το σκυλί βλέπω να σε περιοριζει σε αυτους που εχουν μεγάλο HP γιατι έχει υπερβολικό damage, και 1shot AOE.

Εχω 0/3 και τις 2 φορες έφυγε ολο το team με την μία. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω αρχίσει να το εκτιμώ λιγο παραπάνω το σκυλί. Το εβγαλα με Wylder και 2 φορές με Raider. Μία χωρίς holy weapons η ομαδα και μία με double Gargoyle Black Axe. Oι Ironeye's βασανίζονται πολύ δύσκολα αυτό το fight.  Θέλω οποσδήποτε να τον βγάλω και με Revenant+Discus.

Επεξ/σία από Readiness
  • Like 2
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Readiness είπε

Έχω αρχίσει να το εκτιμώ λιγο παραπάνω το σκυλί. Το εβγαλα με Wylder και 2 φορές με Raider. Μία χωρίς holy weapons η ομαδα και μία με double Gargoyle Black Axe. Oι Ironeye's βασανίζονται πολύ δύσκολα αυτό το fight.  Θέλω οποσδήποτε να τον βγάλω και με Revenant+Discus.

Μετά απο την επίθεση με την αλυσίδα που ηρεμεί στο 1.20, μην τον βαράς γιατί γίνεται αυτό

image.png.2178ed985654f267bdac6413f4115d6b.png

Μου έβγαλε lvl15 wylder με relic και hp buffs, oneshot με ένα charge, ούτε καν το aoe.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Readiness είπε

Raider χωρίς το bloodborne relic, χαρά στην υπομονή σου bro.🤣

Δημοσ.

11/9 Hard mode με random night lord, depth system, νέα affixes στα items και endless mode σε depths 4/5..

https://en.bandainamcoent.eu/elden-ring/news/elden-ring-nightreign-high-difficulty-expedition-mode-deep-of-night-has-appeared

Να πω την αλήθεια παρόλο που είχα τις φοβίες μου, τελικά αφιέρωσα πολύ παραπάνω χρόνο από ότι νόμιζα. Και από Οκτώμβρη θα βγει και το DLC με το νέο content.

Το μόνο foul ακόμα είναι που δεν έχει cross play και δε μπορώ να παίξω με φίλους που το έχουν στο ps5.

• Sad 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

#μηζηλευετε ! Αλλά ναι δηλαδή ήμαρτον με το ανύπαρκτο crossplay. Τα ίδια και το nba 2k, πέρα βρέχει να μπορούμε να παίξουμε με φίλους στις κονσόλες μ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχει φτάσει κανείς άλλος από εδώ depth 3?🤣 Μέχρι και το 2 ψιλοnormal πήγαινε (παίζω με pubs κιόλας). Στο 3 νιώθω ότι δεν έχουμε damage + ότι σκάνε 2/3 φορές everdarks...

Μάλλον χρειάζονται builds με ailments, γιατί βλέπω όταν έχω κόσμο ,με τέτοια είμαστε way faster.

Επίσης το 3 είναι και επικίνδυνο για derank depths 1-2 φτάνεις πάντα nightlord. Είχα πχ ένα fail run με 2 level 9 ironeyes lol και πάλι για λίγο δε βγάλαμε δράκο,

Δημοσ.

Ένα game έπαιξα μόνο σε depth 3, αλλά μου έκατσε η κανονική Libra και βγήκε πολυ εύκολα . Δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα μεγάλη διαφορά στο expedition σε σχέση με Depth 2.

Το 2 απο 1 όμως έχει μεγάλη διαφορά, κάποια ED nightlords δε νομίζω να βγαίνουν με τίποτα σε 2-3 ας πούμε. 
Για αυτούς που παίζουν Ironeye βλέπω φοριέται πολυ το build με το heavy poison marking, κανει καλή δουλειά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...