xtrmsnpr Δημοσ. 30 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 30 Μαϊου Έχουν δουλίτσα να κάνουν οι Ιάπωνες, αν δεν θέλουν να είναι η 1η αποτυχία που βγάζουν! 1
ilos Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 1 λεπτό πριν, xtrmsnpr είπε Το λάτρεψαν! Τόσο σίγουροι ήταν ότι θα έχουμε τρίτο φίλο να παίξουμε 3αδα που δεν έβαλαν να παίζουν 2άδες 😛 . Διαβάζω γκρίνια που δεν έχει voip το παιχνίδι, οκ είναι χάλι αυτό, αλλά ποιος χρησιμοποιεί ingame voip για να συνεννοηθεί πραγματικά και όχι το discord ή κάποιο άλλο πρόγραμμα πχια; To μονο ingame voip που χρησιμοποιώ είναι στο cod για να τρολάρω και να νευριάσω κόσμο :3 . Δεν έχει ούτε chat να γράψεις. ίδια μηχανή, ίδιο fps cap στα 60. Επ εμένα είναι η δουλειά να κράζω🤣. Solo btw είναι αρκετά πιο δύσκολο με το ζόρι έφτασα day 2, δε παλεύεται είσαι μονίμως πίσω σε farm. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 30 Μαϊου (επεξεργασμένο) Το καμός! Επεξ/σία 30 Μαϊου από xtrmsnpr
Mitroglou7 Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου (επεξεργασμένο) Και γω το πήρα και δυστυχώς για την ώρα είναι αυτό που περίμενα. Ένα παιχνίδι που δεν απευθύνεται σε κανέναν. Δε καταλαβαίνω τη gameplay λουπα που το boss κυνηγάει έναν και οι άλλοι 2 το βαράνε στη πλάτη, μετά αλλάζει aggro και κυνηγάει τον άλλο και οι άλλοι 2 του βαράνε τη πλάτη κτλ κτλ. Πήραν ότι καλό έχουν τα from soft games και το κάναν tiktok game. Όταν φτιαχτεί το solo το ξανασυζητάμε. Μέχρι τότε δεν έχω διάθεση να τρέχω σαν κοτόπουλο κυνηγώντας τους άλλους δύο. Επεξ/σία 30 Μαϊου από Mitroglou7
Mhlogiatros Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου (επεξεργασμένο) Lol οχι οτι δε φενοτανε αλλα αν δεν ακουνε τα μπινελικια το εχουν καβαλησει πολυ το καλαμι ..... 1 ωρα βασανο . Το προχωρησα λιγο και ειναι βαρετο και σπαστικο . Αsset flip με σως fortnite η οτι αλλη μλκια ειναι trendy. Aντι να φτιαξουν κατι καινουργιο λενε α online 3 player οχι 2 γιατι ετσι .... Καλα αν αυτα θα βγαζουν τωρα κλαφτα . Επεξ/σία 31 Μαϊου από Mhlogiatros 1
psof Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 5 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Lol οχι οτι δε φενοτανε αλλα αν δεν ακουνε τα μπινελικια το εχουν καβαλησει πολυ το καλαμι ..... 1 ωρα βασανο . Το προχωρησα λιγο και ειναι βαρετο και σπαστικο . Αsset flip με σως fortnite η οτι αλλη μλκια ειναι trendy. Aντι να φτιαξουν κατι καινουργιο λενε α online 3 player οχι 2 γιατι ετσι .... Καλα αν αυτα θα βγαζουν τωρα κλαφτα . Δοκιμή απο μια μικρή ομάδα δευτερευόντων dev είναι όπως και η άλλo στο Switch . H βασική ομάδα δουλεύει σε ένα souls game τυπου Dark Souls δηλαδή χωρίς να είναι open world όπως το Elden ring.
Mitroglou7 Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 1 ώρα πριν, psof είπε Δοκιμή απο μια μικρή ομάδα δευτερευόντων dev είναι όπως και η άλλo στο Switch . H βασική ομάδα δουλεύει σε ένα souls game τυπου Dark Souls δηλαδή χωρίς να είναι open world όπως το Elden ring. Ναι έτσι είναι. Θα μπορούσε όμως αυτή η μικρή ομάδα να ασχοληθεί πχ με ένα bloodborne remake η κάτι τέτοιο. Η θα μπορούσε όντως να κάνει ένα rogue like αλλά χωρισ κύκλους να κλείνουν και solo focused Ήδη το παιχνίδι έχει πετύχει εμπορικά αλλά δε βλέπω το replayability του. Σε 1-2 βδομάδες που θα έχει φύγει το hype να δούμε αν θα κρατήσει κοσμο
ilos Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 3 ώρες πριν, Mitroglou7 είπε Ναι έτσι είναι. Θα μπορούσε όμως αυτή η μικρή ομάδα να ασχοληθεί πχ με ένα bloodborne remake η κάτι τέτοιο. Η θα μπορούσε όντως να κάνει ένα rogue like αλλά χωρισ κύκλους να κλείνουν και solo focused Ήδη το παιχνίδι έχει πετύχει εμπορικά αλλά δε βλέπω το replayability του. Σε 1-2 βδομάδες που θα έχει φύγει το hype να δούμε αν θα κρατήσει κοσμο Για αυτόν ακριβώς τον λόγο χρειάζεται μελλοντικά balancing το solo, γιατί δεν θα μπορείς ουσιαστικά να κάνεις matchmaking και να παίξεις το game με thin playerbase όπως θα είναι τότε. Οι περισσότεροι είμαστε μιας κάποιας ηλικίας, δεν είμαστε τόσο καλοί να βγάζουμε solo night lords sub 10 level, βέβαια δε ξέρω αργότερα αν υπάρχουν relics που δίνουν power spike.🤣 1
ilos Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου Πάνε προς τη σωστή κατεύθυνση. https://steamcommunity.com/games/2622380/announcements/detail/532099847884376261?snr=2___
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 19 ώρες πριν, ilos είπε Οι περισσότεροι είμαστε μιας κάποιας ηλικίας, δεν είμαστε τόσο καλοί να βγάζουμε solo night lords sub 10 level, βέβαια δε ξέρω αργότερα αν υπάρχουν relics που δίνουν power spike.🤣 χωρίς τρολ, αλλά σε έχω για τρελό tryhardα σε αυτά τα παιχνίδια, δε περίμενα από σενα να γράφεις αυτά. Δηλαδή περίμενα να το έγραφε κανείς άλλος και να ερχόσουν και να του έλεγες git gud! 1
ilos Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου 12 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε χωρίς τρολ, αλλά σε έχω για τρελό tryhardα σε αυτά τα παιχνίδια, δε περίμενα από σενα να γράφεις αυτά. Δηλαδή περίμενα να το έγραφε κανείς άλλος και να ερχόσουν και να του έλεγες git gud! Μη βλέπεις πολύ twitch distortion και αυτούς. Απέχουμε μίλια σε skill γενικά οι περισσότεροι. Το game είναι αρκετά ζόρικο υπό την έννοια ότι 1-2 λάθη μπορούν να καταστρέψουν όλο το run. Αν χάσετε σαν ομάδα 1-2 levels προς το τέλος είναι σχεδόν σίγουρο wipe στον nightlord. Αν δε μπορέσετε να αναβαθμίσετε ή να βρείτε κάτι καλό σε purple/legendary το ίδιο. Εδώ runs που λέω αποκλείεται να χάσουμε και πάμε τραίνο και καμιά φορά τον πίνουμε μόνο και μόνο λόγο composition, πχ μπορεί αν μην έχουμε κάποιον με res ult ή να είμαστε όλοι melee και να φάμε μαζικό wipe. Μπορώ να σου πω ένα στα 8 runs βγαίνει, 3 nightlords έχω βγάλει ως τώρα και σχετικά με μπόλικο ζόρι. Με λίγα λόγια χρειάζεσαι 11-12 level+, purple/legendary όπλο με καλό element/weapon art για τον εκάστοτε night lord και 6-7 estus για να πεις έχω καλό run. Όσο παίζεις και μαθαίνεις τα bosses γλιτώνεις κάποια παραπάνω attacks και μαθαίνεις τα mechanics τους, αλλά αν δεν έχει damage η ομάδα απλά δε βγαίνουν όσο καλά και να παίξεις. Όταν είσαι downed με 3 ποινές σε nightlord, καλύτερα να κάνουν οι άλλοι 2 stall μέχρι να έχετε κάποιο res ult παρά να προσπαθήσετε να τον σηκώσετε και να χάσετε και τα τελευταία estus τζάμπα. Τελευταία φορά που έβγαλα τον τρικέφαλο ήταν επειδή αφήσαμε τον άλλον κάτω, αλλιώς πιστεύω θα είχαμε χάσει.
SabotazNic Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Γενικά θέλει πολύ ψάξιμο. Πχ ενώ είχα 7 ώρες, δεν είχα πάει καθόλου σε mines για να πάρω smithing stones. Απο την ώρα που ξεκλείδωσα revenant, παίζω με αυτήν. Αρκετά op και σχετικά tank-y χαρακτήρας. Και σίγουρα βγάζει solo αρκετά poi. Μέχρι τώρα δεν με έχει βολέψει κάτι άλλο πέρα από τα starter όπλα της βέβαια. Απλά πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι είναι fast paced, και οτι θέλει τα bosses από τα poi και όχι τα field bosses (dragon, bird Κτλ). Χθες 2 άτομα ψόφησαν 4 φορές σε bird μεχρι να καταλάβουν ότι δεν βγαίνει. Εγώ προφανώς είχα προχωρήσει... Επεξ/σία 2 Ιουνίου από SabotazNic
Sarandis Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου 12 ώρες πριν, ilos είπε Μη βλέπεις πολύ twitch distortion και αυτούς. Απέχουμε μίλια σε skill γενικά οι περισσότεροι. Το game είναι αρκετά ζόρικο υπό την έννοια ότι 1-2 λάθη μπορούν να καταστρέψουν όλο το run. Αν χάσετε σαν ομάδα 1-2 levels προς το τέλος είναι σχεδόν σίγουρο wipe στον nightlord. Αν δε μπορέσετε να αναβαθμίσετε ή να βρείτε κάτι καλό σε purple/legendary το ίδιο. Εδώ runs που λέω αποκλείεται να χάσουμε και πάμε τραίνο και καμιά φορά τον πίνουμε μόνο και μόνο λόγο composition, πχ μπορεί αν μην έχουμε κάποιον με res ult ή να είμαστε όλοι melee και να φάμε μαζικό wipe. Μπορώ να σου πω ένα στα 8 runs βγαίνει, 3 nightlords έχω βγάλει ως τώρα και σχετικά με μπόλικο ζόρι. Με λίγα λόγια χρειάζεσαι 11-12 level+, purple/legendary όπλο με καλό element/weapon art για τον εκάστοτε night lord και 6-7 estus για να πεις έχω καλό run. Όσο παίζεις και μαθαίνεις τα bosses γλιτώνεις κάποια παραπάνω attacks και μαθαίνεις τα mechanics τους, αλλά αν δεν έχει damage η ομάδα απλά δε βγαίνουν όσο καλά και να παίξεις. Όταν είσαι downed με 3 ποινές σε nightlord, καλύτερα να κάνουν οι άλλοι 2 stall μέχρι να έχετε κάποιο res ult παρά να προσπαθήσετε να τον σηκώσετε και να χάσετε και τα τελευταία estus τζάμπα. Τελευταία φορά που έβγαλα τον τρικέφαλο ήταν επειδή αφήσαμε τον άλλον κάτω, αλλιώς πιστεύω θα είχαμε χάσει. Χάζεψα λίγο distortion χθες, day 1 ήταν 11lvl με μωβ όπλα και γω αν φτάσω lvl7 λέω this is the run 😁 1
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου (επεξεργασμένο) @ilos τι να μη βλέπω; Τί είναι αυτό; Καλέ για σενα λέω, ότι σε είχα πολύ σκληρό και ότι τα είχες τέτοια παιχνίδια, μου κάνουν εντυπωση τα σχόλια σου απλώς τώρα. --------------- Ρε μήπως να βάλουμε βαθμό δυσκολίας; Γίνατε πολύ μαλακοί ξαφνικά! ------ Patch Notes Version 1.01.1 Επεξ/σία 2 Ιουνίου από xtrmsnpr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα