Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Είχα μέχρι πρόσφατα πρόσβαση στον λογαριασμό μου, άλλαξα συσκευή και δυστυχώς έκανα reset την παλιά. Για να κάνω login στην καινούργια μου ζητά τον τηλεφωνικό αριθμό που χρησιμοποίησα, τον οποίο σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ από που τον είχα αγοράσει αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ.

Παλιότερα έκανα reset με την τούρκικη debit και το password, αλλά βλέπω ότι δεν υπάρχει πλέον επιλογή. Είχε κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα και το έλυσε;

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πάντα ήθελε το παλιό τηλέφωνο  και το πιν της κάρτας,  ίσως αν μπεις στο site Που έκανες χρήση για sms να έχει ιστορικό για το πιο νούμερο σου δώσανε

Δημοσ.
3 ώρες πριν, sdikr είπε

Πάντα ήθελε το παλιό τηλέφωνο  και το πιν της κάρτας,  ίσως αν μπεις στο site Που έκανες χρήση για sms να έχει ιστορικό για το πιο νούμερο σου δώσανε

Επειδή ξεχνούσα αρκετά συχνά, τον 6ψήφιο κωδικό, έκανα αρκετές φορές reset, το τελευταίο λίγες εβδομάδες πριν, πρώτη φορά μου το εμφανίζει αυτό. Βέβαια είχα άλλη συσκευή, στην οποία μου ερχόντουσαν και push notifications οπότε ίσως γι'αυτό και τώρα μου ζητάει αριθμό.

Δυστυχώς στο 5sim δεν μπορώ να βρω ιστορικό ούτε inbox σε κάποιο email μου. Έψαξα κάθε δυνατή λέξη κλειδί για να βρω κάτι.

Τώρα οποιονδήποτε αριθμό δηλώνω για να κάνω reset, μου πετάει αυτό το μήνυμα. Δοκιμή και στην εφαρμογή, και στο web και με bluestacks.image.png.7ccf4d2aedbb93eda21767fa3e502f1c.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...