taslikos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Χαιρετώ την κοινότητα! Στα πλαίσια της διπλωματικής μου χρειάζομαι τουλάχιστον 100 άτομα να απαντήσουν στο παρακάτω ερωτηματολόγιο. Έχει σχέση με τις φόρμες συναίνεσης για cookies. Σκέφτηκα πως κάποιοι εδώ θα μπορέσουν να αφιερώσουν 5-7 λεπτά και είπα να ανοίξω ένα νέο θέμα. https://tally.so/r/3EvBbr Κάθε σχόλιο ευπρόσδεκτο! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 1 1
taslikos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Ευχαριστώ πολύ! Το συμπληρώνετε αρκετοί ήδη και έχω λάβει και ΠΜ από κάποιους. Να είστε όλοι καλά! Χρειάζομαι ακόμα 40 άτομα περίπου. 🙂
mariosnik_ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Έχω μπει στην φόρμα αλλά δεν μπορεί να ξεκινήσει, λέει ότι δεν έχω επιλέξει κάποια επιλογή, αλλά δεν μου έχει να επιλέξω τίποτα...
taslikos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Έχω μπει στην φόρμα αλλά δεν μπορεί να ξεκινήσει, λέει ότι δεν έχω επιλέξει κάποια επιλογή, αλλά δεν μου έχει να επιλέξω τίποτα... Είναι εύκολο να δοκιμάσεις από άλλον browser ή άλλη συσκευή; Δεν έχει τύχει να μου το πει κανείς άλλος. Ισως είναι μεμονωμένο περιστατικό. Αν είναι εύκολο ένα ανέβασμα ενός screenshot θα με βοηθούσε να δω που κολλάει. Μήπως σου κολλάει στην πρώτη ερώτηση που πρέπει να επιλέξεις γλώσσα ερωτηματολογίου;
mariosnik_ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 46 λεπτά πριν, taslikos είπε Είναι εύκολο να δοκιμάσεις από άλλον browser ή άλλη συσκευή; Δεν έχει τύχει να μου το πει κανείς άλλος. Ισως είναι μεμονωμένο περιστατικό. Αν είναι εύκολο ένα ανέβασμα ενός screenshot θα με βοηθούσε να δω που κολλάει. Μήπως σου κολλάει στην πρώτη ερώτηση που πρέπει να επιλέξεις γλώσσα ερωτηματολογίου; Απάντησα μόλις τώρα. Ο browser ήταν το πρόβλημα, δεν μπορούσα να επιλέξω γλώσσα από το chrome. Ενδιαφέρουσα έρευνα. 1
taslikos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 17 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Απάντησα μόλις τώρα. Ο browser ήταν το πρόβλημα, δεν μπορούσα να επιλέξω γλώσσα από το chrome. Ενδιαφέρουσα έρευνα. Ευχαριστω πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα