Katerina Katerinakii Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Κάνω ισιωτικη μαλλιών εδώ και κάποιο καιρό αλλά θα σταματήσω γιατί δεν θέλω να ταλαιπωρώ άλλο τα μαλλιά μου. Τα μαλλιά θα επιστρέψουν στο φυσικό τους (ήταν μπούκλα) τώρα που θα σταματήσω τις ισιωτικες; 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, Katerina Katerinakii είπε Κάνω ισιωτικη μαλλιών εδώ και κάποιο καιρό αλλά θα σταματήσω γιατί δεν θέλω να ταλαιπωρώ άλλο τα μαλλιά μου. Τα μαλλιά θα επιστρέψουν στο φυσικό τους (ήταν μπούκλα) τώρα που θα σταματήσω τις ισιωτικες; Αν δεν επέστρεφαν στο φυσικό τους δεν θα χρειαζόταν να κάνεις ισιωτική πάνω απο μια φορά.
poulinos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 9 hours ago, Katerina Katerinakii said: Κάνω ισιωτικη μαλλιών εδώ και κάποιο καιρό αλλά θα σταματήσω γιατί δεν θέλω να ταλαιπωρώ άλλο τα μαλλιά μου. Τα μαλλιά θα επιστρέψουν στο φυσικό τους (ήταν μπούκλα) τώρα που θα σταματήσω τις ισιωτικες; σιγα σιγα ναι θα επιστρεψουν στο φυσικο τους. βλακεια ειναι να ταλαιπωρεις τα μαλλια σου.καλα εκανες και το σταματησες Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου από poulinos
Vassilis_24 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Στις 15/2/2025 στις 11:39 ΠΜ, Katerina Katerinakii είπε Κάνω ισιωτικη μαλλιών εδώ και κάποιο καιρό αλλά θα σταματήσω γιατί δεν θέλω να ταλαιπωρώ άλλο τα μαλλιά μου. Τα μαλλιά θα επιστρέψουν στο φυσικό τους (ήταν μπούκλα) τώρα που θα σταματήσω τις ισιωτικες; Για να επιστρέψουν στο κανονικό τους, πρέπει να κάνεις μπουκλωτική.
lyda94 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Ναι, σιγά σιγά θα επιστρέψουν στο φυσικό τους. Το διάστημα που θα χρειαστεί για να επανέλθουν επηρεάζεται από το πόσο γρήγορα μακραίνουν τα μαλλιά σου και πόσο συχνά κουρεύεσαι. Έχε υπόψιν ότι ίσως η μπούκλα σου να μην είναι τόσο έντονη όσο πριν πλέον. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα