Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν από ένα μήνα που την χρησιμοποίησα τελευταία φορά λειτούργησε. Σήμερα πήγα σε 3 διαφορετικά μηχανήματα σε 2 διαφορετικούς σταθμούς και όταν βαζω την κάρτα μου για να μου βάλει επιδότηση άνεργου για 1 μήνα μου βγάζει αυτό:

479562380_1157882675721467_1064165776471769422_n.jpg.983d60515f3a5dc1dcd6f71e6d49e4cb.jpg

Στο site της ATHEna δείχνει ότι είναι ενεργοποιημένη.

Στο site του ΟΑΕΔ όλα καλά, η κάρτα μου είναι ενεργή και έχω ακόμα αρκετό καιρό για την επόμενη ανανέωση...

Δημοσ.
27 minutes ago, imgema said:

Πριν από ένα μήνα που την χρησιμοποίησα τελευταία φορά λειτούργησε. Σήμερα πήγα σε 3 διαφορετικά μηχανήματα σε 2 διαφορετικούς σταθμούς και όταν βαζω την κάρτα μου για να μου βάλει επιδότηση άνεργου για 1 μήνα μου βγάζει αυτό:

479562380_1157882675721467_1064165776471769422_n.jpg.983d60515f3a5dc1dcd6f71e6d49e4cb.jpg

Στο site του ΟΑΕΔ όλα καλά, η κάρτα μου είναι ενεργή και έχω ακόμα αρκετό καιρό για την επόμενη ανανέωση...

Αν είναι ενεργοποιημενη στο site είσαι οκ. Μόνο την πρωτη φορα θελει να την περασεις απο μηχάνημα.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, imgema είπε

Κατέβασε την εφαρμογή και φόρτισε την από το κινητό. 

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, BigBlack είπε

Αν είναι ενεργοποιημενη στο site είσαι οκ. Μόνο την πρωτη φορα θελει να την περασεις απο μηχάνημα.

Nαι αλλα δεν λειτουργεί στις πόρτες, λέει ότι είναι άδεια.

Δημοσ.
7 minutes ago, imgema said:

Nαι αλλα δεν λειτουργεί στις πόρτες, λέει ότι είναι άδεια.

Τοτε ή κάνε αυτό που σου λεει παραπανω ο fmarkos ή τηλέφωνο στο help desk.

Δημοσ.

Πολύ πιθανό να υπάρχει πρόβλημα με τα μηχανήματα. 

Μου έχει συμβεί σε εμένα και σε δικό μου. Βάζουμε την κάρτα για επιδότηση, λέει ένα μήνυμα σφάλματος. Μετά βάζαμε κατά τύχη να δούμε αν θα ανοίξει η μπάρα και αυτή άνοιγε. 

Ουσιαστικά η επιδότηση / φόρτιση έγινε αλλά εμφάνιζε μήνυμα σφάλματος το μηχάνημα. 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα τηλέφωνα κλπ και δεν έβγαλα άκρη. Μου λέγανε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Την ξαναδοκίμασα μετά από κάποιες μέρες σε άλλον σταθμό σε δύο μηχανήματα και πάλι δεν δούλευε. Ουτε εκεί είχε γκισέ να με εξυπηρετήσουν. Δεν ήθελα να βάλω εφαρμογή στο κινητό οπότε δεν το δοκίμασα αυτο. Έτσι το παράτησα, δεν το χρησιμοποιώ και κάθε μέρα το τρένο.

Αλλά σήμερα που έτυχε να πάω κάπου λέω δεν ξαναδοκιμάζω, έτσι για να μου βγάλει άκυρο πάλι και να τσαντιστώ, να αρχίσει καλά η μέρα. Τελικά δούλεψε αυτήν την φορά.

Μια χαρά. Κέρδισα την κλήρωση της ημέρας μάλλον.

Επεξ/σία από imgema
Επισκέπτης
Δημοσ.

Τυχαίνει κάποιες φορές και σε εμένα αυτό, αλλά μετά γίνεται. Δεν έχω καταλάβει γιατί. 

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παλι ξεκίνησε να κανει τα ιδια. Παλι χωρις να εχει αλλάξει τίποτα. Πηγα σε 4 μηχανήματα. Απλα randomly αποφασίζει οτι δεν γινεται να επιδοτηθεί η κάρτα μεχρι να μπορεί. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...