dimitristsouk Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Πρόσφατα επισκέφθηκα ένα κατάστημα Cosmote για να αγοράσω τα HUAWEI FreeBuds Pro 4, τα οποία ήταν σε προσφορά μαζί με ένα ρολόι Huawei. Πήγα με την ελπίδα να τα βρω άμεσα διαθέσιμα, όμως στο κατάστημα υπήρχε μόνο το ρολόι. Ρώτησα αν μπορούσα να παραγγείλω τα ακουστικά μέσω του καταστήματος, ώστε να τα παραλάβω από εκεί, στηρίζοντας το τοπικό κατάστημα και εξοικονομώντας χρόνο. Η υπάλληλος μου είπε ότι θα μου κρατήσει το ρολόι και ότι θα δώσει παραγγελία για τα ακουστικά. Μετά από 4 μέρες, με κάλεσαν να τα παραλάβω. Όταν πήγα στο ταμείο, η υπάλληλος σκάναρε τα προϊόντα και μου είπε ότι δεν αναγνωρίζονται ως προσφορά και ότι έπρεπε να πληρώσω ξεχωριστά τα ακουστικά! Επιπλέον, με ενημέρωσε ότι η προσφορά είχε λήξει την προηγούμενη μέρα και ότι μετράει η ώρα τιμολόγησης και όχι της παραγγελίας. Έως τώρα, σε όλες τις παραγγελίες που έχω κάνει με προσφορά, η προσφορά ίσχυε τη στιγμή της παραγγελίας. Δεν έχω συχνά εμπειρία αγορών από φυσικά καταστήματα Cosmote, καθώς ψωνίζω κυρίως online, αλλά αυτό μου φάνηκε ιδιαίτερα παράλογο. - Έχει τύχει κάτι αντίστοιχο και σε άλλους; Είνια λογικό; - Είναι όντως αυτή η πολιτική της Cosmote ή πρόκειται για λάθος χειρισμό από το κατάστημα; Αν έχετε ανάλογες εμπειρίες απο Cosmote(;) - γιατί μου φάνηκε περίεργη αυτή η προσέγγιση από μια τόσο μεγάλη εταιρεία; Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου από dimitristsouk
SabotazNic Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 12 λεπτά πριν, dimitristsouk είπε Δεν έχω συχνά εμπειρία αγορών από φυσικά καταστήματα Cosmote, καθώς ψωνίζω κυρίως online, αλλά αυτό μου φάνηκε ιδιαίτερα παράλογο. - Έχει τύχει κάτι αντίστοιχο και σε άλλους; Είνια λογικό; - Είναι όντως αυτή η πολιτική της Cosmote ή πρόκειται για λάθος χειρισμό από το κατάστημα; Αν έχετε ανάλογες εμπειρίες απο Cosmote(;) - γιατί μου φάνηκε περίεργη αυτή η προσέγγιση από μια τόσο μεγάλη εταιρεία; Σε καταστημα Γερμανος παντως ισχυει η τιμη την ωρα της παραγγελιας. Απο οσο εχω ρωτησει γνωστο, μετα τους τα πιστωνει η εταιρεια. Τωρα, στην περιπτωση bundle δεν γνωριζω τι ισχυει 1
verylife78 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Φυσικα και ισχυει η προσφορα της παραγγελιας, το θεμα βεβαια ειναι αν οντως καταχωρηθηκε η παραγγελια σου... Αλλιως οταν πηγε να τα τιμολογησει, αφουν ειχε ληξει η προσφορα δεν μπορουσε να κανει κατι η υπαλληλος. Παντα οταν κανετε αγορες στα φυσικα καταστηματα να ζητατε αποδεικτικο της παραγγελιας, συνηθως με ενα email ειναι αρκετο. 1
dimitristsouk Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Στις 15/2/2025 στις 8:32 ΜΜ, verylife78 είπε Παντα οταν κανετε αγορες στα φυσικα καταστηματα να ζητατε αποδεικτικο της παραγγελιας, συνηθως με ενα email ειναι αρκετο. Σωστός... απλά πίστευα ότι επειδή είναι Cosmote θα ξέρουν τι κάνουν... anyway
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα