Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα.

Τα τελευταία πέντε χρόνια εργάζομαι σε χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης και πιο συγκεκριμένα σε τραπεζα. Το αντικείμενο μου είναι identity and access management. Ασχολούμαι με application on-boarding, integrations και με θέματα αρχιτεκτονικής του συστήματος μας μιας και η πλατφόρμα που χρησιμοποιούμε μας της παρέχει vendor.

Μιας και υπάρχει μια πιθανότητα να χρειαστεί να γυρίσω Ελλάδα, έψαξα λίγο να δω τι γίνεται στο συγκεκριμένο τομέα στην ελληνική αγορά. Δεν βρήκα πολλές θέσεις εργασίας στο linkedin αλλά πιο παρεμφερείς θέσεις όπως application security engineer. Μήπως γνωρίζει κάποιος την αγορά για τον συγκεκριμένο τομέας της κυβερνοασφαλειας ? 

Δημοσ.
1 minute ago, almosino said:

Καλησπέρα στην ομάδα.

Τα τελευταία πέντε χρόνια εργάζομαι σε χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης και πιο συγκεκριμένα σε τραπεζα. Το αντικείμενο μου είναι identity and access management. Ασχολούμαι με application on-boarding, integrations και με θέματα αρχιτεκτονικής του συστήματος μας μιας και η πλατφόρμα που χρησιμοποιούμε μας της παρέχει vendor.

Μιας και υπάρχει μια πιθανότητα να χρειαστεί να γυρίσω Ελλάδα, έψαξα λίγο να δω τι γίνεται στο συγκεκριμένο τομέα στην ελληνική αγορά. Δεν βρήκα πολλές θέσεις εργασίας στο linkedin αλλά πιο παρεμφερείς θέσεις όπως application security engineer. Μήπως γνωρίζει κάποιος την αγορά για τον συγκεκριμένο τομέας της κυβερνοασφαλειας ? 

Ναι. Είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη. Οι devSecOps και οι security engineers , είναι πολύ πιο ακριβοί από τα πρόστιμα για το gtpr . Και το 95% των εταιρειών (όχι μόνο στην Ελλάδα) , είναι του στυλ "αν δουλεύει, βγαλ'το παραγωγή" .

Οι τράπεζες και οι ασφαλιστικές (που εκεί όντως θέλεις προστασία) , απ' ότι ξέρω, η τα δίνουν σε τρίτες εταιρείες, η παίρνουν έτοιμες λύσεις.

Γενικώς, να ξέρεις, είναι κακή εποχή για να γυρίσεις Ελλάδα. Όχι από άποψη χρημάτων (χρήματα αν είσαι καλός θα βγάλεις) , αλλά όλες οι υπόλοιπες παροχές, έχουν υποβαθμιστεί....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...