Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα αναλογικό ψυγείο 20ετιας..Στους πόσους βαθμούς περίπου θα πρέπει να ρυθμίσω την συντήρηση και κατάψυξη(έχει δύο  ενδείξεις μια για το καθένα από το 1 μέχρι το 7 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

google is ur friend.

https://www.aeg.com.gr/support/support-articles/psuxe/psugeiokatapsuktes/poia-einai-e-idanike-thermokrasia-gia-to-psugeio-ton-katapsukte/

καθε καταψυξη εχει κατι σαν αυτο

αλλα που να googlaroume. ειναι πιο γρηγορο να ανοιξουμε θεμα στο ινσομνια.

θερμομετρο manual google και λυθηκε

20250216_125915.jpg

Screenshot_20250216_125954_Chrome.jpg

Επεξ/σία από poulinos
Δημοσ.
9 minutes ago, poulinos said:

google is ur friend.

https://www.aeg.com.gr/support/support-articles/psuxe/psugeiokatapsuktes/poia-einai-e-idanike-thermokrasia-gia-to-psugeio-ton-katapsukte/

καθε καταψυξη εχει κατι σαν αυτο

αλλα που να googlaroume. ειναι πιο γρηγορο να ανοιξουμε θεμα στο ινσομνια.

θερμομετρο manual google και λυθηκε

20250216_125915.jpg

Screenshot_20250216_125954_Chrome.jpg

Φίλος είναι παλιό ψυγείο εννοείται ότι το ψαξα και εγώ λίγο (για τις εικόνες και ειδικά η πρώτη με την ετικέτα δεν υπάρχει καν) σου ξαναλέω είναι παλιό (δουλεύει όμως καλά.. απλά το πειραξαμε(όχι εγώ και τώρα ψάχνουμε να βρούμε μια νόρμαλ θερμοκρασία στο περίπου) εννοείται ότι θα φωνάξω ψυκτικό να το δει (δεν περιμένω κάτι από το insomnia.. παρά μόνο έναν νούμερο περίπου για προσωρινά!

Δημοσ.
Just now, Brashida said:

Φίλος είναι παλιό ψυγείο εννοείται ότι το ψαξα και εγώ λίγο (για τις εικόνες και ειδικά η πρώτη με την ετικέτα δεν υπάρχει καν) σου ξαναλέω είναι παλιό (δουλεύει όμως καλά.. απλά το πειραξαμε(όχι εγώ και τώρα ψάχνουμε να βρούμε μια νόρμαλ θερμοκρασία στο περίπου) εννοείται ότι θα φωνάξω ψυκτικό να το δει (δεν περιμένω κάτι από το insomnia.. παρά μόνο έναν νούμερο περίπου για προσωρινά!

δεν υπαρχει λαθος η σωστο.το ρυθμιζεις καπου και βαζεις ενα θερμομετρο μεσα και μετα απο λιγη ωρα κοιτας αν εχει φτασει στην σωστη θερμοκρασια.το καλοκαιρι μπορει να χρειαστει λιγο παραπανω το ιδιο και αν το εχεις γεματο και το ανοιγοκλεινεις συνεχεια.στο google βρισκεις τις θερμοκρασιες ψυγειου και καταψυξεις που στις εγραψα ηδη και βαζεις καπου τυχαια τον θερμοστατη.μετα απο μιση ωρα δες αν εχει παει η θερμοκρασια εκει που πρεπει. παντα θα υπολογισεις λιγο πιο χαμηλα απο αυτο που θα βαλεις αν φορτωνεις το ψυγειο που σημαινει οτι μπορει να το ανοιγεις και πολλες φορες .την καταψυξη δεν σε νοιαζει διοτι την ανοιγεις πολυ πιο σπανια.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Brashida είπε

Αγόρασε ένα θερμόμετρο ψυγείου κ θα βρεις την σωστή ρύθμιση 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Brashida είπε

Έχω ένα αναλογικό ψυγείο 20ετιας..Στους πόσους βαθμούς περίπου θα πρέπει να ρυθμίσω την συντήρηση και κατάψυξη(έχει δύο  ενδείξεις μια για το καθένα από το 1 μέχρι το 7 

Η κατάψυξη 2 αστέρων είναι -12. 3 είναι -18.

Στο ψυγείο σε καμία περίπτωση στα ψυχρότερα σημεία πάνω από 5 και σε καμία περίπτωση κάτω από 0. Ανάλογα την υστέρηση του θερμοστάτη, που συνήθως είναι 5 βαθμοί στα παλιά συμβατικά ψυγεία, πρέπει να βρεις τη ρύθμιση και να την παρακολουθείς με ένα θερμόμετρο ψυγείου.

Επεξ/σία από cmaniac
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...