rakendytos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπερα, επειδη απο Μαρτιο μετακομιζω και στο νεο σπιτι υπαρχει ηδη συνδεση ιντερνετ σε αλλο παροχο (βονταφον) και σε αλλο ονομα συνδρομητη, τι επιλογες εχω για τη συνδεση ιντερνετ στο παλιο σπιτι; -Αν τη διακοψω, θα πρεπει να πληρωσω το τελος διακοπης που ειναι περιπου 90 ευρω οποτε θελω καπως να το αποφυγω -Μπορω να "μεταφερω" τη συνδεση που ειναι στο ονομα μου, στο νεο σπιτι; Κι αν το κανω, επειδη οπως ειπα υπαρχει ηδη συνδεση σε αλλο ονομα, θα χρεωθει τελος διακοπης ο αλλος συνδρομητης; Ευχαριστω Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου από rakendytos
poulinos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 45 minutes ago, rakendytos said: Καλησπερα, επειδη απο Μαρτιο μετακομιζω και στο νεο σπιτι υπαρχει ηδη συνδεση ιντερνετ σε αλλο παροχο (βονταφον) και σε αλλο ονομα συνδρομητη, τι επιλογες εχω για τη συνδεση ιντερνετ στο παλιο σπιτι; -Αν τη διακοψω, θα πρεπει να πληρωσω το τελος διακοπης που ειναι περιπου 90 ευρω οποτε θελω καπως να το αποφυγω -Μπορω να "μεταφερω" τη συνδεση που ειναι στο ονομα μου, στο νεο σπιτι; Κι αν το κανω, επειδη οπως ειπα υπαρχει ηδη συνδεση σε αλλο ονομα, θα χρεωθει τελος διακοπης ο αλλος συνδρομητης; Ευχαριστω αν κανεις διακοπη θα πληρωσεις τελος διακοπης.αν κανεις μεταφορα δεν ξερω αν εχει τελος μεταφορας αλλα δεν θα πληρωσεις τελος διακοπης. το τι θα κανει ο αλλος συνδρομητης κανονικα δεν θα πρεπε να σε ενδιαφερει.αλλα ναι αν το διακοψει θα πληρωσει τελος διακοπης αυτος.
rakendytos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, poulinos είπε αν κανεις διακοπη θα πληρωσεις τελος διακοπης.αν κανεις μεταφορα δεν ξερω αν εχει τελος μεταφορας αλλα δεν θα πληρωσεις τελος διακοπης. το τι θα κανει ο αλλος συνδρομητης κανονικα δεν θα πρεπε να σε ενδιαφερει.αλλα ναι αν το διακοψει θα πληρωσει τελος διακοπης αυτος. Με ενδιαφερει γιατι ειναι συγγενικο προσωπο Οποτε αν πρεπει αναγκαστικα να χρεωθει καποιος, θα πρεπει να μαι εγω.. Σ ευχαριστω για την απαντηση! Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου από rakendytos 1
poulinos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 7 minutes ago, rakendytos said: Με ενδιαφερει γιατι ειναι συγγενικο προσωπο Οποτε αν πρεπει αναγκαστικα να χρεωθει καποιος, θα πρεπει να μαι εγω.. Σ ευχαριστω για την απαντηση! Α ΟΚ.νομιζα οτι ηταν τριτος. πρεπει να δεις ποιος εχει το μικροτερο πεναλτυ διακοπης.μπορει ο αλλος να ειναιενα μηνα πριν το τελος συμβολαιου οποτε να αξιζει να διακοψεις το δικο του ή να μην ανανεωσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα