Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,  εψαχνα να αγορασω κατι μεσα απο το Scroutz, και για να στηριξω το site και πληρωσο 3 ευρω λιγοτερα, εκανα την αγορα κατευθείαν απο την ιστιοσελιδα τους με καρτα.

Ενω το προιον υπαρχει αμεσα διαθεσιμο στο Scroutz απο την συγκεκριμενη σελιδα, εμενα απο της 26 Ιανουαρίου που εκανα την παραγγελια (σημερα εχουμε 18 φλεβαρη) δεν μου την εχουν στειλει ακομα, ουτε ελαβα ποτε αριθμο αποστολης.. 

Ξεκινησα να τους τηλεφωνο, και καθε 4 μερες μου λενε αυριο θα ειναι εκει, και αυριο θα φυγει. 

απο την παρασκευη μεχρι σημερα τους παιρνω τηλεφωνο και σταματησαν να το σηκωνουν. τους εστειλα Email για ακυρωση της παραγγελιας  και επιστροφη χρηματων, και δεν εχουν απαντησει. τι κανω απο δω και περα?

Δημοσ.

Πως επέλεξες να πληρώσεις? Αναλόγως τρόπου πληρωμής κινείσαι. Αν ειναι με κάρτα, κάνε αμφισβήτηση της συναλλαγής στην τράπεζα.

Αν είναι με αντικαταβολή, απλά προχώρα παρακάτω

Αν είναι με κατάθεση, μάλλον κλάφτα, και κάνε αντίστοιχα καταγγελία σε ΙΝΚΑ, Συνήγορο κτλ μπας και....

Γενικώς όσο το έψαξα, αυτους και την σελίδα που αναφέρουν ως OpenPharma, δεν φαίνονται πολύ καλά τα πράγματα.

Δημοσ.

Ναι αλλά πλήρωσες 3€ λιγότερα. Μην παραπονιέσαι.  Ότι ο σκρουτζ σου έβγαζε άμεση διαθεσιμότητα δεν σημαίνει πως το κατάστημα που επέλεξες το είχε και άμεσα διαθέσιμο. Θα πρέπει να μιλήσεις με την τράπεζα σου και να κάνεις αμφισβήτηση χρέωσης ενημερώνοντας παράλληλα το κατάστημα μέσω email πως θα προβείς στην κίνηση αμφισβήτησης λόγω μεγάλης καθυστέρησης παραλαβής. 

• Thanks 3
Δημοσ.

κι εγώ έκανα παραγγελία ένα προϊόν από κατάστημα (δεν υπάρχει στο skroutz) όπου πήρα και τηλέφωνο να επιβεβαιώσω ότι το έχουν. Μου απάντησαν θετικά αλλά δε βλέπω φως. Κανονικά έπρεπε να το είχα παραλάβει. Ούτε καν ενημέρωση για το track. Κάτι μου λέει ότι δεν ήταν διαθέσιμο άμεσα όπως μου είχαν πει.

Και από φίλο ξέρω ότι πολλοί λένε τέτοια ψεματάκια. Σου λένε ότι το έχουν άμεσα διαθέσιμο αλλά στην ουσία δεν έχουν τίποτα. Μπορεί να το έχει άμεσα ο προμηθευτής τους.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, fmarkos είπε

Ναι αλλά πλήρωσες 3€ λιγότερα. Μην παραπονιέσαι.

Απο πότε το φθηνότερο, δίνει πάτημα σε ένα κατάστημα να έχει καθυστερήσεις και λανθασμένες διαθεσιμότητες? Τα 3 ευρώ παραπάνω στο σκρουτζ θα έπρεπε να δικαιολογούν την ολοκληρωμένη εμπειρία (ένα κουμπί, ένα καλάθι, ένας λογαριασμός για πολλά καταστήματα κτλ). 

Μην τα μπερδεύουμε αυτά. 

• Haha 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Απο πότε το φθηνότερο, δίνει πάτημα σε ένα κατάστημα να έχει καθυστερήσεις και λανθασμένες διαθεσιμότητες? Τα 3 ευρώ παραπάνω στο σκρουτζ θα έπρεπε να δικαιολογούν την ολοκληρωμένη εμπειρία (ένα κουμπί, ένα καλάθι, ένας λογαριασμός για πολλά καταστήματα κτλ). 

Μην τα μπερδεύουμε αυτά. 

Δεν έχει να κάνει με το φθηνότερο, η επιλογή του καλαθιού σκρουτζ είναι αυτή που σου εγγυάται ότι δεν θα γίνει βαβά και γι αυτό εγώ προσωπικά, εκτός αν πρόκειται για μαγαζί που ξέρω και εμπιστεύομαι, προτιμώ πολλές φορές  να πληρώσω ένα κάτι τις παραπάνω και να ψωνίσω μέσω skroutz, από το να επιλέξω το Χ τυχαίο κατάστημα που μπορεί να σου σπάσει τα νεύρα, γιατί στέλνει με ACS με κόστος 1€ και στο φέρνουν οποτε θυμηθούν. 

• Like 1
Δημοσ.
27 minutes ago, SabotazNic said:

Μην τα μπερδεύουμε αυτά. 

joke.jpg.d7fdd07339cb85efd3e4c620ec2d8686.jpg

• Confused 2
  • Haha 4
Δημοσ.

Ένα site που δεν έχει αριθμό ΓΕΜΗ για διασταύρωση δεν είναι ποτέ αξιόπιστο. Αν δεις τα στοιχεία του site θα καταλήξεις εδώ

Δημοσ.
11 hours ago, fmarkos said:

Ένα site που δεν έχει αριθμό ΓΕΜΗ για διασταύρωση δεν είναι ποτέ αξιόπιστο. Αν δεις τα στοιχεία του site θα καταλήξεις εδώ

open pharma ή open φάρμα ? :P

https://funkypro.gr/product-category/tech/

αυτο τα λεει ολα.προιον τεχνολογιας.εικονα κινητου και μεσα καθαριστικο 😛

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...