Ukforthemoment Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 20 ώρες πριν, poulinos είπε open pharma ή open φάρμα ? https://funkypro.gr/product-category/tech/ αυτο τα λεει ολα.προιον τεχνολογιας.εικονα κινητου και μεσα καθαριστικο 😛 Για digital UTI's
sortie Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου Στις 18/2/2025 στις 10:17 ΠΜ, mikewugreece είπε για να στηριξω το site και πληρωσο 3 ευρω λιγοτερα, Κάπου εδώ σταμάτησα να διαβάζω. Για αυτό ακριβώς προτιμώ να πληρώσω και 3 και 13 ευρώ παραπάνω κάτι και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Άλλη μια περίπτωση όπου το φθηνότερο θα σου βγει τελικά... ακριβότερο! 1
poulinos Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου 9 hours ago, sortie said: Κάπου εδώ σταμάτησα να διαβάζω. Για αυτό ακριβώς προτιμώ να πληρώσω και 3 και 13 ευρώ παραπάνω κάτι και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Άλλη μια περίπτωση όπου το φθηνότερο θα σου βγει τελικά... ακριβότερο! καταλαβαινω αυτο που λες και εγω κανω το ιδιο.θα προτιμησω +5 ευρω απο ενα καταστημα που το ξερω και το εχει ετοιμοπαραδοτο.απο την αλλη ομως εχει καταντησει αηδια αυτο με τα καταστηματα να κλεινουν και να ανοιγουν κατω απο αλλο αφμ,γεμη τι στο καλο ειναι αυτο και να μην ανοιγει ρουθουνι.εχουμε φτασει απλα να ψαχνεις να βρεις ποιος δεν θα σε κλεψει. On 28/02/2025 at 06:46, geomrk said: τωρα το σκρουτζ ειναι καλο to skroutz ειναι σαν ενα paypal που απλα χρεωνει και τον αγοραστη και τον πωλητη . On 27/02/2025 at 18:55, Ukforthemoment said: Για digital UTI's uti's ???? 1
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, poulinos είπε uti's ???? Ουρολοίμωξη (Urinary tract infection) 1
poulinos Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου 1 minute ago, Ukforthemoment said: Ουρολοίμωξη (Urinary tract infection) το διαβασα στο google αλλα δεν καταφερα να βρω τον συσχετισμο. τωρα που το εγραψες βεβαια ναι καταλαβα πως το εννοεις. σοβαρα sites.μου θυμιζουν κατι salomongreece, lasportivagreece που απο τα ορθογραφικα βγαζεις τα ματια σου 1
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, poulinos είπε το διαβασα στο google αλλα δεν καταφερα να βρω τον συσχετισμο. τωρα που το εγραψες βεβαια ναι καταλαβα πως το εννοεις. σοβαρα sites.μου θυμιζουν κατι salomongreece, lasportivagreece που απο τα ορθογραφικα βγαζεις τα ματια σου To προιόν : Εξιδεικευμένο για περιπτώσεις επαναλαμβανόμενων ουρολοιμώξεων (τώρα πρόσεξα το ορθογραφικό στο "εξειδικευμένο") Κατηγορία Τεχνολογία.
poulinos Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου Just now, Ukforthemoment said: To προιόν : Εξιδεικευμένο για περιπτώσεις επαναλαμβανόμενων ουρολοιμώξεων (τώρα πρόσεξα το ορθογραφικό στο "εξειδικευμένο") Κατηγορία Τεχνολογία. Οταν βλεπω κατι τετοια sites απο μακρυα και αγαπημενοι. βαρανε πολλα alarms. απο τις λαθος κατηγοριες μεχρι οτι ειναι κατω απο την στεγη ενος αλλου καταστηματος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα