michael92 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 9 λεπτά πριν, kostis_74 είπε Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για Protonvpn, πώς έκανες 3 μήνες; Εμένα μου δίνει δυνατότητα 1 μήνα, 1 χρόνο και 2 χρόνια. Είναι εύκολο στην χρήση του επειδή είμαι άσχετος με το θέμα vpn, και αν είναι ασφαλές; Με ενδιαφέρει μιας και έχει το kill switch για torrent που με ενδιαφέρει. Το split tunneling δεν γνωρίζω τι είναι, θα έπρεπε να δουλεύει μαζί με το kill switch; Θα το βάλω στην χρεωστική μου (ελπίζω να είναι ασφαλές για την κάρτα μου) να το δοκιμάσω και βλέπουμε , γιατί λέει ότι κάθε μήνα θα μου χρεώνει την κάρτα και θα ανανεώνεται αυτόματα. https://protonvpn.com/vpn-deals Ναι, είναι αρκετά εύκολο στη χρήση και με μοντέρνο UI:
Arkin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 15 λεπτά πριν, kostis_74 είπε Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για Protonvpn, πώς έκανες 3 μήνες; Εμένα μου δίνει δυνατότητα 1 μήνα, 1 χρόνο και 2 χρόνια. Είναι εύκολο στην χρήση του επειδή είμαι άσχετος με το θέμα vpn, και αν είναι ασφαλές; Με ενδιαφέρει μιας και έχει το kill switch για torrent που με ενδιαφέρει. Το split tunneling δεν γνωρίζω τι είναι, θα έπρεπε να δουλεύει μαζί με το kill switch; Θα το βάλω στην χρεωστική μου (ελπίζω να είναι ασφαλές για την κάρτα μου) να το δοκιμάσω και βλέπουμε , γιατί λέει ότι κάθε μήνα θα μου χρεώνει την κάρτα και θα ανανεώνεται αυτόματα. Με το split tunneling μπορεις να πεις στο vpn οτι ξερεις μην περνας το steam απο το vpn η τον browser η οτιδηποτε αλλο. Μπορεις δηλαδη να διαχωρισεις τα connections πια θα περνανε απο vpn διευθυνση και πια απο αυτη που εχεις απο τον isp. Το πιο ασφαλες ειναι το double vpn περναει απο 2 σημεια πχ Ελβετια-Σουηδια. Πεφτει η ταχυτητα αλλα ειναι οτι πιο ασφαλες υπαρχει εκει εξω.
paulos k.94 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Ελπίζω να μήν έχουμε θέματα με τα torrents κι p2p download. Θα κάνω ένα διάλειμμα να δω πώς θα εξελιχθεί για ασφάλεια. Πιστεύω ότι για Nova, cosmote.Θα εφαρμοστεί ο νόμος . Εφόσον η σελίδες τορεντ είναι ελεύθερες . αν έρθει ένας συγγενής σπίτι σου κι κατεβάσει 20ταινιες θα σου έρθει 16χιλ. Πρόστιμο....δε νομίζω.
jimsomebody Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 3 hours ago, paulos k.94 said: Ελπίζω να μήν έχουμε θέματα με τα torrents κι p2p download. Θα κάνω ένα διάλειμμα να δω πώς θα εξελιχθεί για ασφάλεια. Πιστεύω ότι για Nova, cosmote.Θα εφαρμοστεί ο νόμος . Εφόσον η σελίδες τορεντ είναι ελεύθερες . αν έρθει ένας συγγενής σπίτι σου κι κατεβάσει 20ταινιες θα σου έρθει 16χιλ. Πρόστιμο....δε νομίζω. Θεωρητικά έχεις δίκιο, πρακτικά πρέπει να τα περιμένουμε όλα πλέον. Τα ποσά είναι αρκετά για να καταστρέψουν οικογένειες.... Και χώρια που το πρόστιμο μπορεί να έρθει καιρό μετά το τορρεντ και εσύ να μην γνωρίζεις τίποτα και να κατεβάζεις αβερτα μέχρι να το δεις πρώτη φορά.... Εντωμεταξυ πας σε ένα ξενοδοχείο με 120 δωμάτια πχ, μπαίνεις με το λάπτοπ στο WiFi και κατεβάζεις κάτι. Ο ξενοδόχος τρώει πρόστιμο 1 μήνα μετά. Πως θα δικαιωθεί αυτός ο άνθρωπος για να μετακυλισει το πρόστιμο σε ποιον από τους πελάτες του εκείνο το μήνα? Το ίδιο σε πολλά σημεία με WiFi όπως καφετέριες κτλπ
Loup-Garou Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Ξεκινησε τελικα; Εμενα μου ηρθε μνμ απο την Nova για αναβαθμιση του ρουτερ την Δευτερα το χαραμα
paulos k.94 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Η επεκτάσεις vpn του chrome Mozilla opera. Προστατεύουν;
adi32 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Γιατι δε φροντιζει πρωτα το κρατος και οι providers να μην επιτρεπουν παρανομο υλικο να ερχεται ελευθερα στο σπιτι του καθενος ? 2
Loup-Garou Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 39 λεπτά πριν, paulos k.94 είπε Η επεκτάσεις vpn του chrome Mozilla opera. Προστατεύουν; καπου διαβασα οτι κρατανε καποια logs κατι τετοιο και την πατησαν
kostis_74 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω το vpn θα πρέπει να το έχω συνέχεια ενεργοποιημένο ή θα το χρησιμοποιώ μόνο για να κατεβάσω ένα torrent και μετά θα το απενεργοποιώ; Ρωτάω για να πληρώσω ένα λογαριασμό μέσω ebanking. π.χ. θα πρέπει να είναι ενεργό; Επίσης αν το απενεργοποιήσω ο πάροχός μου θα ξέρει σε ποιο site μπήκα λίγο πριν και ότι κατέβασα torrent; Ευχαριστώ! Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου από kostis_74
ChrisG12 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Να πω και εγώ, έστω ότι κατεβάζω κάτι που δεν μου το παρέχει καμιά υπηρεσία στην Ελλάδα, π.χ. ένα b movie του 60. Πώς θα μου 'ρθει πρόστιμο από τη στιγμή που δεν μπορώ με κανέναν νόμιμο τρόπο να έχω πρόσβαση?
kritikos28 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Χοντρικά από αυτά που ξέρω,σε κάποιες χώρες στο εξωτερικό όταν κατεβάζεις ένα torrent δεν σε παρακολουθεί το κράτος ή ο πάροχος σου αλλά οι εταιρείες που έχουν τα πνευματικά δικαιώματα.Κατεβάζουν και αυτοί το torrent και βλέποντας τις ip(γιατί στο torrent εάν δεν έχεις vpn φαίνονται τα πάντα)κάνουν την καταγγελία στον πάροχο ,ο οποιος από τον νόμο είναι υποχρεωμένος να σε δώσει.Και έτσι τρως warning ή πρόστιμο. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου από kritikos28 2
ant_ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Οποτε κανεις και εσυ καταγγελια στην εταιρια που κατεβαζε παρανομα την ταινια😅 2
mecanomecano Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Προφανώς αυτο αφορά κατα βάση τα πλέον δημοφιλή torrent δηλ τις πρόσφατες hot ταινίες+σειρές. Πρόβλεψη για αγγελία στην Ελλαδα Πασχα του 2026: Δίνονται οι τοπ σειρες και ταινίες του πρώτου τριμήνου του 2026 σε σκληρούς, 4K αναλυση με υπότιτλους .Χερι με χερι στην περιοχή μου η boxnow 2 6
paulos k.94 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Αν κι πιστεύω ότι όσοι έβγαλαν το νόμο δεν έχουν ιδέα τη είναι τα τορεντ. Να πιέσουν τα box-ακια με αγώνες κι κανάλια cosmote Nova Vodafone κλπ. Καφετέριες που έχουν παράνομα τέτοια. Το κράτος τι το νοιάζει ; αν κατεβάζεις τη τάδε σειρά η το τάδε πορνό. Καθώς υπάρχουν κι ελεύθερα βίντεο , πώς θα το καθορίσουν αυτό. Αυτό πρέπει να νοιάζει την εταιρία με τα πνευματικά δικαιώματα. Όπως κι πρόγραμματα GitHub ελεύθερα. Αν είναι να έρθουν πρόστιμα για κάθε κατέβασμα δε κάνουμε δουλειά έτσι. 2
jimsomebody Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Εγώ πάντως όσο υπήρχαν τα βίντεο κλαμπ δεν κατέβαζα ταινίες, δεν ξέρω αν αυτά κατέβαλαν πνευματικά δικαιώματα εγώ πάντως πλήρωνα για να δω. Επίσης αν και κάθε φορά που πάω κινηματογράφο χρειάζομαι 25€ βενζίνη (μένω επαρχία) πάω όσο συχνά μπορώ. Επίσης όσο τα παιχνίδια έβγαιναν σε κουτί με δισκάκι τα αγόραζα. Τώρα που δεν αγοράζεις το παιχνίδι αλλά άδεια χρήσης αυτού και περιορισμένης διάρκειας δεν αγοράζω όλα τα παιχνίδια. Και πάλι κάποια τα αγοράζω. (Επίσης αγοράζω ακόμη παλιά μεταχειρισμένα παιχνίδια σε φυσική μορφή από άχτι που δεν μπορούσα να τα πάρω όταν βγήκαν). Μερικοί γίναμε πειρατές εξαιτίας τους. Τώρα που μας κυνηγάνε (θα δείξει πόσο) τόσο πολύ να μου βρουν τρόπο να μπορώ να δω οπότε θέλω μια ταινία 10ετιας σε 2κ ανάλυση χωρίς να πρέπει να τη στριμαρω (η γραμμή μου είναι τραγική με το ζόρι φουλ hd μπορώ να δω έτσι) σε λογική τιμή να μην τις κατεβάζω. Γιατί έχω πληρώσει και καλή τηλ και καλό ήχο έχω και θέλω να τα αξιοποιώ όσο γίνεται. Για τα παιχνίδια να επαναφέρουν το κουτί (εντάξει καταλαβαίνω ότι πλέον 100gb δεν χωράνε σε δισκακια, ας έχει λινκ μέσα ή ένα φτηνό usb stick) με το μανουαλ του, καμία αφίσα κτλπ όπως παλιά και να μένει δικό μου το παιχνίδι για πάντα (και ας κάνει το καθένα 80€, έχουν έξοδα και τα στούντιο) να τους τα αγοράζω. Έτσι όχι κύριοι. Δεν το αξίζετε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα