jimsomebody Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 1 hour ago, lanc3lot said: Το ερώτημα είναι αν θα τρως το πρόστιμο αμέσως ή θα πέφτει καμία προειδοποίηση, λογικά το 2ο. Μέσω live steam και real Debrid λογικά δεν μπορούν να σε πιάσουν το δευτερο απαντήθηκε λιγες σελίδες πριν 1
star12 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Το είχα ξαναρωτήσει αλλά δυστυχώς σε λάθος θέμα Πτου Επειδή βλέπω αγγλικά κανάλια μέσα από ένα live stream θα πρέπει να χρησιμοποιήσω το VPN στο iPad; Τα Όσκαρ δηλαδή που θα είναι την Κυριακή αν βρω κάποιο streaming πάλι με VPN ;;;αν και δείχνει κάτι το YouTube Επειδή αναφέρθηκε παραπάνω και δεν είδα καμιά απάντηση το wind scribe Σε προστατεύει; Το χρησιμοποιώ για κάποια χρόνια απλά δίνει 15 γίγα δωρεάν. Το κρίμα είναι ότι υπάρχουν πολλές σειρές και ταινίες όπως μία που βλέπω το may fair witches Που δεν έρχονται σε κανένα κανάλι από τα συνδρομητικά είναι στα αμερικάνικα κανάλια μόνο. Άρα το να χάσεις αυτή ευκαιρία να βλέπεις αυτες τις σειρές και ταινίες τι να πω Όταν μπαίνουν στο σπίτι σε και σε κλέβουνε οι καλή αστυνομία σε χλευάζει, και δεν κάνει καμιά δουλειά να πιαστούν αυτό είναι άλλο θέμα Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου από star12
ovidius80 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 10 ώρες πριν, iliata2410 είπε το θέμα ειναι το ρούτερ που δέν ειναι απο τον πάροχο να παίζει χωρις προβλήματα,δεν ξερω αν υπαρχουν στην αγορα,απο εξωτερικο τετοια οπως aliexpress temu κλπ φθηνα και να ειναι συμβατα με nova οτε κλπ. Δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα. Από το 2008 ως τώρα το ρουτερ του παρόχου μπήκε στο δίκτυο μόνο για αρχική σύνδεση και ίσως για κάποιο troubleshooting. Στην αγορά υπάρχουν πάμπολλα routers που δουλεύουν απροβλημάτιστα. Το μονο που πρέπει να κάνεις είναι να ξεσηκώσεις τις ρυθμίσεις από το ρουτερ του παρόχου και να τις περάσεις στο καινούριο. Α και φυσικά αν δεν περάσεις OpenWRT και βάλεις ένα TP-Link ας πούμε πρέπει να κλείσεις το TR-069 για να μην έχει πρόσβαση ο πάροχος να αλλάξει ρυθμίσεις στο δικό σου ρουτερ.
ant_ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 10 ώρες πριν, iliata2410 είπε Θα γίνει ενημέρωση κοινού πρώτα,και πιθανώς θέλει χρόνο Δεν υπαρχει αγνοια νομου Απο την στιγμη που κατι εχει δημοσιευτεί στην Εφημεριδα της Κυβερνησης ισχυει και δεν χρειάζεται καμια ενημερωση κοινου (Το αν εφαρμόζεται η οχι ειναι αλλο θεμα)
FrankyGR Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Καλημέρα παιδιά. Έχω NordVPN και ασχολούμαι μόνο με torrenting μέσω ASUSTOR NAS (κατεβάζω με το default app Download Center). Ακολούθησα τον οδηγό από το site της Nord και σύνδεσα το NAS με το Nord μέσω OpenVPN. Για server επέλεξα Ελληνικό. Απλώς έχω μπερδευτεί με το όλο θέμα των ημερών. Θα έχω θέμα με τα torrents? Μπορούν τώρα να δουν τι κατεβάζω ? Πρέπει να επιλέξω άλλη χώρα για σύνδεση ? (Φαντάζομαι θα πέσει η ταχύτητα) Ευχαριστω προκαταβολικά😀
Heavside Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Εγώ αυτό που αναρτιέμαι ειναι το εξής. Έστω οτί είμαι μέσος χρήστης και όχι Tech Savic Ιnsomniac ,απ οτι πρώτη μου επαφή με ο.τι site περίεργο υπάρχει (anime, σειρες,ταινιες κλπ) δε θα πρέπει η χωρα να μεριμνήσει και κάθε φορα που μπαίνω σε τέτοια και να μου λεει ψιτ μάγκα αυτό που πας να κανεις είναι παράνομο καλυτέρα αστο, η θα τα χουν ετσι φλου και οποιος μπήκε μετα απο καιρό καμπανάκι πρόσtημο. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί εξω που δεν εχουν ιδέα τι εστί πειρατικό site και τι οχι? Sorry αν εχει απαντηθεί η απορία παραπάνω δε μπηka σε κοπο να διαβάσω ολο το thread .
lanc3lot Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Heavside είπε Εγώ αυτό που αναρτιέμαι ειναι το εξής. Έστω οτί είμαι μέσος χρήστης και όχι Tech Savic Ιnsomniac ,απ οτι πρώτη μου επαφή με ο.τι site περίεργο υπάρχει (anime, σειρες,ταινιες κλπ) δε θα πρέπει η χωρα να μεριμνήσει και κάθε φορα που μπαίνω σε τέτοια και να μου λεει ψιτ μάγκα αυτό που πας να κανεις είναι παράνομο καλυτέρα αστο, η θα τα χουν ετσι φλου και οποιος μπήκε μετα απο καιρό καμπανάκι πρόσtημο. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί εξω που δεν εχουν ιδέα τι εστί πειρατικό site και τι οχι? Sorry αν εχει απαντηθεί η απορία παραπάνω δε μπηka σε κοπο να διαβάσω ολο το thread . Έχει γραφτεί πως θα υπάρχει μια προειδοποίηση. Νομίζω σε άλλες χώρες, πχ Γαλλία υπάρχουν 3 προειδοποιήσεις (περισσότερα για αυτό εδώ -> https://www.hoganlovells.com/en/publications/amendment-to-french-hadopi-three-strikes-law-adopted-by-parliament#:~:text=This past June France enacted,portion of the law unconstitutional. + τις αντιδράσεις που υπάρχουν και άρα μάλλον ακόμα υπάρχει διαβούλευση και σε αυτό. Εκεί βέβαια σου κόβουν τελείως το ίντερνετ, δεν ξέρω αν έχει και πρόστιμα παράλληλα) Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου από lanc3lot 1 1
V.I.Smirnov Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 5 λεπτά πριν, lanc3lot είπε Έχει γραφτεί πως θα υπάρχει μια προειδοποίηση. Νομίζω σε άλλες χώρες, πχ Γαλλία υπάρχουν 3 προειδοποιήσεις αν δεν κάνω λάθος Η προειδοποίηση αυτή θα λαμβάνεται ακόμη κι αν έχεις αλλάξει το DNS (όπως συνήθως γίνεται για να έχεις πρόσβαση σε τέτοια sites) ;
lanc3lot Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, V.I.Smirnov είπε Η προειδοποίηση αυτή θα λαμβάνεται ακόμη κι αν έχεις αλλάξει το DNS (όπως συνήθως γίνεται για να έχεις πρόσβαση σε τέτοια sites) ; Δεν το γνωρίζω
DrXavier Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Το βλέπουμε όλοι πως υπάρχει ένα κενό εδώ; Τι θα γίνει σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόσβαση στο δικό μου WiFi (με τους χ,ψ,δ τρόπους) και κατεβάζει ταινίες, βλέπει stream κλπ. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι τόσο tech savvy και έχουν ακόμα τους default κωδικούς ή κάτι αστείους κωδικούς στα δίκτυα τους. Με αυτούς τι θα γίνει; Θα δουν καμιά μέρα ένα χρέος στην εφορία και θα αναρωτιούνται τι τους βρήκε;
ant_ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 26 λεπτά πριν, lanc3lot είπε Έχει γραφτεί πως θα υπάρχει μια προειδοποίηση. Νομίζω σε άλλες χώρες, πχ Γαλλία υπάρχουν 3 προειδοποιήσεις (περισσότερα για αυτό εδώ -> https://www.hoganlovells.com/en/publications/amendment-to-french-hadopi-three-strikes-law-adopted-by-parliament#:~:text=This past June France enacted,portion of the law unconstitutional. + τις αντιδράσεις που υπάρχουν και άρα μάλλον ακόμα υπάρχει διαβούλευση και σε αυτό. Εκεί βέβαια σου κόβουν τελείως το ίντερνετ, δεν ξέρω αν έχει και πρόστιμα παράλληλα) Το "εχει γραφτεί " ειναι γενικοτητα Ο νομος ειναι δημοσιευμενος και μπορεις να τον διαβασεις Δεν υπαρχει αναφορα για προειδοποιηση προς χρηστη Μονο για προειδοποιηση προς διαχειριστες-ιδιοκτητες σελιδων
Peace12 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Να ρωτήσω κάτι . ΑΝ πάρω μαζί με έναν φίλο μου μια συνδρομή ας πούμε proton vpn, και μοιραστούμε τα χρήματα, και πάρουμε από 5 άδειες ο καθένας(γιατί δίνει 10 στο σύνολο), θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα από άτομο σε άλλο σπίτι ή σε άλλη πόλη κανονικά?
adi32 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Αρα το θεμα μας ειναι τωρα το πως θα κοριοδεψουμε το κρατος για να παιρνουμε προιοντα απατης ? Γιατι δεν πανε να βρουνε πρωτα αυτους που τα πουλανε ? Με ποιο δικαωμα θα παρακολουθουν τι βλεπει καθενας μας ? 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Super Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 26 minutes ago, DrXavier said: Το βλέπουμε όλοι πως υπάρχει ένα κενό εδώ; Τι θα γίνει σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόσβαση στο δικό μου WiFi (με τους χ,ψ,δ τρόπους) και κατεβάζει ταινίες, βλέπει stream κλπ. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι τόσο tech savvy και έχουν ακόμα τους default κωδικούς ή κάτι αστείους κωδικούς στα δίκτυα τους. Με αυτούς τι θα γίνει; Θα δουν καμιά μέρα ένα χρέος στην εφορία και θα αναρωτιούνται τι τους βρήκε; Θα το τρώει ο κάτοχος της σύνδεσης. Οι default κωδικοί του WiFi εδώ κι αρκετά χρόνια δεν είναι αστείοι, αλλά δυνατά μακρυνάρια.
DrXavier Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, Thresh είπε Θα το τρώει ο κάτοχος της σύνδεσης. Οι default κωδικοί του WiFi εδώ κι αρκετά χρόνια δεν είναι αστείοι, αλλά δυνατά μακρυνάρια. Προφανώς θα τα τρώει ο κάτοχος της σύνδεσης, ωστόσο δεν παύει να είναι κενό που πολλοί (ειδικά σε πολυκατοικίες που πιάνεις 15 διαφορετικά δίκτυα) θα εκμεταλλευτούν και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να φάνε πρόστιμα άνθρωποι που δεν έχουν κάνει τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα