Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tilemaxx είπε

Έχει εκτροχιαστεί το θέμα εδώ και πολλές σελίδες. Ο νόμος φωτογραφίζει τους πειρατές και τους χρήστες πειρατικής συνδρομητικής, και ο Μπάμπης απο το Γαλάτσι ψάχνει να αγοράσει VPN μην φάει πρόστιμο για το torrent του Deadpool που κατέβασε.

Τα συμπεριλαμβάνει όλα μέσα. Είτε παιχνίδια είτε οτιδήποτε, είτε πειρατική συνδρομή με μποξάκια είτε stremio, είτε gamato. Προφανώς δεν τα περιγράφει όλα αναλυτικά, αλλά περισσότερο αναφέρεται σε αυτά τα κουτάκια. Αλλά νομίζω πως το νόημα του "όποιος βλέπει υλικό ζωντανής ή μη μετάδοσης με όχι νόμιμους τρόπους, και με οποιοδήποτε μη νόμιμο λογισμικό" είναι ξεκάθαρο.

Καλό είναι το vpn, ακόμα και χωρίς να θες να πειρατεύσεις πάντως. Το πως θα σε πιάσουν, τουλάχιστον στα τόρρεντ, γράφτηκε πολλές φορές σε αυτές τις σελίδες. Οπότε λίγη προσοχή με τα δημοφιλή τόρεντς. Που και πάλι, με vpn είναι εντάξει.

Και ακόμα πιο εντάξει, είναι το απλό streaming με vpn.

Χωρίς vpn, ο καθένας ρισκάρει όπως θέλει. Αλλά ακόμα και εκεί, σε πρώτη φάση είναι δύσκολο να πάνε σε έναν απλό ιδιώτη. Από τόρεντς θα σε βρουν αν κατεβάζεις κάτι από κάποια λίστα που παρακολουθούν διάφορες εταιρείες (και που συνήθως είναι δημοφιλή τόρεντς). Από online streaming και εφόσον πληρώνεις συνδρομή, εκεί μπορούν πιο εύκολα. Αλλά όταν μιλάμε για το απλό streaming σε ταινιομάνιες, εκεί το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να κλείσουν το site. Το να βρουν εσένα και να σου βάλουν πρόστιμο, επειδή είχες ανοιχτή την σελίδα, κομματάκι δύσκολο. Δεν ξέρω πως μπορούν να το κάνουν.

Το proton vpn που χρησιμοποιώ, δεν έχω καταλάβει διαφορά στην ταχύτητα όταν κατεβάζω. Βέβαια είμαι με data, οπότε το τι ταχύτητα πιάνω, διαφέρει συνέχεια αναλόγως και το σήμα/ώρα.

Το θέμα με το captcha που γράφτηκε το έχω και εγώ, αλλά δεν του 'χω δώσει σημασία, οπότε δεν έχω μπει και στον κόπο για split tunneling. Όπως και να 'χει, αν κάνεις split tunneling και βγάλεις το kill switch, εφόσον το qbittorrent λειτουργεί μόνο με ανοιχτό το vpn (που το επιλέγεις μέσα από τις ρυθμίσεις), πάλι θα είναι εντάξει.

• Like 1
  • Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά επειδή στο reddit  δεν βρίσκω άκρη. Για να είμαι safe με real debrid στο stremio, κλικάρω μόνο τα λίνκς που έχουν στον τίτλο το [RD+] ;;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Iolani είπε

Με Proton VPN πάντως η σελιδα της ταινιομανιας δεν ανοίγει καν.

Αν εννοείς δεν παίζει το βίντεο, εμένα παίζει, αν το βάλω από Κύπρο. Λένε ότι λειτουργεί και με Νέα Ζηλανδία, αλλά δεν τα έχω τσεκάρει όλα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Βλέπω και τα ban να είναι με πρόστιμο σύντομα έτσι όπως πάμε

Δημοσ.

Παιδιά ξέρει κανείς το cineland.pro? Είναι νόμιμο? Φαίνεται ότι έχει αρκετές σειρές και ταινίες. Και είναι με 3 ευρώ περίπου το μηνα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, killmelater είπε

Παιδιά ξέρει κανείς το cineland.pro? Είναι νόμιμο?

το ότι πληρώνεις κάτι δέν σημαινει ο΄τι είναι νόμιμο.οχι λοιπόν δέν ειναι.

Δημοσ.
Στις 15/3/2025 στις 7:05 ΠΜ, Nikos7Bouzouxis είπε

Από τόρεντς θα σε βρουν αν κατεβάζεις κάτι από κάποια λίστα που παρακολουθούν διάφορες εταιρείες (και που συνήθως είναι δημοφιλή τόρεντς).

εγώ που κατεβάζω τσοντούλες που δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς (έχω δύσκολα γούστα) θα με πιάσουν κι εμένα; στα πράσα με το πουλί στο χέρι;!; :P

• Haha 11
Δημοσ.
1 hour ago, Geralt_Haute_Bellegarde said:

εγώ που κατεβάζω τσοντούλες που δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς (έχω δύσκολα γούστα) θα με πιάσουν κι εμένα; στα πράσα με το πουλί στο χέρι;!; :P

προστιμο και ευνουχισμο για παραδειγματισμο

• Haha 7
Δημοσ.

Ανάλογα τα "δύσκολα γούστα" και μαστίγωμα μετά για να μετανοήσει.

• Haha 4
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Nikos7Bouzouxis είπε

Αν εννοείς δεν παίζει το βίντεο, εμένα παίζει, αν το βάλω από Κύπρο. Λένε ότι λειτουργεί και με Νέα Ζηλανδία, αλλά δεν τα έχω τσεκάρει όλα

Όχι, δεν ανοίγει καθόλου και δεν με βάζει στο site. Φορτώνει, φορτώνει και στο τέλος λέει ότι δεν μπορεί να γίνει σύνδεση.

Ίσως φταίει ο browser; Έχω Firefox.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Geralt_Haute_Bellegarde είπε

μπα, θα σου ζητήσουν να τους δώσεις το "δύσκολο" υλικό για να σε αφήσουν, άσε που μπορει να βρεις και καποιον να ανταλαξετε υλικό, όπως παλιά με τα συλλεκτικά αυτοκόλητα panini...

• Like 1
  • Haha 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...