Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, 1comment είπε

Ποιό υπάρχει από παλιά; Δεν καταλαβαίνω, γίνε πιο αναλυτικός.

Όπως βλέπετε, όλοι ρωτάμε το ίδιο πάνω κάτω (ποια σαητ απαγορεύεται κλπ) και δεν υπάρχει απάντηση γιατί προφανώς και να υπάρξει, θα είναι υποθετική. Η νομοθεσία τώρα δημιουργήθηκε και μόνο μία περίπτωση δίωξης χρήστη είναι γνωστή ως είδηση. Ο οποίος φυσικά είχε αγοράσει παράνομη συνδρομή-έμπαινε σε παράνομη πλατφόρμα όπου εκεί θα πέσει το βάρος των προστίμων υποθέτω. Η λογική λέει ότι θα κυνηγήσουν τέτοιες περιπτώσεις όπου θα είναι και εύκολο να τις αποδείξουν χειροπιαστά. Όσοι παρακολουθούμε από streaming site χωρίς να έχουμε αγοράσει κάποια συνδρομή λογικά δεν έχουμε κάποιο θέμα προστίμου προς το παρόν.

τα μπλοκ που κανουν και καλα λενε σε μιση ωρα μπλοκ με αιτημα υπαρχει απο πολυ παλια.ειναι το γνωστο μηνυμα που βγαζει η ΕΔΔΠΙ σε πειρατικα σαιτ.

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 ώρες πριν, iliata2410 είπε

Μερικοί πάντως έχουν το χαλβά τους.Σημερα σε σχόλια στο τικ τοκ ,κάποιος έλεγε εγώ δεν πληρώνω συνδρομή μόνο σπασμένα βλέπω.Και του λέω το καινούριο νομοσχέδιο για την πειρατεία το διάβασες; Και μου απάντησε,έλα μωρέ από το 2004 το ακούω αυτό.Και όταν του εξήγησα τι ακριβώς άλλαξε μου λέει σιγά ,δεν πρόκειται να γίνει αυτό.Μιλαμε χαιβανια μεγάλα,μετά όμως οι ίδιοι θα κλαίγονται,αν τους ταράξουν στα πρόστιμα.

ενταξει σχετικο ειναι. οταν ζεις σε μια χωρα που χοντρικα δεν εφαρμόζεται σχεδον τπτ για 10ετιες λογικο ο κοσμος να εχει αυτη την αντιληψη. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, iliata2410 είπε

3 ευρώ το μήνα ακριβώς η προπληρωμένη για ένα χρόνο και έρχεται 3 ευρω: Έχει διαφορά αυτό που ρωτάω.

Για 2 χρόνια είναι. Κάπου 72 ευρώ περίπου 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, kata_tixi είπε

ενταξει σχετικο ειναι. οταν ζεις σε μια χωρα που χοντρικα δεν εφαρμόζεται σχεδον τπτ για 10ετιες λογικο ο κοσμος να εχει αυτη την αντιληψη. 

Δεν ισχύει αυτό που λες δε ξέρω τι δουλειά κάνεις πάντως τα πρόστιμα για διάφορες υποχρεώσεις έρχονται κανονικά στην εφορία του καθενός. Κάποια με καθυστέρηση και κάποια άμεσα. Έχοντας λογιστικό γραφείο εχω δει διάφορες περιπτώσεις σε πελάτες μου.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, mannikos είπε

Δεν ισχύει αυτό που λες δε ξέρω τι δουλειά κάνεις πάντως τα πρόστιμα για διάφορες υποχρεώσεις έρχονται κανονικά στην εφορία του καθενός. Κάποια με καθυστέρηση και κάποια άμεσα. Έχοντας λογιστικό γραφείο εχω δει διάφορες περιπτώσεις σε πελάτες μου.

Εχεις δει προστιμο για παρονομο κατεβασμα??

Δημοσ.
3 ώρες πριν, touristen είπε

Φίλοι μου, μία ερώτηση η οποία μπορεί να είναι... βλακώδης, αλλά θα την κάνω... :D

Συνδρομή σε Netflix, η οποία είναι αγορασμένη μέσω gamsgo ή spliiit, δλδ ουσιαστικά η αγορά ενός profile σε shared account, θεωρείται παράνομη / πειρατική και εμπίπτει στην κατηγορία περί πρόστιμου;

Παραβατείς για το netflix, οπότε το πολύ πολύ να φας life time ban από το netflix, αν παραβατείς κιόλας. Τώρα πρόστιμο να φας βλέποντας απλά netflix μπορεί να είναι φαντασίωση του Άδωνη και του Πορδοκλάστε. 

Γενικά 42 σελίδες, έχουν απαντηθεί τα περισσότερα:

1) Ισχύει για ΟΛΑ και ΟΛΟΥΣ το όποιο πρόστιμο, ασχέτως τι μπορεί να φωτογραφίζει.

2) Τώρα αν σου ρίξουν πρόστιμο όταν μπαίνεις στο gamato, που δεν κατεβάζεις torrent εκεί (σε αντίθεση νομίζω με το stremio? ), θα ήθελα να δω πως θα το κάνουν. Αλλά ένα vpn δεν χάλασε κανέναν.

Με δωρεάν vpn δεν μπορείς να δεις ούτε βίντεο στο youtube (υπερβολικά ενδεχομένως μιλώντας), πόσο μάλλον να κατεβάσεις κάτι. Τώρα είχα δει κάποιους οδηγούς στο pcsteps, αλλά και εκεί δεν ξέρω τι παίζει με την ανωνυμία, που σου εγγυώνται (?) τα πληρωμένα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, mannikos είπε

τι δεν ισχυει; Απο το 2000κατι ακουμε και ξανα ακουμε και για αυτο και για αλλα θεματα. ειδες εσυ πουθενα να τρωει κανεις προστιμα; ο ενφια,οι αποδειξεις  και τα φορολογικα δεν ειναι το ιδιο πραγμα.

Επεξ/σία από kata_tixi
Δημοσ.

Το φεκ για πρόστιμο στους χρήστες για πειρατεία βγήκε τέλος Φλεβάρη με καινούργιο νομο (5179/25) και  ακόμα δεν έχει βγει η διευκρίνιστικη εγκύκλιος. Ο προηγούμενος νόμος 2121/93 δεν προέβλεπε πρόστιμα σε χρήστες. Από εκεί και πέρα μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι ο κάθενας κάνει ότι νομίζει. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Torrents: κατέβασμα από private trackers με qbittorrent (ή άλλο της αρεσκείας μας) + VPN,
Stremio: μόνο με debrid και μόνο τα + αρχεία (με ή χωρίς VPN μάλλον δεν έχει διαφορά εφόσον δε μένουν ίχνη όταν σβήνεις το ιστορικό στο debrid site, εγώ ενεργοποιώ)

Διαβάζω τον νόμο...

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, kirileman είπε

Torrents: κατέβασμα από private trackers με qbittorrent (ή άλλο της αρεσκείας μας) + VPN,
Stremio: μόνο με debrid (με ή χωρίς VPN μάλλον δεν έχει διαφορά εφόσον δε μένουν ίχνη όταν σβήνεις το ιστορικό στο debrid site, εγώ ενεργοποιώ)

Διαβάζω τον νόμο...

Αν υποθέσουμε πως εμπιστευόμαστε το RD πως δεν κρατάει αρχείο και πως δε θα μας δώσει όταν και αν τους ζητηθεί(μεγάλο ΑΝ...), τότε γιατί δεν κατεβάζουμε τα Torrents από εκεί;

Δημοσ.

Καλημέρα, χρόνια πολλά. Με τα όσα διάβασα μέχρι στιγμής, κατάλαβα ότι πρόβλημα (θα) υπάρχει κυρίως σε ότι έχει να κάνει με IPTV, ταινίες μέσω torrent κτλ.

Η απορία μου είναι η εξής, κανονικές λήψεις, χωρίς torrent, από sites στυλ archive.org πάλι είναι πλέον "επικίνδυνες". Επίσης, στα των torrent ακόμα και καθ' όλα νόμιμες λήψεις από επίσημες πηγές (πχ Linux .iso) πάλι θεωρούνται παράνομες;

Δημοσ.
1 minute ago, ageloskalp said:

Αν υποθέσουμε πως εμπιστευόμαστε το RD πως δεν κρατάει αρχείο και πως δε θα μας δώσει όταν και αν τους ζητηθεί(μεγάλο ΑΝ...), τότε γιατί δεν κατεβάζουμε τα Torrents από εκεί;

Έχω φύγει από RD και Ευρώπη, πήγα Αφρική και βλέπουμε. Δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρος για τίποτα. Για την ώρα, VPN και delete μετά του αρχείου στο debrid.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, kirileman είπε

Έχω φύγει από RD και Ευρώπη, πήγα Αφρική και βλέπουμε. Δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρος για τίποτα. Για την ώρα, VPN και delete μετά του αρχείου στο debrid.

Torbox? Το έχεις δουλέψει με Stremio? Είσαι ικανοποιημένος με το περιεχόμενο?

Και VPN και debrid....είσαι off grid...

Δημοσ.
Just now, ageloskalp said:

Torbox? Το έχεις δουλέψει με Stremio? Είσαι ικανοποιημένος με το περιεχόμενο?

Ναι, μια χαρά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...