Mikaeludge Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Πώς θα πρέπει να καταλάβω, αν γνωρίζουν την ιστοσελίδα που χρησιμοποιώ ή όχι? Παρακολουθώ σειρές, ταινίες που και που στα Ρωσικά/Αγγλικά (δε συμπαθούσα ποτέ τους υπότιτλους) σε ιστοσελίδα ρωσική. Επίσης, παρακολουθώ άγονες ποδοσφαίρου, φόρμουλα 1 και πάλι στα ρωσικά/αγγλικά σε ρωσικές ιστοσελίδες. Υπάρχει περίπτωση να με εντοπίσουν? Πρέπει οπωσδήποτε η πηγή της μετάδοσης, ανεξαρτήτως ιστοσελίδας, να αποτελεί ελληνικό κανάλι (πάροχο)?
Painmaker Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Α καλά αν γίνει αυτό, η μισή Ελλάδα θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμα. Αδιανόητο μου φαίνεται, ελπίζω να μην ισχύσει. Δεν θα μπορώ ούτε καν anime να δω. Στο κάτω κάτω δεν φταίει ο χρήστης αλλά τα πειρατικά sites, εν άγνοιά του ,ο χρήστης μπορεί να δει οτιδήποτε, στο ίντερνετ. Αν έχω εγώ π.χ. κάποιον γνωστό και θέλω να τον εκδικηθώ μπορώ να μπω από τον υπολογιστή ή το wifi του, σε sites τέτοια και να πληρώσει αυτός πρόστιμο. Δεν έχει λογική. Οι καφετέριες, τα ίντερνετ καφέ κτλπ τι θα κάνουν; Προβλέπω πολλούς Έλληνες να φεύγουν στην Κύπρο. Επεξ/σία 26 Μαρτίου από Painmaker 1 2
dtk-386 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 4 ώρες πριν, jordansgr είπε ...μετα αν παρει κάνεις σταρλινκ; Θα σε δώσουν πιο γρήγορα από τους ντόπιους. 2
stri4ker Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Ρε μάγκες τελικά με το stremio τι ισχύει; Θα μπορούμε να βλέπουμε χρησιμοποιώντας torrentio ή θα φάμε καμπάνα; Εγώ προσωπικά έχω βάλει cosmote tv + nova sport pack combo, οπότε είμαι καλλύμενος από αθλητικά με νόμιμο τρόπο. Από ταινίες και σειρές κάνω συνέχεια rotate σε netflix/disney plus/ amazon prime και chrunchyroll(άμα προκύψει καν καλό anime), αλλά όπως και να το κάνουμε, δεν έχουν τα πάντα όλες αυτές οι υπηρεσίες. Και μόνο το γεγονός ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο το HBO MAX σαν αυτοτελή υπηρεσία(μην μου πείτε τώρα για το έκτρωμα του vodafone tv), είναι αρκετό για να χρησιμοποιώ το Stremio. Άρα με το torrentio κάνουμε παράνομη χρήση μέσω stremio, οπότε πάμε για καμπάνα έτσι;
taximan Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Καλημέρα. Αναζητώ και εγώ vpn διαβάζω σχόλια κριτικές και τα λοιπά. Βλέποντας και τον nord vpn είδα ότι στην αγορά αν αλλάξεις χώρα δεν σε χρεώνει ΦΠΑ . Υπάρχει θέμα μετά για να χρησιμοποιηθεί σε άλλη χώρα; Είδα ας πούμε ότι σε Ελλάδα χρεώνει ΦΠΑ ενώ σε κάποιες χώρες όχι. Αν αγορασθεί από "άλλη"χώρα πρέπει να αλλαχθεί πριν την αγορά και η χώρα στο προφίλ του λογαριασμού;
Kostasspil Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 3 hours ago, Painmaker said: Στο κάτω κάτω δεν φταίει ο χρήστης αλλά τα πειρατικά sites, εν άγνοιά του ,ο χρήστης μπορεί να δει οτιδήποτε, στο ίντερνετ. Δεν το κανει εν αγνοια του κανενας, μην κρυβομαστε
xxen13 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Μια ερώτηση από θα μπορούν να μας ρίξουν πρόστιμο και από πριν την ψήφιση του νόμου η από την δημοσίευση του ευχαριστώ
rioener Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Πριν από τη δημοσίευση στο ΦΕΚ σε καμία περίπτωση. Από τότε έχει ξεκινήσει η ισχύς του νόμου.
i love rock Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Στις 19/2/2025 στις 9:57 ΠΜ, Cleas77 είπε NordVpn αν το μοιράσεις με 10 φίλους βγαίνει 105€ οι 27 μήνες. Δλδ 0,4 ανά license τον μήνα. Εκείνη η εφαρμογή split πως λέγεται είναι αξιόπιστη;
Kostasspil Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Θα συμπεσει η εφαρμογη του νομου με κανα φιναλε σειρας και θα μεινει τοσος κοσμος με το cliffhanger 5
ChristosG82 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 56 λεπτά πριν, rioener είπε Πριν από τη δημοσίευση στο ΦΕΚ σε καμία περίπτωση. Από τότε έχει ξεκινήσει η ισχύς του νόμου. Από όσο διαβάζω, ισχύει απο 20 Φεβρουαρίου ή 20 Μαρτίου νομίζω. Βασικά τις πληροφορίες και τα ΦΕΚ τα βρήκα από την Ai, και μου λέει πως για τα rom δεν είναι ξεκάθαρο, γιατί μιλάει για ταινίες/μουσική/και αθλητικά, αλλά λέει προσοχή. Τα πρόστιμα δεν έρχονται απευθείας, αλλά μετά από διασταύρωση πληροφοριών, οπότε μπορεί κάποιος που είδε τις τελευταίες ημέρες, να πάρει το πρόστιμο μετά από κάποιες ημέρες.
raid_av Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Για το vpngate που ειναι free ,μονο για χρηση streaming εχει κανεις γνωμη ?
rioener Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 47 λεπτά πριν, i love rock είπε Εκείνη η εφαρμογή split πως λέγεται είναι αξιόπιστη; Ναι δουλεύει απλώς έχεις μόνο ένα προφίλ από την εκάστοτε συνδρομή 4 λεπτά πριν, ChristosG82 είπε Από όσο διαβάζω, ισχύει απο 20 Φεβρουαρίου ή 20 Μαρτίου νομίζω. Βασικά τις πληροφορίες και τα ΦΕΚ τα βρήκα από την Ai, και μου λέει πως για τα rom δεν είναι ξεκάθαρο, γιατί μιλάει για ταινίες/μουσική/και αθλητικά, αλλά λέει προσοχή. Τα πρόστιμα δεν έρχονται απευθείας, αλλά μετά από διασταύρωση πληροφοριών, οπότε μπορεί κάποιος που είδε τις τελευταίες ημέρες, να πάρει το πρόστιμο μετά από κάποιες ημέρες. Μετά από μήνες πες καλύτερα. Και εδώ είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα, το να σου έρθουν μαζεμένα και να βρεθείς χρεωμένος με μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Με λογική υπόθεση με το νέο νομοσχέδιο θέλουν να κυνηγήσουν και τους χρήστες των IPTV services, τους οποίους βρίσκουν από τα στοιχεία πληρωμών μετά από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση εντοπισμού και καταστολής πειρατικών δικτύων. Όμως η νέα νομοθεσία περιλαμβάνει οποιαδήποτε χρήση πειρατικού περιεχομένου και μπορεί να έχεις επιπτώσεις και για ένα "απλό" κατέβασμα torrent ταινίας. Καλύτερα πλέον μόνο μέσω VPN - real debrid (ακόμη καλύτερα) για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα