Apaleytos80 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 11 λεπτά πριν, Georgz είπε Επίσης με τους πλανόδιους ήταν η χαρά της ανακάλυψης, εξώφυλλο Gladiator και στο play έπαιζε Μπομ Σφουγγαράκη 🤷 "Παίδες, φτιάξτε κaφέ, φέρνω cd με το Delta Force" . "Έλα ναι, σου αντιγράφω το Max payne" Εποχές με τα Plextor να παίρνουν φωτιές... 9 2 2
paulos k.94 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Το ανέβασαν το σχετικό θέμα κι στο Σιτέ τού οι uh από κάτωόλοι την ίδια απορία με εδώ έχουν. Κάνεις δε ξέρει τι θα γίνει. Κάπου διάβαζα ότι ένα σενάριο είναι ότι η κάθε ip θα δηλώνεται με ένα αφμ. Δε ξέρω αν κι πόσο αυτό είναι εφικτό κ αληθές.
Painmaker Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, xxen13 είπε Μια ερώτηση από θα μπορούν να μας ρίξουν πρόστιμο και από πριν την ψήφιση του νόμου η από την δημοσίευση του ευχαριστώ 😏 Ακόμα από όσο γνωρίζω δεν έχει εφαρμοστεί αυτός ο νόμος. Επεξ/σία 27 Μαρτίου από Painmaker
TsironakosMix Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 15 minutes ago, Painmaker said: 😏 Ακόμα από όσο γνωρίζω δεν έχει εφαρμοστεί αυτός ο νόμος. Εχουμε στοιχεια πως δεν εχει εφαρμοστει;
spirosR7 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 12 ώρες πριν, rioener είπε Αν βλέπεις μόνο από πηγές του RD+ ναι*, όπως επίσης και στο stremio. *( Θεωρητικά ποτέ δεν είσαι 100% ασφαλής είτε με RD είτε με VPN, αλλά ούτε στη Γερμανία δεν ασχολείται κανείς να ψάξει να βρει άκρη με αυτά) Το έχω το PIA 1-2 χρόνια από cashback, δεν είναι πολύ γρήγορο και σε μερικούς server ορισμένες φορές σε πετάει σε άλλη περιοχή από την επιλεγμένη. Βέβαια αυτό το έχω παρατηρήσει και σε Nord VPN και στο surshark. Γενικά τίμιο θα έλεγα για τα χρήματα που ζητάει, αλλά μπορείς να πετύχεις προσφορές cashback και να πάρεις τσάμπα καλύτερα VPN, όπως πχ τώρα το express VPN που παίζει με 100% cashback Πώς μπορώ να πάρω το 100% cashback η ότι είναι αυτό; Αποτι κατάλαβα περνεις τα λεφτά σου πίσω;
panatha1369 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 28 λεπτά πριν, paulos k.94 είπε Το ανέβασαν το σχετικό θέμα κι στο Σιτέ τού οι uh από κάτωόλοι την ίδια απορία με εδώ έχουν. Κάνεις δε ξέρει τι θα γίνει. Κάπου διάβαζα ότι ένα σενάριο είναι ότι η κάθε ip θα δηλώνεται με ένα αφμ. Δε ξέρω αν κι πόσο αυτό είναι εφικτό κ αληθές. Αυτο θα σημαινε οτι δεν θα ειχαμε dynamic ip αλλα static
Painmaker Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 1 ώρα πριν, TsironakosMix είπε Εχουμε στοιχεια πως δεν εχει εφαρμοστει; Δεν έχει υπάρξει ακόμα κάποιο πρόστιμο. Κανένας δεν έχει δηλώσει ότι έχει φάει πρόστιμο ακόμα. Γνωρίζω φίλους μου επίσης που πριν μία ώρα ενημερώθηκαν για τον νέο νόμο και βλέπουν καθημερινά ταινίες και σειρές.
spartan29gr Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 8 ώρες πριν, V.I.Smirnov είπε Κατεβάστε ή δείτε μέσω Tor - και το θέμα έληξε. ( όχι torrents όμως ). O Tor μπορεί να έχει προβλήματα σε κάποια sites λόγω των περιορισμών ασφαλείας που θέτει αλλά στα περισσότερα δουλεύει. Ότι κατέβασμα ή online δεν σχετίζεται με torrents μπορεί να γίνει με ασφάλεια μέσω Τor - και ας ψάχνουν οι αρχές στον γάμο του καραγκιόζη... - Με stremio μεσο τορ browser για να παρακολουθεις ονλαιν λες να εχουμε προβλημα?
ChristosG82 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 4 ώρες πριν, Painmaker είπε Δεν έχει υπάρξει ακόμα κάποιο πρόστιμο. Κανένας δεν έχει δηλώσει ότι έχει φάει πρόστιμο ακόμα. Γνωρίζω φίλους μου επίσης που πριν μία ώρα ενημερώθηκαν για τον νέο νόμο και βλέπουν καθημερινά ταινίες και σειρές. Ο νόμος έχει κάποιες μέρες που δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ, και από ότι λένε το πρόστιμο δεν έρχεται την ίδια ώρα, αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, ώστε να διασταυρώσουν τα στοιχεία. Θέλω να πιστεύω πως αν τα κυνηγήσουν όλα ταινίες/; μουσική/ παιχνίδια/ συνδρομές κλπ, θα το κάνουν όχι από την πρώτη ημέρα, άλλα θα περάσει κάποιος διάστημα ώστε να αφήσουν να γίνει γνωστό, και για να οργανώσουν το πράγμα στο πώς θα δουλεύει, για αυτό καί εγώ έκανα κάποια download που ήθελα, μακάρι να μην εφαρμοστεί πλήρως, αλλά ακόμα δεν ξέρει κανείς τίποτα.
jerry banana Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 5 ώρες πριν, spirosR7 είπε Το surfshark αξίζει; Έχει cashback 90% το καλύτερο με μια πρόχειρη έρευνα είναι το nord vpn στην αγορά . Αλλά η έρευνα ήταν μικρή. 7 ώρες πριν, paulos k.94 είπε Το ανέβασαν το σχετικό θέμα κι στο Σιτέ τού οι uh από κάτωόλοι την ίδια απορία με εδώ έχουν. Κάνεις δε ξέρει τι θα γίνει. Κάπου διάβαζα ότι ένα σενάριο είναι ότι η κάθε ip θα δηλώνεται με ένα αφμ. Δε ξέρω αν κι πόσο αυτό είναι εφικτό κ αληθές. εγώ εάν κατάλαβα καλά βλέπουν στο σπίτι που είσαι μέσω του παρόχου σε ποιανού το όνομα είναι η σύνδεση σου πχ το τηλέφωνο που συνήθως έχουμε όλοι και το διαδίκτυο και ο κάτοχος τρώει το "δώρο" στην εφορία του. Δεν γίνεται όπως στη γερμανία με γράμματα και ιστορίες αλλά πιο απρόσμενα.
domigr Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Συμφωνα με το ai για να δουμε που επικεντρωνεται ο νεος νομος και που οχι! Δεν ισχυει για το downloading αλλα μονο για το streaming ταινιων σειρων αθλητικων
Kostasspil Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Άρα κυνηγούν μεν αυτούς που βλέπουν ταινίες/σειρές, αλλά κυρίως όσους τις βλέπουν online κι όχι μέσω torrents? Άσχετο, αλλά ακόμη κι αν ήθελα να κάνω συνδρομή σε όλα τα κανάλια, πάλι θα χρειαζόμουν VPN μιας και κάποια (Paramount π.χ.) δεν είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα Επεξ/σία 27 Μαρτίου από Kostasspil
domigr Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Αρα κυνηγούν μεν αυτούς που βλέπουν ταινίες/σειρές, αλλά κυρίως όσους τις βλεπουν online κι όχι μέσω torrents? Άσχετο, αλλά ακόμη κι αν ήθελα να κάνω συνδρομή σε όλα τα κανάλια, πάλι θα χρειαζόμουν VPN μιας και κάποια (Paramount π.χ.) δεν είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα Μαλλον ναι.. ισως ειναι και ενας τροπος να ανεβει ο τζιρος σε cosmote tv eon tv vodafone tv 😅
Yian9 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Στις 25/3/2025 στις 11:13 ΜΜ, kritikos28 είπε Nα δω την αστυνομία να μπαίνει στα σπίτια και να κατάσχει σκληρους δίσκους με πειρατικές ταινίες και τσόντες και έχω ολοκληρωθεί ως άνθρωπος. Πριν 10 χρονια εσκασε ασφαλεια σπιτι φιλου μου εδω στην Πατρα και του κατεσχεσε pc, σκληρους κτλ. Κατεβαζε ταινιες, παιχνιδια καθως κ προγραμματα. Επειδη δεν το κουβεντιαζε δεν ξερω αν ειχε μπλεξιμο με δικαστηρια. Παντως κ μονο να σκασει η αστυνομια σπιτι σου κ να στα σηκωσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα