NOODLE Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 18 λεπτά πριν, polakis21 είπε Αυτος ειναι που θα την φαει πρωτος βασικα αποτι καταλαβαινω…Τα box θα κυνηγησουν πρωτα Ναι αυτοσ που βλέπει η αυτός που δίνει αβερτα να βλέπουν οι υπόλοιποι
paiktaras69 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, NOODLE είπε Παίδες ο γείτονας που έχει ip tv box και βλέπει τα συνδρομητικά κινδυνεύει; Αν ναι κάποιος τρόπος να το συνεχίσει; είναι φάση ΄΄δεν ενδιαφέρομαι για μένα, αλλά για έναν φίλο ?'' Επεξ/σία 27 Μαρτίου από paiktaras69 9
Balantakos Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 27/3/2025 στις 6:01 ΜΜ, kokotas kokos είπε Καλησπέρα σας. Με μοζίλα VPN plugin δωρεάν μία χαρά ήμουν στην Ολλανδία και αρκετά γρήγορος ☺️ Ποιο mozilla vpn? Υπαρχουν χιλιαδες addons/plugins. Επεξ/σία 29 Μαρτίου από Balantakos
Gulik Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 10 λεπτά πριν, jimakos00 είπε άμα νομίζετε ότι θα σας αφήσουν να συνεχίσετε να "παρανομείτε" χρησιμοποιώντας VPN είστε πολύ γελασμένοι. Έχεις ένα δίκιο στο αρχικό σου μήνυμα, αρκετά μέλη εδώ τονίσαμε ότι αναπαράγεται για ακόμη μια φορά τρομολαγνεία με άκουσον-άκουσον κάτι τύπους σαν τον "κύριο" Σφακιανάκη "εξπέρ της τεχνολογίας" (ήμαρτον που έλεγε και μια ψυχή) να δίνει ρέστα στο tiktok κλπ κλπ. Προληπτικά πέσανε όλοι στα VPN από τώρα, εννοείται πως ούτε να τα χειριστεί γνωρίζει ο μέσος χρήστης, ούτε κι εν τέλει θα πετύχαινε το σχετικό κρυφτούλι σε βάθος χρόνου από τον κυβερνητικό μπαμπούλα. Έγινε λιγάκι μόδα η αγορά VPN, από τότε που δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ, από άτομα που επαναλαμβάνω ούτε καν κατανοούν το τί κάνει και πώς δουλεύει κλπ, ε σε λίγο καιρό θα ξεχαστεί κι αυτό. 1
NOODLE Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 5 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε είναι φάση ΄΄δεν ενδιαφέρομαι για μένα, αλλά για έναν φίλο ?'' Ναι ναι ένας φίλος ρωτάει 😂 2
kokotas kokos Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Balantakos είπε Ποιο mozilla vpn? Υπαρχουν χιλιαδες addons/plugins. Και τι εκανες? κατεβαζες τορεντ? εβλεπες streaming? Browsec VPN δουλεύει ότι θέλω έκανα 😄 Στα σοβαρά πάντως ένα VPN στις μέρες μας αξίζει να πληρώσει κανείς. Πέρα όσων αναφέρονται εδώ, χρειάζεται να προσέχει κάποιος την ανωνυμία στο νετ. Ας το δούμε σαν δεύτερο antivirus που δεν θέλει και ενημέρωση 🙂 Επεξ/σία 27 Μαρτίου από kokotas kokos 1
kax54638 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 34 minutes ago, Ashaman said: Έχω το windscribe και το έβαλα στο Synology NAS που έχω και κατέβασα χθες κάτι με πάνω από 12ΜΒ. 500αρα έχω, δε θυμάμαι από TL να έχω κατεβάσει ποτέ με κοντά στην ονομαστική (σε αυτό παίζουν ρόλο κυρίως οι seeders) αλλά και με αυτήν την ταχύτητα πήγε μια χαρά το download. Δε νομίζω ότι υπάρχει θέμα να πέσεις σε ταχύτητες adsl. Ιδανικά βέβαια καλό θα ήταν να έχεις ξεχωριστό pc, NAS και τεσπα για κατεβαστηρι αν θες. Κυρίως γι'αυτο που αναφέρθηκε νωρίτερα, αν κάνεις logon σε διάφορα sites αργά ή γρήγορα θα φας μπαν. Και τα τραπεζικά btw δεν ξέρω κατά πόσο θα λειτουργούν πίσω από vpn, δεν το έχω δοκιμάσει Thanks. Σκέφτομαι να βάλω κανενα vpn και να το έχω ανοιχτό μόνο όταν κατεβάζω κανέναν torrent και stremio - κατά τα άλλα δεν κάνω κάτι "παράνομο"... 1
manolis27 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 1comment είπε Από πού καταλαβαίνεις ότι είναι επικίνδυνες; Διάβασες κάποια είδηση ότι έφαγε πρόστιμο κάποιος έλληνας που κατέβασε από τάδε τορεντ ή από βιντεοπιάστη από stream site; Παιδιά, κινδυνολογείτε χωρίς λόγο. Είναι πολύ δύσκολο να στραφούν νομικά σε χρήστες που παρακολουθούν από ελεύθερα σαητ τύπου ταινιομανια ή κατεβάζουν απο ξενα τορεντ. Θα πρέπει να ρίξουν πρόστιμα σχεδόν σε κάθε ελληνικό σπίτι με σύνδεση ιντερνετ! Δεν γίνεται αυτό! Θα εκτοξευτεί το χρέος προς την εφορία γιατί ούτε το 5% δεν θα τα πληρώσει! Ειδικά αν μιλάμε για 700Ε η κάθε επίσκεψη σε σαητ (για να κινδυνολογήσω κι εγώ σε φαντασιακά σενάρια). Δηλαδή ο Χ που μπήκε χθες 15 φορές στο ταινιομανια για να αφήσει σχόλιο για την αγαπημένη του ταινία, θα φάει πρόστιμο 15 φορέςΧ700Ε;;; Και πώς θα αποδείξει η Αρχή ότι όντως είδε το βιντεο της σελίδας; Είναι προφανές ότι αυτά δεν θα συμβούν ποτέ. Κινδυνεύουν μόνο όσοι έχουν αγοράσει παράνομα συνδρομητικά και ουσιαστικά τρώνε τα έσοδα των νόμιμων πλατφόρμων. Με τα υπόλοιπα σαητ, θα συνεχίσουν να τα κλείνουν ως παράνομα αλλά το να στραφούν σε όλους τους επισκέπτες της σελίδας, οι οποίοι μπορεί ποτέ να μην είδαν το βιντεο αλλά να μπήκαν για να κάνουν σχόλιο ή να διαβάσουν την περιγραφή, το θεωρώ μη εφικτό και αν όντως το κάνουν, δεν θα πληρώσει κανένας τίποτα και όλοι θα χρωστάμε στην εφορία. Ο νόμος γράφτηκε έτσι περιλαμβάνοντας όλους τους χρήστες γιατί προφανώς δεν θα μπορούσε να γράφει "πρόστιμο θα δίνεται στους τάδε χρήστες μόνο και οι υπόλοιποι είστε ελεύθεροι να αλωνίζετε στα σαητ με μη νόμιμο περιεχόμενο". Προσωπικά αυτή είναι η γνώμη μου μέχρι να διαβάσω έστω μία είδηση για χρήστη που έφαγε πρόστιμο για τορεντ ή επίσκεψη σε ελεύθερη σελίδα stream χωρίς να έχει πληρώσει παράνομη συνδρομή. Αρα αναφερεσαι σε αυτους που εχουν Kodi με πληρωνουν συνδρομη στο realdebrid ή αναφερεσαι σε αυτους που πληρωνουν αλλους για να βλεπουν παρανομα ταινιες cosmote nova κλπ;; Επεξ/σία 27 Μαρτίου από manolis27
Aris_ Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 4 hours ago, kanesaxo said: τι ωραία χρόνια... Plextor scsii και Teac μετα 8Χ παρακαλώ. 100.000δρχ. Ο κολλητός νοίκιαζε τα ντιβιντι, τα εσπαγε, τα έκανε divx και γώ απ'το χωριό κατέβαζα το recorder παραμάσχαλα και τα γράφαμε! ειχε και τα weeks απο ισραηλ μερια που βαζανε σε 6-7 cd οτι υπηρχε απο software και επρεπε να κατσεις να δεις τι αξιζει για να μοιρασεις σους πεινασμενους απο drivers utilities games programs , που να κατεβασεις τοτε με 56κ modem 1
kritikos28 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, jimakos00 said: Αλλά έστω και να ισχύει αυτό, άμα νομίζετε ότι θα σας αφήσουν να συνεχίσετε να "παρανομείτε" χρησιμοποιώντας VPN είστε πολύ γελασμένοι. Tι εννοείς?Αυτό γίνεται χρόνια τώρα στις Η.Π.Α. και στην Ευρώπη.Δεν μπορούν να κάνουν κάτι σε αυτό το θέμα Επεξ/σία 27 Μαρτίου από kritikos28 1
Belisarios Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Καλύπτομαι λέτε αν χρησιμοποιώ stremio με Real-Debrid χωρίς κάποιο VPN γιατί ναι θεωρητικά όλα τα αναλαμβάνει το Real Debrid και δεν πάω απευθείας σε torrents . Γιατί αν χρειάζεται και VPN να καταργήσω το Debrid και να πάω κατευθείαν σε κάποιο VPN καθώς δεν έχω δει ιδιαίτερη βελτίωση στις ταχύτητες φόρτωσης .
antmagn Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Παιδιά έβαλα Browsec VPN στο chrome και με εβαλε netherlands, αυτο βγαζει και στο whatismyip τωρα , δεν εκανα καποια αλλαγη στο router (κινητο hotspot ειναι) τωρα αυτο με καλύπτει καθόλου λέτε για gamato τουλάχιστον τι λετε; Χρησιμοποιώ το κινητο ως router με hotspot να βάλω και εκει vpn όπως το proton app για παράδειγμα;
Kostasspil Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Στο θέμα του VPN, έχουν υπάρξει πράγματι περιστατικά όπου παροχοι έχουν δώσει τα logs στις αρχές, αλλά πρόκειται για σκόρπια περιστατικά. Είναι λίγο διαφορετικό να παραδώσει μια εταιρεία ολόκληρο το πελατολόγιο της στην Ελλάδα πχ.
Belisarios Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Μόλις τώρα, antmagn είπε Παιδιά έβαλα Browsec VPN στο chrome και με εβαλε netherlands, αυτο βγαζει και στο whatismyip τωρα , δεν εκανα καποια αλλαγη στο router (κινητο hotspot ειναι) τωρα αυτο με καλύπτει καθόλου λέτε για gamato τουλάχιστον τι λετε; Χρησιμοποιώ το κινητο ως router με hotspot να βάλω και εκει vpn όπως το proton app για παράδειγμα; Σε καλύπτει το vpn όσο είσαι στο browser με το αντίστοιχο extension 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα