Sablj Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, mike299 said: α έχουν και διαφορετικά πρόστιμα ανάλογα με το τι κατεβάζεις? Υπάρχει κάπου τιμοκατάλογος? Για το Ted Lasso πόσα πληρώνω? Εαν κατεβάσω το Rings of Power εχω προσαύξηση στο πρόστιμο λόγο κακού γούστου? Είσαι τυχερός γιατί εσείς οι 3-4 που έχετε απομείνει και βλέπετε το Rings of Power θα έχετε επιστροφή φόρου... 😜 Επεξ/σία 27 Μαρτίου από Sablj 12
SabotazNic Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, mike299 είπε Εαν κατεβάσω το Rings of Power εχω προσαύξηση στο πρόστιμο λόγο κακού γούστου? Εκει σε πληρωνει το κρατος που κρατας ζωντανο το ενδιαφερον της σειρας 4
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 35 minutes ago, touristen said: Ένας φίλος μου έστειλε αυτό.... Δεν ξέρω αν ισχύει, αν είναι αληθινό και όχι φοτοσοπιά... Αν ισχύει πάντως..... 1 4
divxmania Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Όσοι είναι πίσω απο CG-NAT θα μοιράζονται το πρόστιμο ολοι μαζί? Κάτι σαν το κλέψιμο ρεύματος απο τη ΔΕΔΔΗΕ που θα το πληρώνουμε ολοι; 1 1
allifora Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 37 λεπτά πριν, touristen είπε Ένας φίλος μου έστειλε αυτό.... Δεν ξέρω αν ισχύει, αν είναι αληθινό και όχι φοτοσοπιά... Αν ισχύει πάντως..... To δουλεύει καλά ο φίλος το photoshop
vaggos_24 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου κατσε να δεις που οταν θα κατεβαινουμε για καφε θα κατεβαζουμε ολοι torrent... πανε τα μαγαζια 😅
aris7771 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου αν και το θεωρω ενα απτα καλυτερα photoshop του αιωνα. αλλα ας παρουμε το σεναριο οτι ειναι αληθινο, αυτα τα τωρα τα εχει κανει download ή τα εχεις σε streaming site και τα σχετικα, και επισης για ποιο λογο καποιος να κατεβασει τις σαββατογεννημενες ας πουμε ? αφου η σειρα υπαρχει στο youtube ξερω γω 1
MrGalaxy Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, touristen είπε Ένας φίλος μου έστειλε αυτό.... Δεν ξέρω αν ισχύει, αν είναι αληθινό και όχι φοτοσοπιά... Αν ισχύει πάντως..... Ναι οκ, αυτά όμως χωρίς VPN ? Απο free trackers? ρωτάω εγώ τώρα ,σιγά μην μου απαντησεις φυσικά.πετάμε μια φωτο και μετά σιωπή ,καλα οκ Επεξ/σία 27 Μαρτίου από MrGalaxy 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 11 minutes ago, aris7771 said: αν και το θεωρω ενα απτα καλυτερα photoshop του αιωνα. αλλα ας παρουμε το σεναριο οτι ειναι αληθινο, αυτα τα τωρα τα εχει κανει download ή τα εχεις σε streaming site και τα σχετικα, και επισης για ποιο λογο καποιος να κατεβασει τις σαββατογεννημενες ας πουμε ? αφου η σειρα υπαρχει στο youtube ξερω γω Άντε πες είναι μερακλής. Το DD Born Again S01E04 που έγινε "aired" στις 18 Μαρτίου κι έχει κοπεί πρόστιμο από τις 11 Μαρτίου? Ομοίως και το Severance S02E10 που βγήκε στις 21 Μαρτίου, πρόστιμο από τις 11 πάλι... ΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ? Minority Report τεχνολογία? 😛 1 1 27
Peace12 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 3 ώρες πριν, adi32 είπε Με nord βλεπω οτι το ταινιομανια δεν ανοιγει καν ενω με proton free ανοιγει Οπως και με TOR browser ανοιγει Με nord δεν ανοιγει το ταινιομανια ,εψαξα καμια 40αρια χωρες. Με proton ανοιγει αν ενεργοποιησεις το secure core ή άν μπεις απο Σκόπια και Κύπρο . (και τα 2 software τα εχω πληρωμενα)
aris7771 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Άντε πες είναι μερακλής. Το DD Born Again S01E04 που έγινε "aired" στις 18 Μαρτίου κι έχει κοπεί πρόστιμο από τις 11 Μαρτίου? ΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ? xaxaxax
Arkin Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 9 λεπτά πριν, Thresh είπε Άντε πες είναι μερακλής. Το DD Born Again S01E04 που έγινε "aired" στις 18 Μαρτίου κι έχει κοπεί πρόστιμο από τις 11 Μαρτίου? Ομοίως και το Severance S02E10 που βγήκε στις 21 Μαρτίου, πρόστιμο από τις 11 πάλι... ΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ? Minority Report τεχνολογία? 😛 Ενταξει μιλαμε για Ελλαδα μπορει να παιζει κανα DeLorean φαση ποτε δεν ξερεις 😛 3
mannikos Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Τι ασχολείστε βρε παιδιά δεν υφίσταται κάτι τέτοιο, ψεύτικη είναι η φωτογραφία προφανώς. Το είδος φόρου είναι ένα και ανάγραφονται πάντα οι σχετικές διατάξεις, σιγα μην έχει και λίστα επεισοδίων. 1
divxmania Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Η λύση είναι μια, stremio+torrentio+real debrid. Βολικό, γρήγορο, εύκολο, πολλες επιλογές ποιότητας και κυρίως πολύ πιο ασφαλές ακόμη και χωρίς VPN 1
spirosR7 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, touristen είπε Ένας φίλος μου έστειλε αυτό.... Δεν ξέρω αν ισχύει, αν είναι αληθινό και όχι φοτοσοπιά... Αν ισχύει πάντως..... Λογικά θα κοιμάται σε κάνα παγκάκι αύριο ο φίλος σου. Αυτά έχει η πειρατεία... Επεξ/σία 28 Μαρτίου από spirosR7 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα