Belisarios Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, touristen είπε Δανία... Ελβετία... Αργεντινή..... όπου με βγάλει ο δρόμος.... Ωραίος να σαι καλά να ταξιδεύεις Μια ερώτηση αν μου επιτρέπεις δεδομένης της κατάστασης, έψαξα Reddit τι λένε όσοι είναι εξωτερικό που έχουν τους αντίστοιχους νόμους σε ισχύ χρόνια τώρα και έχω καταλάβει ότι στην ουσία δύο είναι οι λύσεις VPN ή Real Debrid Εσένα ποια είναι η εμπειρία σου; 2 ώρες πριν, kax54638 είπε Όσοι χρησιμοποιούμε stremio από android tv, πρέπει να τρέξουμε την εφαρμογή του vpn μας από την τηλεόραση παράλληλα με το stremio για να είμαστε καλυμμένοι, σωστά; Βάζεις το VPN στο tv box υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα 43 λεπτά πριν, costacurta είπε Πόσο? Εγώ προσωπικά αποφάσισα να βάλω ένα φθηνό vpn τύπου ADguard vpn για πέντε έτη 35 ευρώ. Θεωρώ και χωρίς αυτό δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα σε τορεντακιδες αλλά τεσπα (((Με ένα καλό VPN χωρίς logs και σωστές ρυθμίσεις, είναι δύσκολο να σε εντοπίσουν και να σου επιβληθεί πρόστιμο. Ωστόσο, κανένα σύστημα δεν είναι 100% ασφαλές. Το VPN μειώνει τον κίνδυνο, αλλά αν οι αρχές επενδύσουν σε πιο προηγμένες μεθόδους παρακολούθησης ή αν κάνεις λάθη (π.χ., ξεχνάς να ενεργοποιήσεις το VPN), μπορεί να υπάρχει διαρροή δεδομένων.))) Μετά από πολύωρη συζήτηση με chatgpt καταλήξαμε εδώ Φίλε και εγώ όσο το έψαξα εκεί καταλήγω ότι και στο εξωτερικό που τα πρόστιμα ισχύουν χρόνια αυτό κάνουν. Στην ουσία ο σκοπός είναι ο πάροχος να μην μπορεί να δει τι κατεβάζεις γιατί ακόμα και με https σύνδεση η διεύθυνση φαίνεται και αυτό αρκεί. Άρα περνάμε στις εξής δύο επιλογές Το VPN που όμως πρέπει να φροντίσεις πάντα να το ανοίγεις όταν είναι να δεις κάτι να τσεκάρεις για leaks και πάντα kill switch, και αν θες να το πας hardcore να ψάξεις τι log policy έχουν. Με μεγάλο αρνητικό για εμένα την ταχύτητα όταν με το ζόρι φτάνω τα 15 χωρίς. Α και γιατί το ξέχασα το VPN αν δεν το βάλεις στο ρουτερ πρέπει να έχεις στο κινητό τον υπολογιστή και το tv box άλλη μανούρα και αυτή. Και η άλλη επιλογή υπηρεσίες σαν το Real Debrid όπου εσύ απλά επικοινωνείς με το site και μόνο αυτό φαίνεται και οι ίδιοι έχουν ήδη όλο το περιεχόμενο σε δικούς τους servers άρα ο ISP σου βλέπει απλά σύνδεση με το site Real Debrid που είναι απόλυτα νόμιμο κρατάω βέβαια μια μικρή επιφύλαξη μέχρι να δω με Wireshark τι κίνηση φαίνεται όντως. Επεξ/σία 28 Μαρτίου από Belisarios 1
Braveheart1980 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 45 λεπτά πριν, costacurta είπε Πόσο? Εγώ προσωπικά αποφάσισα να βάλω ένα φθηνό vpn τύπου ADguard vpn για πέντε έτη 35 ευρώ. Θεωρώ και χωρίς αυτό δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα σε τορεντακιδες αλλά τεσπα (((Με ένα καλό VPN χωρίς logs και σωστές ρυθμίσεις, είναι δύσκολο να σε εντοπίσουν και να σου επιβληθεί πρόστιμο. Ωστόσο, κανένα σύστημα δεν είναι 100% ασφαλές. Το VPN μειώνει τον κίνδυνο, αλλά αν οι αρχές επενδύσουν σε πιο προηγμένες μεθόδους παρακολούθησης ή αν κάνεις λάθη (π.χ., ξεχνάς να ενεργοποιήσεις το VPN), μπορεί να υπάρχει διαρροή δεδομένων.))) Μετά από πολύωρη συζήτηση με chatgpt καταλήξαμε εδώ ~12€ το nordvpn για ένα έτος
AlexDeLarge Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Σκέφτομαι να βάλω κι εγω vpn. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ στην ζωή μου και κατέβαζα κανονικά μέχρι και πριν 2 μέρες. Αν μια στο εκατομμύριο ισχύουν τα πρόστιμα, προτιμώ να σκάσω 70€ για 2 χρόνια vpn και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Παίζει καμια προσφορά για κάποιο vpn που να αξίζει;
ChristosG82 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 2 ώρες πριν, spirosR7 είπε Πολλοί όπως διαβάζω στα σοσιαλ. Το πιο πιθανό είναι να μη γίνει τίποτα όπως το κόβω. Δεν είμαι ειδικός αλλά βλέπω ότι έχει κάποια κενά και ερωτηματικά η νομοθεσία οπότε θα είναι δύσκολο στη πράξη κατά τη γνώμη μου. Και εγώ πιστεύω πως θα κυνηγήσουν μόνο τα παράνομα cosmote κλπ, αλλά όλοι λίγο έχουμε άγχος!
MinaSagiri Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Να ρωτήσω αν δω μια ταινία στο YouTube η η χρησιμοποιώ YouTube conventer υπάρχει περίπτωση να φάω πρόστιμο;
1comment Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 27/3/2025 στις 6:50 ΜΜ, manolis27 είπε Αρα αναφερεσαι σε αυτους που εχουν Kodi με πληρωνουν συνδρομη στο realdebrid ή αναφερεσαι σε αυτους που πληρωνουν αλλους για να βλεπουν παρανομα ταινιες cosmote nova κλπ;; Δεν γνωρίζω γιατί δεν κάνω χρήση καμίας τέτοιας υπηρεσίας. Ορμώμενος από τη μία και μοναδική περίπτωση έλληνα που δικάστηκε ως χρήστης πρόσφατα γιατί πλήρωνε παράνομη συνδρομή, ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του στο ποιοί κινδυνεύουν από το νόμο. Πάντως αυτό που ήθελαν (να τρομοκρατήσουν όλους όσους μπαίνουν ακόμα και σε free streaming sites) το κατάφεραν. 38 λεπτά πριν, MinaSagiri είπε Να ρωτήσω αν δω μια ταινία στο YouTube η η χρησιμοποιώ YouTube conventer υπάρχει περίπτωση να φάω πρόστιμο; Αυτά τα ποστ εννοώ ότι τρομοκράτησαν τους πάντες. Δεκάδες χρήστες κάνουν εγγραφή εδώ και καιρό για να ρωτήσουν το ίδιο πράγμα! 1 ώρα πριν, AlexDeLarge είπε Σκέφτομαι να βάλω κι εγω vpn. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ στην ζωή μου και κατέβαζα κανονικά μέχρι και πριν 2 μέρες. Αν μια στο εκατομμύριο ισχύουν τα πρόστιμα, προτιμώ να σκάσω 70€ για 2 χρόνια vpn και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Παίζει καμια προσφορά για κάποιο vpn που να αξίζει; Το θέμα με τα vpn πάντως είναι ότι σε κάποια σαητ όπως το ταινιομανια που είναι streaming ανοιχτά προς όλους τα βιντεο δεν παίζουν με κανένα vpn. Και οι admin δεν απαντούν τι φταίει. Επεξ/σία 28 Μαρτίου από 1comment 1
AlexDeLarge Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 7 λεπτά πριν, 1comment είπε Το θέμα με τα vpn πάντως είναι ότι σε κάποια σαητ όπως το ταινιομανια που είναι streaming ανοιχτά προς όλους τα βιντεο δεν παίζουν με κανένα vpn. Και οι admin δεν απαντούν τι φταίει. Δεν με ενδιαφέρει τόσο το streaming όσο το να κατεβάζω torrents. Και απ' οσο έχω διαβάσει αυτά είναι τα πιο "επικίνδυνα"
1comment Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 13 ώρες πριν, masteripper είπε Νομίζω η photo που μπήκε πριν απο λίγες σελίδες είναι ίσως ότι πιο τρομακτικό έχω αντικρύσει στην ζωή μου. Πρακτικά και επειδή ξέρω ότι πολλοί θα γελάσουν αλλά αν υποθέσουμε ότι ίσχυε (προσωπικά θεωρώ ότι κάποιος έκανε manipulation την σελίδα της ΑΑΔΕ και "φύτεξε" td ) μιλάμε ότι σε επίπεδο μέσου πολίτη ισοδυναμεί με απόλυτη οικονομική καταστροφή ,είδες 10 ταινίες ,10 χιλιάρικά πρόστιμα ,χωρίς πολλά πολλά, μπήκε, είσαι χρεωμένος και γεια σας ,τώρα αν θα βάλεις δικηγόρους ,θα ,θα ,θα , εγώ ξέρω ότι οικονομικά θα είσαι εντελώς κατεστραμμένος αφού ότι εισόδημα έχεις θα στο παρακρατάει η εφορία και άντε γεια που λέμε. Απο εκεί και πέρα καλό θα ήταν να σοβαρευτούμε ,το να γεμίζουμε σελίδες σε thread δεν οφελεί κανένα σε τελική ανάλυση (όχι ότι δεν χρειάζεται) αλλά πρεπει νομίζω να εξεταστεί σοβαρά η πιθανότητα για δημιουργία καινουργιας ενότητας στο Insomnia που θα ασχολείται αποκλειστικά με αυτό το θέμα με Νέα, προσφορές VPN/+ οτιδήποτε σχετικο, Περιστατικά/Νομικα, Τεχνικοί οδηγοι. Προφανώς είναι φοτοσοπ. Ψαρωτικό μεν, αλλά φοτοσοπ. Αλλιώς θα είχαν έρθει και στην ααδε του πατέρα μου παρόμοια ποσά και δεν βλέπω κάτι πέρα από ενφια! Επίσης, θα το ξαναπώ. Η ααδε το τελευταίο που θέλει είναι να συσσωρεύονται ανείσπρακτα νέα χρέη. Κάθε χρόνο έχουν στόχο να αυξάνουν την εισπραξιμότητα.Κι επειδή αυτά τα ποσά δεν θα πληρωθούν από κανέναν, το αποκλείω να μοιράσουν ξαφνικά τέτοια πρόστιμα. 13 λεπτά πριν, AlexDeLarge είπε Δεν με ενδιαφέρει τόσο το streaming όσο το να κατεβάζω torrents. Και απ' οσο έχω διαβάσει αυτά είναι τα πιο "επικίνδυνα" Στη θεωρία βέβαια. Στην πράξη δεν υπάρχει καμία είδηση περί προστίμου για τορεντ. Αλλά ο καθένας το αντιλαμβάνεται όπως νομίζει. 1
petros37 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 2 ώρες πριν, Braveheart1980 είπε ~12€ το nordvpn για ένα έτος Από που τόσο φθηνό VPN ?
masteripper Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 20 minutes ago, 1comment said: Επίσης, θα το ξαναπώ. Η ααδε το τελευταίο που θέλει είναι να συσσωρεύονται ανείσπρακτα νέα χρέη. Κάθε χρόνο έχουν στόχο να αυξάνουν την εισπραξιμότητα.Κι επειδή αυτά τα ποσά δεν θα πληρωθούν από κανέναν, το αποκλείω να μοιράσουν ξαφνικά τέτοια πρόστιμα. Αν στο βάλουν πρέπει να το πληρώσεις πάση θυσία, ειδαλλως μια ζωή θα είσαι μαυρισμένος και οι τόκοι θα τρέχουν. Ξέρω ότι για τους επιχειρηματίες η εφορία κάνει αυτόματη παρακράτηση οπότε δεν είναι τίποτα μια ρυθμισούλα και τσουπ η μισθοδοσία σου θα πηγαίνει στην τράπεζα και η εφορία θα τα παίρνει αυτόματα όσα γουστάρει (SQL trigger )
spirosR7 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 21 λεπτά πριν, petros37 είπε Από που τόσο φθηνό VPN ? Και εγώ θέλω να μάθω. Μάλλον από κάποιο cashback. Έχει cashback μέσω rakuten αλλά δε μπορώ να κάνω εγγραφή καθώς η rakuten δεν είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα.
vadada Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Εχει δοκιμασει κανεις να βαλει vpn σε android tv η android box?Mε ενδιαφερει το στρεμιο αλλα διαβασα οτι πολλες φορες ειδικα αμα ειναι φορτωμενα με ανοιχτες εφαρμογες σκοτωνουν το vpn στο παρασκηνιο.
Georgz Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Θα δουν ξαφνικά αύξηση 500% σε αγορές VPN απο Ελλάδα 😁 2 1
spirosR7 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, vadada είπε Εχει δοκιμασει κανεις να βαλει vpn σε android tv η android box?Mε ενδιαφερει το στρεμιο αλλα διαβασα οτι πολλες φορες ειδικα αμα ειναι φορτωμενα με ανοιχτες εφαρμογες σκοτωνουν το vpn στο παρασκηνιο. Από οσω γνωρίζω από προσωπική μου έρευνα μόνο το surfshark έχει killswitch για android tv. Το δοκίμασα λίγες μέρες καλή εφαρμογή αλλά έπειτα από ψάξιμο ότι έδινε logs παλιά το σούταρα. Οπότε αν ξέρει κάποιος άλλος κάποιο με killswitch και αξιόπιστο ας μας πει. Επεξ/σία 28 Μαρτίου από spirosR7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα