Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, masteripper είπε

Αν στο βάλουν πρέπει να το πληρώσεις πάση θυσία, ειδαλλως μια ζωή θα είσαι μαυρισμένος και οι τόκοι θα τρέχουν.
Ξέρω ότι για τους επιχειρηματίες η εφορία κάνει αυτόματη παρακράτηση οπότε δεν είναι τίποτα μια ρυθμισούλα και τσουπ η μισθοδοσία σου θα πηγαίνει στην τράπεζα και η εφορία θα τα παίρνει αυτόματα όσα γουστάρει
(SQL trigger :) )

Υπάρχει ακατάσχετος λογ/σμος μέχρι 1200 κατι ευρώ νομίζω χρόνια τώρα. Για εμπορικό λογ/σμο δεν ισχύει. Καταλαβαίνεις ότι αν αρχίσουν τα πρόστιμα δεν θα είναι απλά 700Ε. Θα είναι 700 επί πόσες φορές κατέβασες ή μπήκες στο σαητ. Αρα θα είναι χιλιάδες τα ευρώ. Δεκάδες χιλιάδες. Άρα η μη πληρωμή θα είναι γιατί δεν θα υπάρχουν τα λεφτά αυτά, όχι από καπρίτσιο. Αν και προσωπικά, τέτοιο πρόστιμο δεν θα το πλήρωνα από καπρίτσιο και θα πήγαινα δικαστικώς για να δω αν θα μπορούν να αποδείξουν ότι όντως έκανα αναπαραγωγή του ταδε βιντεο και δεν μπήκα απλά για να γράψω σχόλιο ή να διαβάσω την πλοκή (για ταινιομανια το παράδειγμα, τορεντ έχω χρόνια να κατεβάσω).

17 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Εχουν βγει κατι φωτογραφιες στο reddit με προστιματα στο gsis, κατι τρελα ποσα, δεν ξερω αν ειναι fake ομως!

Χαχα! Για πες πώς θα τις δουμε κι εμείς να γελάσουμε;

Επεξ/σία από 1comment
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, spirosR7 είπε

Από οσω γνωρίζω από προσωπική μου έρευνα μόνο το surfshark έχει killswitch για android tv. Το δοκίμασα λίγες μέρες καλή εφαρμογή αλλά έπειτα από ψάξιμο ότι έδινε logs παλιά το σούταρα. Οπότε αν ξέρει κάποιος άλλος κάποιο με killswitch και αξιόπιστο ας μας πει.

Το killswitch τι κανει; Εγω εχω nord vpn

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, polakis21 είπε

To KillSwitch, επί της ουσίας κόβει τη σύνδεση σε περίπτωση που συμβεί κάποια απρόοπτη διακοπή του VPN και έτσι σε προστατεύει να μην φανερωθεί η πραγματική σου IP.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, polakis21 είπε

Το killswitch θα έλεγα ότι είναι ουσιαστικά το ίδιο το vpn. Ας πούμε ότι βλέπεις μια ταινιουλα στο στρεμιο και ξαφνικά πέφτει ο σερβερ του vpn αποσυνδέεται δηλαδή, εκείνη την στιγμή που έχεις αποσυνδεθει όλα τα δεδομένα σου από το στρεμιο πάνε στον πάροχο σου οπότε νομίζω καταργεί και την χρήση του ένα vpn που δεν έχει killswitch. Το killswitch σου ρίχνει το ίντερνετ για να μην περνάει τίποτα όσο είναι αποσυνδεδεμενο το vpn και προσπαθεί να ξανασυνδεθει σαν να μην έχεις ίντερνετ εκείνη την στιγμή ας πούμε. Στα pc/κινητά υπάρχει κανονικά αλλά android tv μόνο το surfshark το υποστηρίζει πλέον.

Επεξ/σία από spirosR7
  • Thanks 1
Δημοσ.
54 minutes ago, spirosR7 said:

Από οσω γνωρίζω από προσωπική μου έρευνα μόνο το surfshark έχει killswitch για android tv. Το δοκίμασα λίγες μέρες καλή εφαρμογή αλλά έπειτα από ψάξιμο ότι έδινε logs παλιά το σούταρα. Οπότε αν ξέρει κάποιος άλλος κάποιο με killswitch και αξιόπιστο ας μας πει.

Για δες αυτό

https://mullvad.net/en

Δημοσ.

Εντωμεταξυ μετα απο τον Νομο ο οποιος εχει 1 μηνα που βγηκε δεν υπηρχε κατι αλλο που να βγηκε καποια διευκρινιστικη εγκυκλιος πχ

Και ξαφνικα πριν 2 μερες μαζικα αρχισαν τα σαιτ να κανουν copy paste το ιδιο αρθρο για "συνδεση αφμ με ip"

Μιλαμε για ζομποποιηση σαιτ-ειδησεων

• Like 3
Δημοσ.
33 minutes ago, spirosR7 said:

Έχει killswitch; Για android tv λέω.

Λέει ότι είναι build in γενικά. Λογικά θα είναι και σε android tv. Έχω καιρό να το χρησιμοποιείσω γενικά οπότε δε θυμάμαι ακριβώς τα settings, αλλά αν χρειστεί να πληρώσω για κάποιο σε αυτό θα ξαναπάω

https://mullvad.net/en/help/tag/privacy#67

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, spirosR7 είπε

Έχει killswitch; Για android tv λέω.

Το killswitch απ' οτι λέει είναι ενσωματωμένο στην εφαρμογή. Είναι πάντα ενεργό. Τώρα κατά πόσο δουλεύει στην πράξη δεν ξέρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nord παιδια. Killswitch+split tunneling και ειστε αρχοντες. Συν double vpn η onion. Η ακομα καλυτερα Obfuscated server οπου δεν γνωριζει ο isp σας οτι εχετε ανοιχτο vpn. 

Screenshot_7.png

Screenshot_8.png

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Apaleytos80 είπε

Στην windows version  ειναι on, οπως λέει ο @ZoReN Σε android δεν το δοκίμασα, γιατι να μην ειναι.

Ένα τάλιρο έχει, κάνε μια δοκιμή.

7a557d3eec60dc6c85c8b215acdf6720.png

Το δοκίμασα φίλε γι'αυτό λέω επειδή το έψαχνα μια ωρα 😋 Τελικά δε βρήκα κάτι όμως.

11 λεπτά πριν, Arkin είπε

Nord παιδια. Killswitch+split tunneling και ειστε αρχοντες. Συν double vpn η onion. Η ακομα καλυτερα Obfuscated server οπου δεν γνωριζει ο isp σας οτι εχετε ανοιχτο vpn. 

Screenshot_7.png

Screenshot_8.png

Για android tv μιλάμε η android σε κινητά;

Δημοσ.
2 hours ago, 1comment said:

Χαχα! Για πες πώς θα τις δουμε κι εμείς να γελάσουμε;

image.jpeg.f7b30a1f7d2f23b16b983f611947f48a.jpeg

Αυτη ειναι η φωτο, αλλα τελικα ειναι fake.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...