Mr_Robot_dev Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) Εδώ δεν υπάρχει τραπεζικό απόρρητο σε όλη την ευρωπαική ένωση (μπορούν οι ελληνικές αρχές να ζητήσουν δεδομένα από οποιαδήποτε τράπεζα της ευρώπης και το κάνουν ήδη) και ακόμα μιλάμε ότι η εταιρειούλα Χ VPN θα αρνηθεί να δώσει στοιχεία. ή και το ανάποδο, εταιρεία με παρουσία στην Ελλάδα, θα της ζητηθούν στοιχεία από τις γερμανικές αρχές και θα πει, ΟΧΙ ΟΧΙ εγω είμαι no logs vpn... Ρε φίλοι αν το κάνουν αυτό, μετά οι ρυθμιστικές αρχές θα τις κλείσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο... δλδ όντως εκεί βασίζεστε? αυτό με ξεπερνάει... Edit 1: ΟΛΕΣ οι εταιρείες κρατάνε Logs για περιπτώσεις τρομοκρατίας, όπλων κλπ. ΚΑΜΙΑ εταιρεία δεν είναι no logs. Επεξ/σία 1 Απριλίου από Mr_Robot_dev 1 1
Nick_kez Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Συγγνώμη αν έχει ερωτήθηκε ξανά το θέμα αυτό αλλά, έχω RD και το έχω συνδεμένο με το stremio και τα τορρεντ τα κάνω αρχείο RD και τα κατεβάζω με jdownloader χωρίς κάποιο vpn ξέρουμε αν υπαρχει θέμα ? Δεν μπαίνω σε sites για ταινίες , μόνο για να βρω τορρεντσ , πρέπει να βάλω vpn? Και επειδή δοκίμασα μερικά vpns trials το download speed ήταν 40 με 50 mbps ενώ χωρίς φτάνω στα 200 όσο η γραμμή μου.
Braveheart1980 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 44 λεπτά πριν, Nick_kez είπε Συγγνώμη αν έχει ερωτήθηκε ξανά το θέμα αυτό αλλά, έχω RD και το έχω συνδεμένο με το stremio και τα τορρεντ τα κάνω αρχείο RD και τα κατεβάζω με jdownloader χωρίς κάποιο vpn ξέρουμε αν υπαρχει θέμα ? Δεν μπαίνω σε sites για ταινίες , μόνο για να βρω τορρεντσ , πρέπει να βάλω vpn? Και επειδή δοκίμασα μερικά vpns trials το download speed ήταν 40 με 50 mbps ενώ χωρίς φτάνω στα 200 όσο η γραμμή μου. ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια και εγώ ήμουν δε δίλλημα, πήρα με ~10€ ΝordVPN για ένα έτος και πάπαλα
Fronimitis Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 9 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια και εγώ ήμουν δε δίλλημα, πήρα με ~10€ ΝordVPN για ένα έτος και πάπαλα Από G2A;
adi32 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 1 λεπτό πριν, Fronimitis είπε Από G2A; Αυτα κανονικα ειναι ή shared ? https://www.g2a.com/nordvpn-complete-vpn-service-pc-android-mac-ios-10-devices-2-years-nordvpn-key-global-i10000079049003?suid=e594bfd6-c2e3-485c-9b70-41f31a510836 Να ξερετε οτι με το nord δεν ανοιγουν καποιες σελιδες πχ ταινιομανια
hackpalace Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Στις 18/2/2025 στις 3:34 ΜΜ, Arkin είπε Κυνηγανε πολυ το streaming. Γινεται χαμος. Μεχρι και σε κατι κουτσοχωρια με 200 ατομα και εχουν αυτα τα box που εχουν μεσα τα παντα απο nova cosmote tv περα απο ετοιμες ταινιες με υποτιτλους σειρες κτλ. Λεω παιδια παρτε αλλα αν σκασει κανεις στην πορτα σας μετα μην πειτε τιποτα. Γιατι ολοι αυτοι κανουν μαγκες αυτους που τα πουλανε. Εγω ειμαι μαλακας που πληρωνω καθε μηνα εδω και 20 χρονια nova/cosmote tv? Ναι θα δω και καμια σειρα ταινια που δεν μπορω να τη δω με νομιμο τροπο Ελλαδα οπως ολοι αλλα καπου εχει ξεφυγει. Ειδικα με τη μπαλα το κυνηγανε παρα πολυ σε ολη την Ευρωπη δινουν τρελα λεφτα στο ποδοσφαιρο και σκεφτονται και το παραμικρο εσοδο. Ελλαδα που ειμαστε η χειροτερη χωρα κατω και απο Βουλγαρια σε μισθους και παροχες βεβαια το τελευταιο που πρεπει να κοιταξουν ειναι τις τσεπες του καθε προεδρου που εχει μια μεγαλη ομαδα αλλα τελος παντων τα εχουμε πει και τα ξερουν πολυ καλα. Αλλα οκ συμφεροντα με τις τσεπες αυτων που εχουν τα δις. Δεν χρειάζεται να έχεις κάποιο μποξ για να δεις τα συνδρομητικά....μπορείς να τα δεις σε οποιαδήποτε Android συσκευή κινητό/tablet/Android Tv (και σε pc)...Αγοράζεις την "παράνομη" συνδρομή και την σεταρεις στην ανάλογη εφαρμογή είτε από το Playstore είτε την κατεβάζεις εκτός Playstore αν δεν υπάρχει....για τους γνώστες και πιο "προχω" μπορείς να τα βλέπεις και δωρεάν...!!!!
lx911 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Κουραστηκες να ψαχνεις VPN? Θες να δεις κατι να χαλαρωσεις... Επειδη η Vodafone μυριστηκε την δουλεια... Με το Vodafone Thank you απολαμβάνεις δωρεάν πρόσβαση στο Vodafone TV Start με όλο το αποκλειστικό περιεχόμενο του MAX για 3 μήνες. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η υπηρεσία MAX διαθέσιμη μόνο στο Vodafone TV, με αποκλειστικό περιεχόμενο από HBO, Warner Bros, DC Comics, Discovery Channel, Harry Potter ταινιών, Looney Tunes Collection και TLC! Απόλαυσε δημοφιλείς και αγαπημένες σειρές όπως The White Lotus, Φιλαράκια, The Big Bang Theory και blockbuster ταινίες όπως Dune, Joker, Batman αλλά και περιεχόμενο από την πιο δημοφιλή Σκανδιναβική πλατφόρμα Viaplay! Για να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία και να απολαύσεις το περιεχόμενο του Vodafone TV Start, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα: - Δημιούργησε λογαριασμό συμπληρώνοντας τον κωδικό που έχεις λάβει - Κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή του Vodafone TV* από το Google Play & το App Store. Μετά τους 3 μήνες ισχύει χρέωση 6,90/ μήνα με δυνατότητα άμεσης διακοπής. Για να ολοκληρωθει η εγγραφη, θα αποθηκευση την καρτα σας για μελλοντικη χρεωση. 1
Fronimitis Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 43 λεπτά πριν, adi32 είπε Αυτα κανονικα ειναι ή shared ? https://www.g2a.com/nordvpn-complete-vpn-service-pc-android-mac-ios-10-devices-2-years-nordvpn-key-global-i10000079049003?suid=e594bfd6-c2e3-485c-9b70-41f31a510836 Να ξερετε οτι με το nord δεν ανοιγουν καποιες σελιδες πχ ταινιομανια Υποτίθεται κανονικά είναι ,αλλά δεν ξέρω αν είναι έμπιστο. Έχεις δοκιμάσει με proton vpn και σου ανοίγει η ταινιομανια;
adi32 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 4 λεπτά πριν, Fronimitis είπε Έχεις δοκιμάσει με proton vpn και σου ανοίγει η ταινιομανια; ναι με το free ανοιγει 1
kostas4. Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 2 ώρες πριν, Braveheart1980 είπε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια και εγώ ήμουν δε δίλλημα, πήρα με ~10€ ΝordVPN για ένα έτος και πάπαλα Μόνο 10€,πως? 60 δεν έχει το basic ετήσιο?
Fronimitis Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 37 λεπτά πριν, kostas4. είπε Μόνο 10€,πως? 60 δεν έχει το basic ετήσιο? Εγώ μόλις πήρα με 10,90€ που έλεγε για 1 χρόνο και 10 συσκευές,και τώρα που μπαίνω στην εφαρμογή της Nord,μου λέει ότι λήγει 1 Απριλίου 2027. Δεν ξέρω πως έγινε αυτό,αλλά δεν κάνω πρωταπριλιατικη φάρσα.
Trypsos Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Υπάρχει κάποια ενημέρωση ή γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω εγώ σαν επαγγελματίας με Sports Cafe; Πως μπορώ εγώ να προστατευθω από τον εκάστοτε πελάτη που μπορεί να μπει με το wifi μου και να δει live αγώνα από παράνομο site ή να κατεβάσει τίποτα; Θα αναγκαστούμε να κλείσουμε το wifi για τους πελάτες;
Mr_Robot_dev Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 5 λεπτά πριν, Trypsos είπε Υπάρχει κάποια ενημέρωση ή γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω εγώ σαν επαγγελματίας με Sports Cafe; Πως μπορώ εγώ να προστατευθω από τον εκάστοτε πελάτη που μπορεί να μπει με το wifi μου και να δει live αγώνα από παράνομο site ή να κατεβάσει τίποτα; Θα αναγκαστούμε να κλείσουμε το wifi για τους πελάτες; Υπάρχουν τρόποι να περιορίσεις την πρόσβαση σε τέτοια sites και να ελέγξεις το κατέβασμα ή και να το κόψεις. Θα ρωτήσεις πως γίνεται τον τεχνικό που έχεις για το δίκτυό σου. 100% νομίζω δεν γίνεται αλλά γίνεται για την πλειοψηφία των απλών χρηστών. Αυτό που επίσης μπορείς να κάνεις είναι να μειώσεις πάρα πολύ την ταχύτητα στο guest wifi σου ώστε πρακτικά να έχει την χρησιμότητα που πραγματικά πρέπει να έχει, να τσεκάρει κάποιος τα social media, emails, και όχι να κατεβάζει torrents ή να βλέπει online αγώνες.
June Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 10 λεπτά πριν, Trypsos είπε Υπάρχει κάποια ενημέρωση ή γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω εγώ σαν επαγγελματίας με Sports Cafe; Πως μπορώ εγώ να προστατευθω από τον εκάστοτε πελάτη που μπορεί να μπει με το wifi μου και να δει live αγώνα από παράνομο site ή να κατεβάσει τίποτα; Θα αναγκαστούμε να κλείσουμε το wifi για τους πελάτες; Φαντάζομαι το πιο ασφαλές για τους επαγγελματίες είναι να γραφτούν σε κάποια υπηρεσία που όταν κάποιος συνδέεται στο wifi, για να αποκτήσει πρόσβαση στο internet πρέπει να βάλει το email του (όπως σε αεροδρόμια, ξενοδοχεία κλπ) και να μην είναι τελείως ανώνυμη η πρόσβαση! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα