Finn Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 20 χρόνια πριν ήμουν ο πρώτος στη χώρα που πάροχος (acn, altec) του έκοψε το ίντερνετ μόνιμα υποτίθεται. Ο λόγος; Είχαν λάβει επιστολή από στούντιο του Hollywood αναφέροντας ότι κατέβασα ταινία τους, το back to the future 3. Κανείς δε με πίστευε, ήταν πρωτόγνωρο για την εποχή. Έβαζα κόσμο να παίρνει την εξυπηρέτηση πελατών και να λέει τα στοιχεία μου και να ρωτάει γιατί κόπηκε η συνδρομή κι έτσι μόνο με πίστεψε κόσμος. Έγινε ντόρος, το RAM με.εψαχνε για συνέντευξη και κάπως έτσι λόγω ντορου, με επανασύνδεσαν. Σήμερα πως θα βρει η κυβέρνηση ποια IP είναι η επίμαχη; Θα κάνει καταγγελία η κοτε/νόβα ότι η τάδε ΙΡ ανήκει σε παράνομο IPTV server; Και πως θα το αποδείξει; 2
iliata2410 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Επειδή αυτές της ημέρες γίνεται ντόρος για αυτό το θέμα,θέλω να ρωτήσω εγώ τώρα για το θέμα με τα λεγόμενα σάιτ,όπως tainiomania ,gamato ,η κάτι με torrent κλπ.Οταν πχ εγώ παράνομα πχ βλέπω στο gamato μια σειρά η ταινία,για να μου έρθει εμένα το πρόστιμο,θα πρέπει πρώτα να γίνει καταγγελία από κάπου,η θα μας παρακολουθούν 24 ώρες τι βλέπουμε;Θέλω να καταλήξω ότι δεν είναι 100% βέβαιο ότι θα με έρθει κάτι;
dionisis khfhsia Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Εγώ πιστεύω βάση λογικής θα βάλουν αρχικά μια λίστα δεδομένων κάποια site που έχουν σταμπαρει πχ γαμάτο η αλλά σιτε με αγώνες και όταν θα μπαίνεις σε αυτά θα στέλνει ο πάροχος σου απευθείας μόλις μπεις σε αυτά τα σιτε και μετά θα σε παρακολουθούν τι είδες αφού μπεις στης ιστοσελίδες αποκλείεται να μας παρακολουθούν 24 ώρες λογικά αυτόματα μόλις μπαίνεις στο σιτε θα παρακολουθησε αν είναι στην λίστα τους
lx911 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 20 λεπτά πριν, iliata2410 είπε Επειδή αυτές της ημέρες γίνεται ντόρος για αυτό το θέμα,θέλω να ρωτήσω εγώ τώρα για το θέμα με τα λεγόμενα σάιτ,όπως tainiomania ,gamato ,η κάτι με torrent κλπ.Οταν πχ εγώ παράνομα πχ βλέπω στο gamato μια σειρά η ταινία,για να μου έρθει εμένα το πρόστιμο,θα πρέπει πρώτα να γίνει καταγγελία από κάπου,η θα μας παρακολουθούν 24 ώρες τι βλέπουμε;Θέλω να καταλήξω ότι δεν είναι 100% βέβαιο ότι θα με έρθει κάτι; Μην ψαρωνεις. Να μπαίνεις κανονικά να βλέπεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 56 minutes ago, Finn said: Σήμερα πως θα βρει η κυβέρνηση ποια IP είναι η επίμαχη; Θα κάνει καταγγελία η κοτε/νόβα ότι η τάδε ΙΡ ανήκει σε παράνομο IPTV server; Και πως θα το αποδείξει; Δεν βρίσκει το κράτος κάτι. Πχ στα torrents (public tracker) θα υπάρχει κάποιος ανάμεσα στους seeders από την εταιρεία που διαχειρίζεται τα πνευματικά δικαιώματα, θα καταγράφει ελληνικές IPs που βλέπει στο swarm και θα στέλνει reports στον πάροχο όπως έκαναν εδώ και δεκαετίες αλλά έπεφταν στον κουβά. Υποτίθεται ότι θα δίνεται εισαγγελική εντολή, θα γίνεται αντιστοίχιση της IP με τον χρήστη κι ύστερα αυτό θα διαβιβάζεται στην ΑΑΔΕ για πρόστιμο. 2
nkarafo Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Να ρωτήσω; Έαν έχουμε το browsec VPN ως addon σε chrome μαζί με το whonix, και πάλι δεν μας καλύπτει όσον αφορά torrents κλπ?
Kalahaan Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Μία βδομάδα σχεδόν που είναι σε ισχύ ο νόμος έχει φάει κανένας από σας πρόστιμο; Όλο και κάποιος θα την πάτησε και θα κατέβασε πειρατικό περιεχόμενο, δεν μπορεί.. 1
Balantakos Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 6 ώρες πριν, zampon7 είπε Ένα family guy κατεβάζαμε κάθε βδομάδα και θα μας το κόψουν κ αυτό, για 150Mb θα δώσουμε 750 ευρώ? Τον μπελά μου μέσα. Ούτε από από κάποιο ξένο site θα μπορώ να το βλέπω streaming(δεν ξέρω που θα το βρω όμως)? Αν και θέλω τους αγγλικούς μου υπότιτλους αλλά οκ θα πρέπει να μάθω να ζήσω χωρίς αυτούς. Εγω εβαλα συνδρομη Disney+ ,ειχε προσφορα για 4 μηνες 2ευρω τον μηνα, οποτε ειπα να το δοκιμασω.. 6 λεπτά πριν, Kalahaan είπε Μία βδομάδα σχεδόν που είναι σε ισχύ ο νόμος έχει φάει κανένας από σας πρόστιμο; Όλο και κάποιος θα την πάτησε και θα κατέβασε πειρατικό περιεχόμενο, δεν μπορεί.. Δεν ειναι σε ισχυ, δεν εχει βγει υπουργικη αποφαση για το πως θα δουλευει.
Finn Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 1 hour ago, Thresh said: Δεν βρίσκει το κράτος κάτι. Πχ στα torrents (public tracker) θα υπάρχει κάποιος ανάμεσα στους seeders από την εταιρεία που διαχειρίζεται τα πνευματικά δικαιώματα, θα καταγράφει ελληνικές IPs που βλέπει στο swarm και θα στέλνει reports στον πάροχο όπως έκαναν εδώ και δεκαετίες αλλά έπεφταν στον κουβά. Υποτίθεται ότι θα δίνεται εισαγγελική εντολή, θα γίνεται αντιστοίχιση της IP με τον χρήστη κι ύστερα αυτό θα διαβιβάζεται στην ΑΑΔΕ για πρόστιμο. Άρα και ο εκπρόσωπος της εταιρείας είναι δυνητικά seeder/παράνομος. Τους IPTV servers/boxακια.πως θα τα τσιμπήσουν; Βάση δεδομένων με γνωστούς σερβερς;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 10 minutes ago, Finn said: Άρα και ο εκπρόσωπος της εταιρείας είναι δυνητικά seeder/παράνομος. Τους IPTV servers/boxακια.πως θα τα τσιμπήσουν; Βάση δεδομένων με γνωστούς σερβερς; Δεν γνωρίζω. 13 minutes ago, Balantakos said: Δεν ειναι σε ισχυ, δεν εχει βγει υπουργικη αποφαση για το πως θα δουλευει. Φαντάζομαι ότι είναι σε ισχύ μιας και βγήκε στο ΦΕΚ, αλλά όχι σε εφαρμογή.
iliata2410 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Ωχ αρχίσανε και τις φάρσες πλέον. https://vm.tiktok.com/ZNdLLT2vv/
aypnia Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, iliata2410 είπε Ωχ αρχίσανε και τις φάρσες πλέον. https://vm.tiktok.com/ZNdLLT2vv/ Εννοείται ότι είναι φάρσα. Δεν έχει βγει ακόμη η απόφαση του τρόπου επιβολής των κυρώσεων. Λένε ότι θα τη βγάλουν μέσα στον Απρίλιο. Και δεν γνωρίζει κανείς αν θα τον εφαρμόσουν για torrents. Φαντάσου όμως καταστάσεις. Φαίνεται σαν την κλασική Ελληνίδα μάνα αυτή. Ο κανακάρης της είναι όλη μέρα στο Stremio και της ήρθε το μπουγιουρτντί. Ο πατέρας του θα τον αρχίσει στις σφαλιάρες και θα του κόψει το internet. Τι καταστάσεις έχουμε να ακούσουμε ΑΝ εφαρμοστεί δεν περιγράφεται. Όπως στη δεκαετία του 2000 πριν τη DSL τις εποχές του ISDN που οι κανακάρηδες άφηναν το Napster ανοιχτό όλη μέρα. Και μετά στους γονείς έστελνε ο OTE τότε λογαριασμούς με πολλά μηδενικά λόγω χρονοχρέωσης. Έπεφταν πολλές σφαλιάρες τότε και τους έκοβαν το internet και το Napster. Επεξ/σία 3 Απριλίου από aypnia 1
PLHROPPP Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Βάλτε το IKnowWhatYouDownload και να ψάξει την iP του κινητού σας εκεί να δείτε τι υποτίθεται ότι κατεβάζετε αν βασιστούν πάντως σε ένα τέτοιο εργαλείο έχει να πέσει τρελό γέλιο-κλάμα
usermame32 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Εμένα μου φαίνεται εντελώς αβάσιμο να τιμωρηθεί κάποιος μπαίνοντας σε σελίδα streaming ταινιών. Με το https δε γνωρίζει τρίτος αν και τι ακριβώς βλέπεις. Η σελίδα μπορεί να μην είναι νόμιμη, αλλά η χρήση της, δηλαδή η ενέργεια του χρήστη θα μπορούσε να μην είναι παράνομη ακόμη και αν την επισκέπτεται συχνά (γιατί 1-2 φορές μπορεί να συμβεί κατά λάθος) εφόσον φιλοξενείται και υλικό που δεν υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα. ; Ακόμη και αν επικηρυχθούν οι σελίδες όπως στις αποφάσεις που υποχρέωναν τους παρόχους να μπλοκάρουν τις είσοδο, αυτές επανεμφανίζονταν με μικρές αλλαγές. Επομένως, με ποιο κριτήριο θα τιμωρούνταν κάποιος και πόση βάση θα είχε; 1
lx911 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 9 hours ago, usermame32 said: Εμένα μου φαίνεται εντελώς αβάσιμο να τιμωρηθεί κάποιος μπαίνοντας σε σελίδα streaming ταινιών. Με το https δε γνωρίζει τρίτος αν και τι ακριβώς βλέπεις. Η σελίδα μπορεί να μην είναι νόμιμη, αλλά η χρήση της, δηλαδή η ενέργεια του χρήστη θα μπορούσε να μην είναι παράνομη ακόμη και αν την επισκέπτεται συχνά (γιατί 1-2 φορές μπορεί να συμβεί κατά λάθος) εφόσον φιλοξενείται και υλικό που δεν υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα. ; Ακόμη και αν επικηρυχθούν οι σελίδες όπως στις αποφάσεις που υποχρέωναν τους παρόχους να μπλοκάρουν τις είσοδο, αυτές επανεμφανίζονταν με μικρές αλλαγές. Επομένως, με ποιο κριτήριο θα τιμωρούνταν κάποιος και πόση βάση θα είχε; Εγω σκεφτομουν οτι θα φτιαξουν διαφημηση στον γκουκλι που να εχει λαντινγκ παιτζ μια τετοια σελιδα. Φανταζεσαι τι εχει να γινει μπροοο? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα