Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

4η φορά

1 hour ago, Mr_Robot_dev said:

Γνωριζεις πια οτι δεν υπαρχει τραπεζικο απορρητο πουθενα στον κοσμο;

Άσχετο, αλλά κάτι έπρεπε να πεις για να "δικαιολογήσεις" τις παπάτζες σου. Δεν υπάρχει, γι αυτό γνωρίζουμε ακριβώς ποιος έχει τον κάθε offshore λογαριασμό και πόσα έχει μέσα.

Θελεις να μου πεις οτι οι κυβερνησεις καταφεραν να υποχρεωσουν ολες τις τραπεζες του κοσμου να δινουν στοιχεια αβερτα αλλα οι vpns προσφερουν ιδιωτικοτητα και δεν κρατανε logs?

Άρα δεν έχεις ιδέα αν το κάνουν, έτσι νομίζεις γιατί αυτό βγάζει νόημα στο κεφάλι σου.

Επισης αν εχεις δουλεψει εστω και σε μια μικρη εταιρεια IT θα ηξερες οτι μηδενικα logs ειναι η συνταγη της καταστροφης. Πως θα αντιληφθεις αν σε εχουν hackαρει, αν δεχεσαι επιθεση ή απλα αν εχεις ενα σοβαρο bug αν δεν κρατας logs???

Το ότι δεν κρατάνε logs σχετικά με τη δραστηριότητα ενός χρήστη πως ακριβώς συνεπάγεται ότι κρατάνε μηδενικά logs; Έχεις τη δυνατότητα να κατανοήσεις αυτά που διαβάζεις, ή πρέπει να πιάσεις κάποιο quota και γράφεις για να γράφεις;

μην δουλευουμε τον κοσμο, δλδ καπου ωπα

Αυτό λεω κι εγώ.

• Like 6
  • Haha 1
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Kostasnits είπε

θεωρητικα εαν καποιος κανει direct download με vpn  καποιο game δεν ειναι safe? με jdownloader 2 ας πουμε π.χ

Εννοείται πως είσαι οκ. Αλλιώς δεν θα είχε καμία χρησιμότητα το vpn. Οι περισσότεροι για το κατέβασμα έχουν πανικοβληθεί και ρωτάνε για VPN.

Να υποθέσω The.Last.of.Us.Part.II.Remastered; 😇🤫

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Απο την εμπειρια σας, Nord ή Proton? Ποιο απ τα 2 πετσοκοβει λιγοτερο την ταχυτητα;

Νομίζω το Νord είναι καλύτερο από πλευρά ταχύτητας, άρα πιο κατάλληλο για streaming/torrenting. 

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

καλημερα

δεν εχω διαβασει κανενα σχολιο για avast ή avg vpn! εχει καποιος συμφορουμητης εμπειρια ή αποψη για αυτα τα 2? σκεφτομαι να βαλω avast ως γνωστη εταιρια...

ευχαριστω

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, kaiadas4 είπε

καλημερα

δεν εχω διαβασει κανενα σχολιο για avast ή avg vpn! εχει καποιος συμφορουμητης εμπειρια ή αποψη για αυτα τα 2? σκεφτομαι να βαλω avast ως γνωστη εταιρια...

ευχαριστω

Μακριά !!!

Κρατάνε logs (συνδεσιακά δεδομένα).
Έδρα σε 14 Eyes χώρα (Τσεχία).
Χωρίς ανεξάρτητο έλεγχο (δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε τα λόγια τους).
Αδύναμη συγκεκριμένη χρήση (όχι για torrenting/streaming).

Για πραγματική ιδιωτικότητα, Mullvad ή ProtonVPN.
Για ταχύτητα + streaming, πάτε με NordVPN ή ExpressVPN.
Τα Avast/AVG VPN είναι κατώτερα και σε τιμή και ποιότητα σε σχέση με τις άλλες.

-

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΡΩΤΑΝΕ ΓΙΑ VPN. ΘΕΛΕΤΕ ΟΣΟΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ ΓΙΑ VPN ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΔΩ LINK ΓΙΑ ΑΠΟΡΙΕΣ VPN

ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑΣ????

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Mr_Robot_dev είπε

καθε σελιδα οταν φορτωνει κανει πολλα νεα calls που δεν ειναι ποτε ολα https και πολλες φορες τα media τα καλουν συναρτησεις που δεν ειναι https

Σε καθε περιπτωση μην βασιζεσαι στο https, ποτε δεν μπορεις να ξερεις ολα τα call που κανει μια ιστοσελιδα.

Ισχύει αυτό για κάποιες ιστοσελίδες, όμως εαν υπάρχει έστω και ένα call που δεν είναι https τότε βγαίνει προειδοποίηση δίπλα  στη μπάρα διευθύνσεων και το λουκετάκι έχει μια κόκκινη γραμμή (this page is not fully secure ή παρόμοιο είναι το μήνυμα).

Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι οι browsers θα τα έχουν ήδη φορτώσει αυτά τα ανασφαλή στοιχεία όταν βγαίνει αυτή η προειδοποίηση! Άρα θα μου πεις τι να την κάνεις την προειδοποίηση αν έχει ήδη διαρρεύσει http traffic?

Για παράδειγμα ο Firefox δεν μπλοκάρει το λεγόμενο passive mixed content, δηλαδή στατικό περιεχόμενο π.χ. εικόνες.

Καταλήγουμε: vpn για να είμαστε απόλυτα ασφαλείς ή ρυθμίζουμε σωστά τον browser μας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, V.I.Smirnov είπε

Μακριά !!!

Κρατάνε logs (συνδεσιακά δεδομένα).
Έδρα σε 14 Eyes χώρα (Τσεχία).
Χωρίς ανεξάρτητο έλεγχο (δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε τα λόγια τους).
Αδύναμη συγκεκριμένη χρήση (όχι για torrenting/streaming).

Για πραγματική ιδιωτικότητα, Mullvad ή ProtonVPN.
Για ταχύτητα + streaming, πάτε με NordVPN ή ExpressVPN.
Τα Avast/AVG VPN είναι κατώτερα και σε τιμή και ποιότητα σε σχέση με τις άλλες.

-

Επεξ/σία από siritos
North vpn
Δημοσ.
3 ώρες πριν, jkr21 είπε

Εννοείται πως είσαι οκ. Αλλιώς δεν θα είχε καμία χρησιμότητα το vpn. Οι περισσότεροι για το κατέβασμα έχουν πανικοβληθεί και ρωτάνε για VPN.

Να υποθέσω The.Last.of.Us.Part.II.Remastered; 😇🤫

Σιγα μην κατεβαζουμε παιχνιδια γεματα ιους καλυτερα αγορα και εχεις ησυχο το κεφαλι σου.

Πιο πολυ για να κατεβαζουμε κουλτουριαρικες ταινιες οπως " Ο Παλουκι Λουκ στην Αγρια Στυση" και τετοια το θελουμε :P 

Καταγραφή.JPG

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 hours ago, V.I.Smirnov said:

Νομίζω το Νord είναι καλύτερο από πλευρά ταχύτητας, άρα πιο κατάλληλο για streaming/torrenting. 

Βλέπω ότι δίνει και 1ΤΒ cloud storage. Αυτο νομίζω αξίζει άπειρα

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, icenex είπε

Σιγα μην κατεβαζουμε παιχνιδια γεματα ιους καλυτερα αγορα και εχεις ησυχο το κεφαλι σου.

Κανένα παιχνίδι πλέον σε full price... γιατί πλέον τουλάχιστον μέχρι να βγουν τα πρώτα patch fix (για κανένα μήνα δηλαδή) κάνουμε beta testing.
Όταν είναι να αγοραστεί γιατί δεν υπάρχει άλλη επιλογή, πάντα από κλειδάδικο που τα βρίσκεις τουλάχιστον 15-20 ευρώ κάτω από day one.

Και εννοείται αν ξέρεις από που να κατεβάσεις δεν κολλάς ιους 😉

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...