Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 3/4/2025 στις 2:45 ΜΜ, duende είπε

επειδη με εχουν πρηξει αυτες τις μερες διαφοροι για το streamio, οσοι το τρεχουν σε τηλεοραση το ξηλωνουν?

ναι εκτος αν εχεις real debrid συνδρομη

Στις 3/4/2025 στις 3:22 ΜΜ, Panosss_2023 είπε

tainies online best αν παίζει κομπλέ είμαστε, αλλά υπάρχουν πολλά σάιτ έτσι κ αλλιώς 

εχω mulvad vpn

voody,tainiomania,tainies online δεν ανοιγουν καν

δεν ξερω αλλα site μα αυτα ειναι τα πιο βασικα και αν δεν παιζουν αυτα σου κοβονται τα χερια πιστεύω

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 1comment είπε

Δεν πρόκειται να διωχθεί παρακολούθηση στο youtube και γενικά σε κανένα παρεμφερές σαητ. Μη φοβού. Αν γίνει αυτό, θα πέφτει πρόστιμο κάθε μέρα σε κάθε ελληνικό σπίτι. Καμία χώρα με αντίστοιχους νόμους δεν το έχει κάνει.

Δε φοβάμαι βρε,αλλά αναρωτιέμαι,αν δεις τις ίδιες ταινίες από τα ''πειρατικά'' κινδυνεύεις,ενώ από youtubε όχι,ποιά είναι η διαφορά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, sourChicken1 είπε

εχω mulvad vpn

voody,tainiomania,tainies online δεν ανοιγουν καν

δεν ξερω αλλα site μα αυτα ειναι τα πιο βασικα και αν δεν παιζουν αυτα σου κοβονται τα χερια πιστεύω

Το έχουμε ξαναπεί ότι αυτά τα σαητ δεν παίζουν με vpn. Αλλά και πολλοί (πιο γνώστες απο μενα) έχουν αναφέρει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα νομικό με αυτές τις σελίδες. Το πολύ να τις κλείσουν όπως έγινε και στο παρελθόν. Να διώξουν με πρόστιμο τους επισκέπτες δεν γίνεται καθώς εκτός από τα βιντεο έχουν και άλλες πληροφορίες όπως περιγραφές και σχόλια. Δεν μπορεί να τεκμηριωθεί ότι έγινε αναπαραγωγή βιντεο και ότι εγώ δεν μπήκα για να διαβάσω την περιγραφή. Όπου στείλουν πρόστιμο θα είναι 1000% σίγουροι ότι έγινε παράβαση του νόμου (περί αναπαραγωγής, διακίνησης κλπ) άρα στη μόνη περίπτωση που μπορούν να είναι σίγουροι είναι οι παράνομες συνδρομές και τα παράνομα μποξ. Αυτό λέει η κοινή λογική. Μόνο εκεί μπήκαν πρόστιμα ως στιγμής.

Προσωπικά δεν βλέπω πρόβλημα ούτε στα τορεντ γιατί ο νόμος αναφέρει περί αναπαραγωγής. Το να κατεβάσεις ένα τορεντ σημαίνει ότι το είδες απαραίτητα; Μπορεί να μην ολοκληρώθηκε το κατέβασμα. Μπορεί να το μετάνιωσες και να το έσβησες. Πώς θα αποδειχτεί η αναπαραγωγή ώστε να φας πρόστιμο; Πολύ δύσκολο. Ο νόμος δεν αναφέρει ότι είναι παράνομο το κατέβασμα τορεντ ούτε η επίσκεψη σε σελίδα με τορεντ, ούτε γενικά η επίσκεψη σε οποιαδήποτε σελίδα με "πειρατικό" υλικό. Το πειρατικό μπαίνει σε εισαγωγικά γιατί ο χρήστης δεν μπορεί να γνωρίζει αν μια ελεύθερη σελίδα στο διαδίκτυο όπως η ταινιομανια έχει νόμιμα ή μη νόμιμα μια ταινία. 

29 λεπτά πριν, spi79 είπε

Δε φοβάμαι βρε,αλλά αναρωτιέμαι,αν δεις τις ίδιες ταινίες από τα ''πειρατικά'' κινδυνεύεις,ενώ από youtubε όχι,ποιά είναι η διαφορά?

Ισχύει η πιο πάνω απάντηση. 

Επεξ/σία από 1comment
  • Like 4
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, 1comment είπε

Το έχουμε ξαναπεί ότι αυτά τα σαητ δεν παίζουν με vpn. Αλλά και πολλοί (πιο γνώστες απο μενα) έχουν αναφέρει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα νομικό με αυτές τις σελίδες. Το πολύ να τις κλείσουν όπως έγινε και στο παρελθόν. Να διώξουν με πρόστιμο τους επισκέπτες δεν γίνεται καθώς εκτός από τα βιντεο έχουν και άλλες πληροφορίες όπως περιγραφές και σχόλια. Δεν μπορεί να τεκμηριωθεί ότι έγινε αναπαραγωγή βιντεο και ότι εγώ δεν μπήκα για να διαβάσω την περιγραφή. Όπου στείλουν πρόστιμο θα είναι 1000% σίγουροι ότι έγινε παράβαση του νόμου (περί αναπαραγωγής, διακίνησης κλπ) άρα στη μόνη περίπτωση που μπορούν να είναι σίγουροι είναι οι παράνομες συνδρομές και τα παράνομα μποξ. Αυτό λέει η κοινή λογική. Μόνο εκεί μπήκαν πρόστιμα ως στιγμής.

Προσωπικά δεν βλέπω πρόβλημα ούτε στα τορεντ γιατί ο νόμος αναφέρει περί αναπαραγωγής. Το να κατεβάσεις ένα τορεντ σημαίνει ότι το είδες απαραίτητα; Μπορεί να μην ολοκληρώθηκε το κατέβασμα. Μπορεί να το μετάνιωσες και να το έσβησες. Πώς θα αποδειχτεί η αναπαραγωγή ώστε να φας πρόστιμο; Πολύ δύσκολο. Ο νόμος δεν αναφέρει ότι είναι παράνομο το κατέβασμα τορεντ ούτε η επίσκεψη σε σελίδα με τορεντ, ούτε γενικά η επίσκεψη σε οποιαδήποτε σελίδα με "πειρατικό" υλικό. Το πειρατικό μπαίνει σε εισαγωγικά γιατί ο χρήστης δεν μπορεί να γνωρίζει αν μια ελεύθερη σελίδα στο διαδίκτυο όπως η ταινιομανια έχει νόμιμα ή μη νόμιμα μια ταινία. 

Ισχύει η πιο πάνω απάντηση. 

βασικα δεν ξερω αλλα αλλαξα χωρα στο vpn και παιζει κανονικα το player,το ξερω πως δεν υπαρχει προβλημα απλα να εχω το κεφαλη μου ησυχο ποτε δεν ξερεις,αν κατεβασεις ομως mp3/mp4 απο yt online converter εχει θεμα(vpn on)? συγνωμμη που ρωταω απλα εχω χαθει στο foroum με τοσες απαντησεις χαχα

Στις 3/4/2025 στις 2:45 ΜΜ, duende είπε

επειδη με εχουν πρηξει αυτες τις μερες διαφοροι για το streamio, οσοι το τρεχουν σε τηλεοραση το ξηλωνουν?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/4/2025 στις 12:56 ΜΜ, sourChicken1 είπε

βασικα δεν ξερω αλλα αλλαξα χωρα στο vpn και παιζει κανονικα το player,το ξερω πως δεν υπαρχει προβλημα απλα να εχω το κεφαλη μου ησυχο ποτε δεν ξερεις,αν κατεβασεις ομως mp3/mp4 απο yt online converter εχει θεμα(vpn on)? συγνωμμη που ρωταω απλα εχω χαθει στο foroum με τοσες απαντησεις χαχα

Το ταινιομανια με ποιά χώρα σου έπαιξε και ποιο vpn? Free η με πληρωμή; Η ταχύτητα πως είναι;

Επεξ/σία από 1comment
  • Sad 3
Δημοσ.
14 ώρες πριν, johnnyman είπε

Αγορασα 3 μερες με 2 ευρω να κανω δουλεια!!θα ειμαι καλλυμενος ετσι?

και γω ενδιαφερομαι για δουλεια 2 ημερων. Ποιο αγορασες?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, 1comment είπε

Το ταινιομανια με ποιά χώρα σου έπαιξε και ποιο vpn? Free η με πληρωμή; Η ταχύτητα πως είναι;

Εγώ και χθες κατέβαζα βιντεο από yt με αυτά τα online site που υπάρχουν. Τι θέμα να υπάρχει; Πάντως ο κόσμος έχει φοβηθεί και άρχισαν ήδη πολλοί χρήστες να σβήνουν σειρές στο yt. Παρατήρησα κάποιες συγκεκριμένες που μέχρι πριν κανα 3μηνο υπήρχαν σχεδόν ολόκληρες (π.χ. ανατομία ενός εγκλήματος) και τώρα βρίσκεις 10-15 επεισόδια μόνο. Αυτό που ήθελαν περί φόβου το πέτυχαν. Πλέον θα ανεβαίνει stream περιεχόμενο με το σταγονόμετρο σε yt-dailymotion κλπ. Θα δούμε και δημοφιλείς σειρές να εξαφανίζονται από όλα τα σαητ από τους ίδιους χρήστες που τα ανέβαζαν.

ireland/dublin,mullvad vpn και η ταχυτητα ειναι τελεια (5 ευρω ειναι και τα αξιζει σαν vpn και εχει και killswitch

μην το λες για τις σειρες,μπορεις να βρεις πολες σειρες στο waybackmachine/archive

• Like 1
Δημοσ.

Με δωρεάν VPN από Τουρκία στην Πόλη ανοίγουν όλα τα site. Σε κάποια ο player μενει μαύρος σε tainiesonline με τον δεύτερο player παίζει κανονικά.

Δεν ξέρω αν κόβει κάτι το VPN ή εάν έχουν αρχίσει και ξυλωνουν περιεχόμενο.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 4/4/2025 στις 10:11 ΠΜ, angmar είπε

4η φορά

Άσχετο, αλλά κάτι έπρεπε να πεις για να "δικαιολογήσεις" τις παπάτζες σου. Δεν υπάρχει, γι αυτό γνωρίζουμε ακριβώς ποιος έχει τον κάθε offshore λογαριασμό και πόσα έχει μέσα.

Άρα δεν έχεις ιδέα αν το κάνουν, έτσι νομίζεις γιατί αυτό βγάζει νόημα στο κεφάλι σου.

Το ότι δεν κρατάνε logs σχετικά με τη δραστηριότητα ενός χρήστη πως ακριβώς συνεπάγεται ότι κρατάνε μηδενικά logs; Έχεις τη δυνατότητα να κατανοήσεις αυτά που διαβάζεις, ή πρέπει να πιάσεις κάποιο quota και γράφεις για να γράφεις;

Αυτό λεω κι εγώ.

Φίλτατε Angmar το παλικάρι προφανώς έχει το σύνδρομο 50αρας bimbo που ανακάλυψε τα σόσιαλ , αφήστε τον τρελό στην τρέλα του.Έχω διαβάσει το φόρουμ απο την αρχή και βλέπω πως τρώγεται για προσοχή , όσα επιχειρήματα και να έχετε παράειναι χαζός για να τα χωνέψει.Βασικά παραείναι χαζός για να καταλάβει ότι είναι χαζός , πρέπει κάθε μέρα να ρωτάει και να ψάχνει άρθρα μπας και κάπως αποστομώσει κάποιον ,για να πάρει μια γεύση δικαίωσης.

22 ώρες πριν, Aris_ είπε

υπαρχουν τροποι δεν θα το αναφερω εδω να δοκιμαζεις τα παιχνιδια πριν τα κανεις εγκατασταση αρα παει το θεμα του ιου 

τα πατσαρισματα βγαινουν σχεδον αμεσος αν ξερεις τα σωστα forum και μετα τα τεσταρεις και τα κανεις εγκατασταση

στο παρελθον που αξιζαν τα παιχνιδια ημουν ο μοναδικος που μαζεβα κουτια και εχω πολλα που αξιζουν καλα λεφτα συλεκτικα τωρα πλεον οχι πριν το δοκιμασω

Αν έχετε την καλοσύνη μην παραπληροφορείτε τον κόσμο , αγοράζεις μέσω στιμ και έχεις 1.59 λεπτά ιν γκέιμ να το δοκιμάσεις , αλλιώς refund εντος 48 ωρών σχεδόν για κάθε γκειμ.Είναι το πιο κοντινό πράγμα σε demo στις μερες μας.Επίσης κάτι σάπια games οπως τα Call of Duty έχουν campaign 30 λεπτά , τροφή για σκέψη

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lx911 είπε

Με δωρεάν VPN από Τουρκία στην Πόλη ανοίγουν όλα τα site. Σε κάποια ο player μενει μαύρος σε tainiesonline με τον δεύτερο player παίζει κανονικά.

Δεν ξέρω αν κόβει κάτι το VPN ή εάν έχουν αρχίσει και ξυλωνουν περιεχόμενο.

τα vpn με πληρωμη δεν στελνουν τα logs σου

τα δωρεαν το κανουν

οχι δεν κοβουν κατι τα vpn απλα τα site τρεχουν σε αλλες χωρες και αλλου οχι

Δημοσ.

Το surfsark βλέπω ότι είναι το φθηνότερο VPN. Έχει κανένας άποψη πόσο αξιόπιστο και καλό σε ταχύτητα είναι;

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Kalahaan είπε

Το surfsark βλέπω ότι είναι το φθηνότερο VPN. Έχει κανένας άποψη πόσο αξιόπιστο και καλό σε ταχύτητα είναι;

Πολύ καλό σε ταχύτητα και αξιόπιστο, αλλά δεν κάνει για streaming ούτε για seeding

Δημοσ.
2 hours ago, ankar500 said:

και γω ενδιαφερομαι για δουλεια 2 ημερων. Ποιο αγορασες?

Μόνο τα AirVPN και IVPN έχουν πακέτο με 2 ευρώ. Το πρώτο δίνει 3 μέρες και το δεύτερο 7 μέρες. Και τα 2 είναι το ίδιο καλά και αξιόπιστα.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, 1comment είπε

Εγώ και χθες κατέβαζα βιντεο από yt με αυτά τα online site που υπάρχουν. Τι θέμα να υπάρχει; Πάντως ο κόσμος έχει φοβηθεί και άρχισαν ήδη πολλοί χρήστες να σβήνουν σειρές στο yt. Παρατήρησα κάποιες συγκεκριμένες που μέχρι πριν κανα 3μηνο υπήρχαν σχεδόν ολόκληρες (π.χ. ανατομία ενός εγκλήματος) και τώρα βρίσκεις 10-15 επεισόδια μόνο. Αυτό που ήθελαν περί φόβου το πέτυχαν. Πλέον θα ανεβαίνει stream περιεχόμενο με το σταγονόμετρο σε yt-dailymotion κλπ. Θα δούμε και δημοφιλείς σειρές να εξαφανίζονται από όλα τα σαητ από τους ίδιους χρήστες που τα ανέβαζαν.

ρε συ ειχες δικιο

δεν βρησκω πουθενα τις μησες σειρες

αμ βρεις τιποτα στειλε μου γιατι γουσταρω πολυ ανατομια ενος εγκληματος

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, rioener είπε

Πολύ καλό σε ταχύτητα και αξιόπιστο, αλλά δεν κάνει για streaming ούτε για seeding

Τι εννοείς ότι δεν κάνει; Σε μπλοκάρει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...